Kızlar çok kötüyüm yardım

sende bendensin anca çeneye yetiyor gücümüzgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

Sorma Sorma bacımmmm...
Ne yapayım çözümsüz dertlerin içindeyim..
Ama ahdim var birkez daha şöyle karşımda bir ters davranışı olsun bana
vallahide billahide madem oğlu vermiyor ağzının payını ben de çirkef olacağım alacağım boyunun ölçüsünü yazarım sizedealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile

klava:klava:haberleri bekliyoruz o zman canım inşallah terbiyesizlik yapıp bozmaz moralini de yazmassın

ayyy salak bıde hıc bısr sey olmamıs gıbı sen sımdı uyu yarın kalktıgımızda her sey daha guzel olcak demezmı Allahım yarabbım şaka gıbı daha su saat olmus ses yok

nıye ordan bakınca kac duruyorum neyse olayları saptırmayalım bence offf her sey yeterınce zor :uhm:

olayları saptırmıyorum sanki karşımda ne istediğini bilmeyen 14-15 yaşında kız çocuğu var gibi cevaplar geliyor senden bir yorumlarını okusana

bir öle diyosun bir böyle olayın ciddiyetinde değilsin ki adam seni ciddiye alıp bu kız benden ayrılıyor desin

ewet bu konuda cok haklısın

Evet kesinlikle haklı, hem bu adamdan ayrılmamak için kendine bahaneler sunuyordun şimdi de birden kurtuldum çok mutluyum diyorsun. Ben bu mutluluğunun bir maske oldupunu düşünüyorum, içini bastırmak için kendini kandırıyorsun

bazi noktalarda katiliyorum size ama namus beyinde sözu bana hic uymuyor.nasil beyinde oluyormus namus acarmisiniz.insan beyniyle bile altatiyor namus her yerde...benim dusuncem bir hanimefendi sadece helali olan esiyle beraberlik yasayabilir.bu bizim toplumumuzda dinimizde olan birsey yani.tabiki namus cinayetleri falan baska seyler abartili olmamasi gereken seyler.size soruyorum zinayi normal karsilayan zihniyetten ne hayir gelirki...oldu canim bugun nisanlisiyla berabr olsun onu postala birde baskasina bakar....bu coooook sacma hanimefendiii toplumumuzda iffetli kadinlar hep saygi gormustur tabiki Allah kati bambaska sadece namus beyinde sozunuz bana cok mantiksiz geldi.namus her yerdeee.kadin erkek esittir erkekte kiz gibi olmali....

şuan sözlüyken böyle yapan evlenince neler yapmaz yol yakınken dön bence evlilikte aile çok önemli onlar yüzünden ne sevginiz kalır ne huzurunuz

işin içerisine kulla Yaradan arasındaki bağ gibi çok özel bir konu olan din sokulduğu zaman yazılan yorumlara cevap vermiyorum ben.çok da merak ediyorum her konu din konusuna nasıl çekiliyor...
ki zaten tarzınız da cümleleri kuruş şekliniz de cevap versem de ortak bir paylaşımda bulunamayacağımızı gösteriyor. size iyi paylaşımlar diliyorum

ne alakasi var ki simdi her konu dine geliyor din bir yasam cizgisidir din yasamak icin yol göstermek icin vardir hangi din olursa olsun.siz egriyi dogruyu baska sekillerdemi buluyorsunuz anlamadim...isin icine din sokuldugunda cevap vermiyorum ne demek...bende sizinle ortak bir yol bulamayacagimi dusunuyorum acikcasi.din bir rehberdir siz dini ne sekilde kullaniyorsunuz su yazilarinizdan cok merak ettim dogrusu

herkes hata yapabilir ki ben bir kızın sevip inanıp yaşadıklarını namussuzluk olarak görmüyorum
çünkü çevremde öyle kızlar varki bakirelikleri duruyor aileleri benim kızım mukemmel diyor fakat içinde neler saklıyor neler yapıyor namus sadece bacak arasında değil her önüne gelene ellet öptür koklaş aman o bozulmasın sonrada git kendine bir koca bul oda seni temiz sansın
bu mu namus
herkesle birlikte olan gece kimin koynundan çıktığı gündüz kiminle gezdiği belli olmayan sadece bekaretini vermedi diye namuslu oluyor bizim toplumumzda
ve kimsenin namusunu eleştirmek bize düşmez özgür bir ülkedeyiz ki bizim dinimizde özgür bir din doğrular kitabımızda yazar ama kimseye sen bunu uygulayacaksın sen bunu yapmayacaksın diye diretemeyiz bu konularda insanların yargılanmasına sinir oluyorum artık her bireyin kendine verilmiş bir aklı var sonuçta

buda cok sacmaa öyle yapan kisiler zaten biliniyor bak sizde biliyorsunuz bunu yapan kisiyi...zaten bunlar bilinir ve duyulur...benim bahsttigim ikiside degil...yaa zaten bunlari kabul eden normal dusunn erkek icin problem olmaz kendide ayni seyler yapip normal karsiladigi icin...beraberlik size gore namussuzluk sayilmayabilir kimsenin hayatinda beni ilgilendirmez ama bizim kültürümuz sosyal degerlerimiz ortada hanimefendi evlilik disi hersey zina olmaktan baska hicbirseydir bunu lutfen ögrenin.sizinle evlenmeden beraberlik yasiyorsa herkesle yasar yasadiysada evlensin cok mertsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…