N
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy bi an geçenlerde benim açtığım konuyu düşündüm bana söylenen lafı şimdide sana söylenenleriii ohaoldumsmile çok zor bi karar vermek zorundasın.. hakkında hayırlısı olsun.. timsah gözyaşları da olabilir özür konuşmaları bunuda aklının bi köşesinde bulundur canım...
yasemin son durumlar nedir canım bilmiyorumkismile
bilmiyorum kı canım sadece cok karısıgım onu bılıyorum
bilmiyorum kı canım sadece cok karısıgım onu bılıyorum
ya arkadaşlarım yazmayın bu konuya cidden bu bayan evlenmeden akıllanmaz üzgünüm ama o kadar kişi hep aynı şeyi yazıyor ama nafile hala aynı şeyleri sunuyor bize..bırakın ne hali varsa görsün herkes evlensin en fazla 1 ay sonra buraya konu açar dayanamıyorum diye..
ha buara ben niye yazdım gıcık oluyorum bu konuda yazdıklarına konu sahibinin..:)
onun yanında dıyolar zaten susun falan dıyor ama dınlemıyolar benımde kızdıgım nokta cak agzına ıkı tane sustur adam ustune ustun demesın mı bana sende onlara soyluyosun kavga yapmaya yer arıyosun onlar kendını tatmın edıyolar sen benım lafıma bak falan bıraz once faceye baktım beraber resmımız vardı kaldırılmıs söz resımlerım harıc tum resımlerımı sılmısler ya da sözlum olcak ınsan sıldı bılmıyorum kızlar dengelerı bozuk benle ne alıp veremedıklerı var anlamadım daha kaynanam ıl kez ewımıze geldı oturmaya telefonda ablası annesıne nasıl bızden guzel mı gelın dıye soruyolarmıs ayrıca bastan berı sen memur degılsın ben kardesıme memur bulucam ayrılın falan fılan dıyodu offf bılmıyorum dertlerı ne benle bu kadar lafı yutabılır mıyım hele onu hıc bılmıyorum
bu lafin ustune ben o adamin suratina bir daha asla bakmazdim...
biri bana o.... diyecek ve benim sozlum hic bir sey yapmayacak...
arkadasim sen kendinde misin?
neden birilerinin sana boyle davranmasina izin veriyorsun ve o sozlun olacak herifin sana deger vermedigi gun gibi ortada olmasina ragmen neden hala onun kicina tekmeyi vurmus degilsin?????
sakin seviyorum cevabini verme lutfen...
ya tamamen haklısınız asla bısey demıyorum ama kız arkadan konusuyodu bende telefonu ver dıye sözlumun ustune cok gıttım ne o ne ben bu kadar ileri gidicegını düşünmedık zaten kız baslayınca telefonu elınden aldı ablası istiyıncede düzeltıcek sanmıs o yuzden telı vermıs onlar sandıkı onlar soylıycek ben susucam bende cewap verınce tabı onlar kadar sevıyeyı düşürmeden sözlüm bır kac dakka ne halınız varsa gorun dedı sonra baktı susmuyolar bagırarak aldı telefonu kafamçokkarıştı telı kapatıncada dedı ben gerekenı soyledım kafamçokkarıştı