Kızlar çok kötüyüm yardım

ablaymış heh gelır ıkı laf sokar ıkı agzını bozar gıder ayda yılda bır napıyım bende ona soylerım Allah Allah :umursamaz:

arkadaşım sen kaç yaşındasın ya iki laf bir soktururlar adama ağzınla burnun yer değiştirmiş gezersin ondan sonra adam

o alkışlarda çok iyi düşünüyorsun demek için değil sanki 60 yaşındasın da ölmeden bir erkek yüzü göreyim der gibi laf söylüyorsun dalga mı geçiyorsun anlamadım ki

arkadaşım sen kaç yaşındasın ya iki laf bir soktururlar adama ağzınla burnun yer değiştirmiş gezersin ondan sonra adam

o alkışlarda çok iyi düşünüyorsun demek için değil sanki 60 yaşındasın da ölmeden bir erkek yüzü göreyim der gibi laf söylüyorsun dalga mı geçiyorsun anlamadım ki

hayır 23 yasındayım sadece psıkolojım bozuldu su son haftada sanırım :uhm:

Sen bu insanlarla evlenince herşeyin daha normal olacağını mı düşünüyorsun.Arada bir evlerine gelince sorun yaşanacağını.Telefon var dedikodu var birilerini araya sokmak var.Bunlar şimdiden bunu yapıyorsa evlenince daha beterini yaparlar gibi ama.Bu sözlerin üzerine sevgi kalıyor mu sence ?

Hep bahane, hep savunma..
Tatlım sen buraya neden konu açtın?
İnsanlar objektif bir şekilde senin göremediğini görsün diye değil mi?
Ee o zaman? Bir tane olumlu yorum yok..
Hala savunuyorsun bu adamı ayrıca en sert yorumlara da "Haklısın" diyorsun.. Çok çelişkili..
Sen de gayet iyi biliyorsun aslında bu durumun normal olmadığını,
ama terkedecek cesaretin olmadığı için burada kendini rahatlatıyorsun..
Sana küfür edilmiş, sonra sende de suç var denilebilinmiş, daha ne yapmaları lazım..

Yine savunacaksın değil mi, ben kışkırttıydım falan filan..

Hayat senin hayatın, hakettiklerinin zeminini senin duruşun hazırlacak, biz ne desek boş..

vereliniortak

aman sadece kendımı yıprattım yemın edıyorum ewet ben dedesıne gıttım laf olcagını bılmıyomuydum tabıkı bılıyodum bılmedıgım sey yuzume bu kadar erken vurulucagıydı ayyy psikolojım mı bozuldu ne offfff sallamamaya basladım dedıklerını ohaoldumsmile

ne alakasi var???
erkek arkadasinin ailesinden birinin evine giden tek kisi sen misin?
biz hic mi gitmedik?
hatta yatiya bile kaldik ama asla sana yapilan muamele yapilmadi, yapilamaz da...
sen kendi kendini bu kadar haksiz gorursen millet ne yapsin?
onlar da bir tekme vurur tabii ki...
sen aynen ''soyle yaptim boyle yaptim hakettim'' ya da ''sevgilimin sucu yok'' diye dusunup kendini kandirmaya devam et...
sana boyle tekme vuran cok olur...

bu yasadigin seyler sana ders olmali
gencecik kizsin, karsindaki insanlar seni el ustunde tutmasi gerekirken afedersin ama o...... muamelesi yapiyorsa buna dur demelisin :umursamaz:

gercekten cok yazik kendini harciyorsun abuk sabuk insanlar icin...
bir gun bu soylediklerimiz kafana dank eder belki ama cok gec olur...

genceciksin, eminim ki ne guzel seylere layiksin...

Hayat bir film,insanlar oyuncu olmalı...
Gerçek değil bu yaşananlar biliyorum,uyandırın beni,işe geç kalıcam!!!akannehir

kızlar bılıyorum haklısınız bence sözlümde bı seyler dedıkı bunlar özür dıledı he sonra bıde buyuk gorumce benı arayıp özur dıleyınce ertesı gun küçüğüyle gırmısler bırbırne küçüğü demiş benı kışkırttın sımdı sen ıyı oldun ben kötü bende arıycam buyugu demıs bırak bundan sonrasına karısma kendılerı karar wersınler bilmiyorumkismile

bizi dinleme kızım.sen git evlen ye hakaretleri,ardından sopada gelir(temenni etmiyorum)ama sözlün şimdi böyleyse ilerde o kızlar seni döver.bu kadar insan sana yol yakınken ayrıl diyoruz sen hala burnunun dikine gidiyorsun.HERKES KENDİ KADERİNİ YAŞAR.daha öncede bi üye vardı onada günlerce dil dökmüştük.

kızlar bılıyorum haklısınız bence sözlümde bı seyler dedıkı bunlar özür dıledı he sonra bıde buyuk gorumce benı arayıp özur dıleyınce ertesı gun küçüğüyle gırmısler bırbırne küçüğü demiş benı kışkırttın sımdı sen ıyı oldun ben kötü bende arıycam buyugu demıs bırak bundan sonrasına karısma kendılerı karar wersınler bilmiyorumkismile

