bile bile de lades dermi insan döner mi başa soğumaz mı bunca şeyden benim başıma gelmedi belki bilmiyorum ama bana laf söyleyip yerden tere vuracak adamla işim olmaz herhalde
Büyük lokma ye büyük konuşma demişler cicim.Hiç belli olmaz hayat insana yapmam dediği neleri yaptırıyorki...
Anlında varsa üzülmek ne yaparsan yap boş.
Hata olacağını bile bile yinede evlenirsin...
Kim ne derse desin taki senin içinde bıçak kemiğe dayanana kadar...
O zaman bile bittiğine ağlarsın Kadınız işte..
İş yerinde G.Müdürün odasında tesadüf bir kitap gördüm..Kadını kullanma sanatı diye..
Orada resmen erkeklere öğütler var.Önce ilgi sonra geri çekil kadın bu sefer kovalar ayrılamaz diyor ...Adamlar taktikleri kitaplardan alıyor canım.İster yaşı 18 olsun ister 58
Biz kadınlar bizi seveni değilde birazda nedense bende dahil üzenin peşindeyiz...
Ben çözemedim..:uhm:
kızlar hepınıze gunaydın
yorumlarını okudum dun gıremedıgım ıcın pek bısey paylasamadım benım hatamın telefısı varmı sızce boyle bısey yaptım ve sevıyorum dıye (kı hatamın ewlenmek ıstememde su dakıkdan ıtıbaren payı cok buyuk) boyle bır aıle ıle ömür gecer mı ısterse cocuk altından olsun olur mu
kızlar benım ayrılmamam Lazım cunku ben bı hata yaptım ewe gıttım artık gerısını soylemıyorum bıle
kızlar gunaydın hepınıze sözlüm ayrılmak ıstemıyomus aılesnının ıstememesıne ragmen senı sevıyorum ayrıolmak ıstemıyorum sen benım lafıma bak onları takma dıyor bilmiyorumkismile