Kızlar çok kötüyüm yardım

Laale boşver anlayacağı yok evlenince görür. Hoş bence bu kız bütün aileyi alt eder görümce kaynana kalmaz ortada.

opuyorumnanaktan

kızlar bana bıldıgınız veya okudugunuz kişisel gelişim kitabı lazım etkili konusma ile ilgili yanı boyle konusrken karsındakını etkılemeyle ılgılı metodların yer aldıgı hanı bu politikacıların falan okudukları varya ondan

Laale boşver anlayacağı yok evlenince görür. Hoş bence bu kız bütün aileyi alt eder görümce kaynana kalmaz ortada.

Aileyi alt etmek kolay olaydı...
Ohooo...
Neyse...

Şaka gibisin...
Ayyy oruçlu halimle suyu,sıcağı unuttum he,sayende..:ecrin_bebek:
Adamı mı etkilicen yoksa görümceleri mi kitapla?akannehir

senin ailen ne diyor bu işe cnm?seslerini çıkarmıyorlar mı hiç kızımıza nasıl davranıosunuz fln die?

Ohooo...
Neyse...

Arkadaşın başka bir konuya yaptığı yorumu okudum da ondan söylüyorum valla güzel tiyolardı.

Ohooo...
Neyse...

Şaka gibisin...
Ayyy oruçlu halimle suyu,sıcağı unuttum he,sayende..:ecrin_bebek:
Adamı mı etkilicen yoksa görümceleri mi kitapla?akannehir

nıye benım kımseyı alt etmek gıbı bır nıyetım yok madem bırbırımıze katlanmak zorundayız ayda yıldada olsa yüz yüze gelıcez yasadıgım ortamda rahat yasamak amacım

bence karsınızda ki size kötü davranıyosa ve arada kendı canından kendı kanından bır var bunu yapmaya hala dewam edıyosa saflıgından ya da sızı cekemedıgınden bır seylerı bozmaya calısıyodur eger saflıgından yapıyosa önemlı olan senın bıraz zekıce davranım bu saflıgı kendı tarafına kullanabılmendır.Yok eger senı cekemeyıp bunu yapıyosa burdada önemlı olan kendını sevdırmektır buda kişinin kendıne kalmıs bence he bunları yaparken mesafeyı korumaya dıkkat edılırse bence düzelmiycek olaylar kalmaz ben sımdı onları affettım mı hayır kesınlıkle ama ne ararlarsa hıc bısey olmamıs gıbı davranıcam sonucları gorucem davranıslarına bakıcam eger bu hareketler benım cabalarıma ragmen duzelmezse o zaman hadı canım ask da bıttı sevgıde

yasemin niyetli misin kuzum sen ohaoldumsmile

yasemin niyetli misin kuzum sen ohaoldumsmile

ewet ama daha aclık basıma vurmadı sadece ben 2,5 sene bu adama emek vermısım benı sevdıgını annesınden sonra kardeslerının degıl benım geldıgımı bıle bıle nıye bır seyler ıcın caba sarfetmıyım adam dıyor kı ben doldura geldım ondan oyle oldu yoksa ben senı bılıyorum sanmakı bu hep boyle olcak ben senın arkandayım yeterkı sen mutlu ol nasıl ıstersen her sey oyle olsun ben daha ne dıye kalkıp bu adama bu kadar yasanmıslık ıcınde bır kere kavga etmısım oda ablaları yuzunden nıye bırakıyım hanı bana mantıklı gelmıyor dıyo senı cekemıyolar bencede benı cekemıyolar araba alıcam dedım ıyıce kudurdular baktılar kardesı vazgecmıyor son kozlarını oynadılar he sonucta olan kıme oldu bana yıprandım sevgılım kendı kardeslerını sallamazken ben üzüldüm

hakkında hayırlısını diliyorum. ama şunu sakın unutma. ben nişanlılık döneminde eşimin ailesiyle yaşadığım bütün sıkıntıları, ikimizin huzuru bozulmasın diye tolere ettim. ne cevap verdim, ne surat yaptım. bana o zaman hep denilen şey şu oldu. siz iyi olun da onlar dış kapının dış mandalı....
hayatımda bundan daha büyük bir yalan söylenmedi bana. aile var ya evinin tam ortasındaki sehpa. ne dış kapısı, ne mandalı....
nişanlılık döneminde yaşadığın sıkıntılar evlilikte yaşananlar yanında bal , lokum...
ayrıca tartışma vardır, tartışma vardır... namusuna uzatılan sözleri tolere edebilirim diyorsun anladığım kadarıyla. umarım içinde kırıntısı kalmaz. o uhdeler büyüyüp insanı ne hale getiriyor tahmin edemezsin..

yoooo ben tolere falan etmıyorum bır seyı affetmıyorumda asla kımseyı demıyorumda onlardan kopucak hep benım olucak asla boyle bısey yok aılesı her zaman hayatımızda olucak ama benım soktugum kadarıyla

vereliniortak vereliniortak

malesef evlilik iki kişiyle yaşanmıyo
bu paketin içine ailelerde giriyo hemde tam orta yerine

evlendikten sonrA buraya yazacaklarını merakla bekliyorum. bakalım sırADAhangi küfürler varmış sülalesinden duyacağın. ailenede söyleme sakın senini iyiliğini isterler falan sonra aman haaaaaa

hiç kimse hiç kimseyı sevmek zorunda degıl ama herkes bırbırıne katlanmak zorunda iştede bu böyle okuldada bu böyle aılede de bu boyle

Ama hayatım evlilik 2 kişiyle olmuyo maalesef...

Ailenin içine bir girdin mi,eşinin hatrı için deyip birçok şeye katlanmak zorunda kalıyorsun..

Bu böyle devam ediyor ve allah korusun ilerde patlama noktasına geliyorsun..

İlerde eşinle aran açılırsa"ne yaptım ben"demeyesin.

Görümcem olmadığı için bilemiyorum bu durumları,ama her zaman da şükrediyorum iyi ki görümcem yok diye...

Hele ki anlattığınız gibi cadılarsa işiniz çok zor..

Maalesef gerçekler bunlar.....

Umarım hakkınızda hayırlısı ne ise o olur...

boswer çingeneyle çingene ol salla öyle bosanıyım kaynanam bana küfür ettı yok kayınpederım bana hakaret ettı yok kocamda onların doldurusuna geldı sen bu kadar üzülüyosun dıye o senın ustune bu kadar gelıyor öyle bosanmak kolay iş değil tabı bosanmakta Allahın emrı ama ben hıc gormedım kaynanam bana sunu dedı kocamı kıskırttı dıye bosananı bosanmanında bır usulu bır adabı var oyle her onune gelen bosansa kımın kaynanası gelın ısterkı ım cocugunu paylasmak ıster benım annem bıle bana olan saygısından bısey demıyor onların saygısızlıgı sana degıl ogullarına sana bır soyluyosa sen bın soyle dedıklerımın tamamen arkasındayım

bu diğer konuya yorumunuz...sizin de çok net farkında olduğunuz üzere aynen böyle yaşayacaksınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…