Eeeeee o zaman ne güzel!:lepi:
Size o.... demişler ama özür dilemişler..
Ayyyy çok duygusal,gözlerim doldu...:gitme:
Ne kadar yumuşacık insanlar,çok şanslısın çoooooooooook..Bize hiç denk gelmedi böyleleri..:çok üzgünüm:
İleride hep küfür yersin sonra özür dilerler,unutur gidersin...:teytey:

Eeeeee o zaman ne güzel!:lepi:
Size o.... demişler ama özür dilemişler..
Ayyyy çok duygusal,gözlerim doldu...:gitme:
Ne kadar yumuşacık insanlar,çok şanslısın çoooooooooook..Bize hiç denk gelmedi böyleleri..:çok üzgünüm:
İleride hep küfür yersin sonra özür dilerler,unutur gidersin...:teytey:

Allahım onlar pişman oldukları için özür dilemedıler kı adım gibi emınım eger bu bir savassa o savaştan ben galip cıkıcam ama hayırlısı ise yok bu böyle dewam ederse zaten bıtıcek

bizi dinleme kızım.sen git evlen ye hakaretleri,ardından sopada gelir(temenni etmiyorum)ama sözlün şimdi böyleyse ilerde o kızlar seni döver.bu kadar insan sana yol yakınken ayrıl diyoruz sen hala burnunun dikine gidiyorsun.HERKES KENDİ KADERİNİ YAŞAR.daha öncede bi üye vardı onada günlerce dil dökmüştük.

siz diyosunuzki sözlün şöyle böyle o bana diyokı sen sanmakı bu boyle gider ben onlara gereken cevabı verıcem verıyorumda o gun olaylar benım beklemedıgım sekılde gerceklestı ablam ıyı konuscam dedı aldı telı dıyor o onların yaptıklarını kızgınlıkla savundu sonra sakınlesınce benı sana karsı cok mahcup ettıler ama boyle olmıycak ben gereken herkese gereken cevabı verıcem dıyor :bbo:

Sen bu sözleri unutabiliyorsan evlen canım. Ama pişman olacaksın bizden söylemesi.
Benim de bir erkek kardeşim var, bir kızla çıksa evlenmeye kalksa biz de kızın kötü biri olduğunu öğrensek sadece kardeşimi vazgeçirmeye çalışırım (en kötü ihtimal) Arayıp kıza telefonda hakaretler etmem, öyle kelimeleri asla kullanmam. Herkesin bir seviyesi var. Bir insan bu kadar çirkinleşemez gerçekten öyle değilse. Bunlar sana gerçek yüzlerini de göstermişler sen hala korumaya çalışıyorsun. Eğer kendini onlarla denk görüyorsan durma evlen.

Sen bu sözleri unutabiliyorsan evlen canım. Ama pişman olacaksın bizden söylemesi.
Benim de bir erkek kardeşim var, bir kızla çıksa evlenmeye kalksa biz de kızın kötü biri olduğunu öğrensek sadece kardeşimi vazgeçirmeye çalışırım (en kötü ihtimal) Arayıp kıza telefonda hakaretler etmem, öyle kelimeleri asla kullanmam. Herkesin bir seviyesi var. Bir insan bu kadar çirkinleşemez gerçekten öyle değilse. Bunlar sana gerçek yüzlerini de göstermişler sen hala korumaya çalışıyorsun. Eğer kendini onlarla denk görüyorsan durma evlen.

denk görmek mı onlar benım tırnagım olamaz bence

Allahım onlar pişman oldukları için özür dilemedıler kı adım gibi emınım eger bu bir savassa o savaştan ben galip cıkıcam ama hayırlısı ise yok bu böyle dewam ederse zaten bıtıcek

Canım benim...
Tabiyki sen galip çıkacaksın!
Görümceymiş yemişim hepsini be!! diye çıkarsın meydana...
Eşin de rest çeker onlara..
Ohhh mutlu mesut yaşarsınız,kime ne?
Ayol kör müsün,sevdiğin adam bile senin yanında değil,tek başına kiminle savaşıyorsun ve hangi amaçla?Sana değer vermeyen bir adamın eşi olmak,ailesine girmek bu kadar mı önemli?

Canım benim...
Tabiyki sen galip çıkacaksın!
Görümceymiş yemişim hepsini be!! diye çıkarsın meydana...
Eşin de rest çeker onlara..
Ohhh mutlu mesut yaşarsınız,kime ne?
Ayol kör müsün,sevdiğin adam bile senin yanında değil,tek başına kiminle savaşıyorsun ve hangi amaçla?Sana değer vermeyen bir adamın eşi olmak,ailesine girmek bu kadar mı önemli?

beni sevıyor ablasıda dıyor kardesıde dıyor ama

X