Kızlar çok kötüyüm yardım

offf sözlüm aramış diyoki ben her zaman senın yanındayım şarka gitcez gidince ye kadar senın annene yakın bı yerde otururuz sen nerde görcen onları diyor offf bu cocuk gercekten ıyı bır cocuk ya :gitme:

Canım sen ayrılamazsın o çocuktan, ki bizim insanları ayırma gibi bir düşüncemiz yok sadece yardımcı olmaya çalışıyoruz deneyimlerimizi anlatıyoruz.
Evlilik çok daha zor bunlar şimdiden neler söylemişler, kaldırabiliyorsan evlen.

kızlar son gelısmeler görümceki aradım benle sorunun ne ıstemıyosan soyle kardesıne benı bıraksın demek ıcın lafları soyleyen kuüçük görümce actı telı işte yasemın cok özür dılerım ben söylediklerim için dedemın falan gazına geldım(bız sozlumle dedesının ewıne gıtmıstık bı kac kere dedesı bu aıle kıızı olsa ewe gelmez demıs baska seylerde ) senden çok özür dılerım hakkını helal et bana sınırle soyledım onları dedı dayanamadım sınırlerım bozuldu agledım bende dedım alıp weremedıgınız ne benle ben naptım sıze falan dedım sonra oyle işte dedı bundan sonra oguzla ewlenmenız ıcın elımden gelenı yapıcam soyledıklerıme cok pişmanım olaydan sonra aramak ıstedım dedı ablası demıs ayırdın karısma bundan sonra ne yaparlarsa yapsınlar ablasıda sanıyokı ben kardesıyle yattım dıyor senın garantın benım (halbukı oyle bısey yok asla ılerı gıtmedık) bız namuslu ınsanlarız bu ewlılık olcak şakamı bunlar sakızdan mı cıkmıslar acaba

arkadaşım bence uzak dur.hiç bu çocuk iyi aman ablasıda benden özür diledi falan deme.zaten erkeklerin çogu evlendikten sonra degişiyor.evlendikten sonra ne malum tutup sana biz sana ne laflar ettik ama sen hepsini dogruladın geldin evlendin falan demiycekleri.aynı zamanda annesine ablasına laf geçiremeyen erkekten hiç bişi beklenmez.bunlar ailecek sana karşı şirket kurmuşlar anlaşılan evlendikten sonra üzülme sonra

Hani çok sevimli erkek arkadasiniz "evlenince nerde gorceksin sanki" dedi ya ? sakin inanmayin. mutlaka goreceksiniz
Ayrica bu kizin dediklerinin bir ozuru varmidir ?
sozlunuz sizi bu sekilde mi koruyacak acaba ? ben guvenemezdim. yani akila sigacak birsey degil

Amacim sizi uzmek degil sadece gozunuzu açin, evlilik çok baska birsey
Aranizda saygi bile yok, ailece hakkinizda konusuyorlar, bu firsati da biraz sozlunuz verdi gibime geliyor

Bence tekrar dusunun...Dugunden once çogu erkek melek gibidir...

cnm moralini bozmak gibi olmasın ama kandırılmana izin verme senin iyi niyetini kullanır.sakın inanma böle insanlarla aile olunmaz bence.sözlün ne kadr ii konuşsada unutmaki bir erkek ailesinin sözüne hep daha çok kulak verir heleki evlendikten sonra çok bunalırsın ii düşün tatlım hayırlısı olsun hakkınızda ne diyim.

he bide şunuda ekliyeyim sen ii çocuk diyosunya gerçekten seni korusa sana çok ii olsa o sözleri sölemeye cesaret edemezlerdi görümcelerin.seni nasıl anlatmış ailesine ki bu kadr kömtü konuşmuşlar sana ailenin seni sevmesi brzda erkeğe bağlı bence.benm şahsi görüşürüm tabi.

ya nie evine gitmeyeceksinki evde büyüklerde varsa ne olucakki.tanışmaya mı gitmiştin sadece?yatıya flnda mı kaldın cnm?

e tamam ne mana buluolarki annesi varmış ne varki bunda çok doğal bişe bence.yani mana bulsalar bile bu şekilde nasıl konuşuolar senle ya haddini bilmesi lazım.mana flnda bulması çok saçma bence.bana kalırsa seni üzmek canını acıtmak ne bilim soğutmak için bir bahane.

aman sadece kendımı yıprattım yemın edıyorum ewet ben dedesıne gıttım laf olcagını bılmıyomuydum tabıkı bılıyodum bılmedıgım sey yuzume bu kadar erken vurulucagıydı ayyy psikolojım mı bozuldu ne offfff sallamamaya basladım dedıklerını ohaoldumsmile

:) boşver cnm bencede sen kendini biliosan kime ne ya salla sıkma canını ama sözlünde sahip çıksın sana.

:) boşver cnm bencede sen kendini biliosan kime ne ya salla sıkma canını ama sözlünde sahip çıksın sana.

Yanı bencede onlar ne kadar ıyı olursa ben onlardan fazla ıyı olurum onlar ne kadar cırkef olursa daha cırkef olurum hey gıdı hey bulmuslar benım gıbı gelını inşallah görümceklerimle maceralarımı anlatırım sıze burdan kızlar bıde bakmıssınız can cıger olmusuz he aklinialirimsmile koparım yemın edıyorum en ıyısı ben bu konuyu kapatmıyım sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…