Kızlar çok kötüyüm yardım

ayy bi an geçenlerde benim açtığım konuyu düşündüm bana söylenen lafı şimdide sana söylenenleriii ohaoldumsmile çok zor bi karar vermek zorundasın.. hakkında hayırlısı olsun.. timsah gözyaşları da olabilir özür konuşmaları bunuda aklının bi köşesinde bulundur canım...

sana ne soyledıler sen nasıl bır karar werdın

bilmiyorum kı canım sadece cok karısıgım onu bılıyorum

yasemim canım kafam çok karışık diyorsun seni anlıyorum inan bende annesi yüzünden nişanlıyken pes etmeyip evlendim üstelik bizimki öyle hakaret falan da yoktu ortada sadece istemedi düğüne falanda gelmedi acısını sonradan kat be kat çıkardı ne olur yakmadan kendini iyi düşün evlilik sadece 2 kişi değil tüm aileside bu pakete dahil inan bana

bilmiyorum kı canım sadece cok karısıgım onu bılıyorum

Tamam kafan çok karışık şu anda anlıyoruz seni ama lütfen çok iyi düşün derim sana bugün bu lafları sana söylüyorlarsa ilerisini tahmin bile etmek zor değil canım...
Kesinlikle sana huzur vermeyecek bu insanlar eğer evlenirsen ...

Şimdiden böyle yaptılarsa evlenince daha fazlasını yaparlar canım kararını vermeden önce çok iyi düşün sevdiğim için onlarla mücadeleye varım diyorsan tamam..ama ne kadar katlanabilir insan....Ailesi her zaman sorun olacak....

sana sözlün sahip çıkıyo mu bilmem ama
benimde görümcem olan mahluk bana
ancak kendisine yakışacak o küfrü etmişti telefonda
kardeşi tarafından kafatasında 2 çatlak
ve kırık burun kemiğiyle hastane aldı soluğu
peşinden özür dilemeler yakarmalar..
ama ne fayda.
evlendik biz 1 seneyi geçti ailesinden ablası
dahil kimseyle görüşmedik.
eğer inanıyosan sözlüne haddini
bildirip özür diletecek ve görüşmeyecekseniz
olumlu düşünebilirim
ama yok ezik bi sözlün varsa uzak dur

ya arkadaşlarım yazmayın bu konuya cidden bu bayan evlenmeden akıllanmaz üzgünüm ama o kadar kişi hep aynı şeyi yazıyor ama nafile hala aynı şeyleri sunuyor bize..bırakın ne hali varsa görsün herkes evlensin en fazla 1 ay sonra buraya konu açar dayanamıyorum diye..

ha buara ben niye yazdım gıcık oluyorum bu konuda yazdıklarına konu sahibinin..:)

Son düzenleme:

vereliniortak

heralde insanın basiretinin bağlanması kör olması bu olsa gerek.. bence dua etmelisin böyle bir olay olmus da karakterlerini anlamıssın. evlenince nasıl yüz yüze bakacaksınız.. eskidenmiş nişan atınca laf söz edilmesi.. şimdi insanlar daha mantıklı, söz demek nişan demek zaten birbirini tanıma evresinin resmi hali.. seni istemeyeni sen hiç isteme.. hatta hakaret davası aç dicem ama bizim ülkemizde de hakkını ararken haksız cıkarsın ... yalının bir sarkısında "benden değerli değilsin" dior ben bu söze bayılıyorum kimse senden değerli değil.. önce sen ve sağlığın.. seni istemeyeni sen hiç isteme...

yol yakinken dön canim.. Daha simdiden böyle yapanlar evlenince neler yaparlar valla hayatini zindan etmeye calisirlar. Sözlünde hep arada kalir bence en hayirlisi ayrilmaniz olur, ilerisi düsün mantikli karar ver canim

bu lafin ustune ben o adamin suratina bir daha asla bakmazdim...

biri bana o.... diyecek ve benim sozlum hic bir sey yapmayacak...

arkadasim sen kendinde misin?

neden birilerinin sana boyle davranmasina izin veriyorsun ve o sozlun olacak herifin sana deger vermedigi gun gibi ortada olmasina ragmen neden hala onun kicina tekmeyi vurmus degilsin?????

sakin seviyorum cevabini verme lutfen...

ya tamamen haklısınız asla bısey demıyorum ama kız arkadan konusuyodu bende telefonu ver dıye sözlumun ustune cok gıttım ne o ne ben bu kadar ileri gidicegını düşünmedık zaten kız baslayınca telefonu elınden aldı ablası istiyıncede düzeltıcek sanmıs o yuzden telı vermıs onlar sandıkı onlar soylıycek ben susucam bende cewap verınce tabı onlar kadar sevıyeyı düşürmeden sözlüm bır kac dakka ne halınız varsa gorun dedı sonra baktı susmuyolar bagırarak aldı telefonu kafamçokkarıştı telı kapatıncada dedı ben gerekenı soyledım kafamçokkarıştı

Canım uzak dur yakma kendini bak burada söyleyenlerin bir bildiği var dinle. Bizimkiler ne bana ne eşime hakkımda hiç kötü birşey söylemediler. Sadece imalı birkaç lafları oldu o da abilerini övmek için söyledikleri belki okumuşsundur yorumlarımda "abime bir kızla tanıştırdık çok güzel bir kızdı çok iyiydi ama abim beğenmedi" gibi, ben bu lafa bile gıcık oldum. Ki iyi niyetle söylenmiş bir söz değil biliyorum cevabını da verdim. Şaşırıp kaldılar. Sana söylenilenler hiç yutulacak gibi şeyler değil. Bunlar başında gerçek yüzlerini göstermişler bir ömür bu insanlarla nasıl yaşayacaksın.
Tamam diyebilirsin onlarla mı evleniyorum diye, evet öyle oluyor evlilik iki kişilik değil malesef onlar hep çevrenizde olacak. Seni üzecekler moralini bozacaklar. Ki diyelim ki çok pişman oldular özür dilediler, sen affettim desen bile içinden affetmeyeceksin unutmayacaksın hiçbir zaman.
O yüzden çok iyi düşün, doğru karar ver.

Hep bahane, hep savunma..
Tatlım sen buraya neden konu açtın?
İnsanlar objektif bir şekilde senin göremediğini görsün diye değil mi?
Ee o zaman? Bir tane olumlu yorum yok..
Hala savunuyorsun bu adamı ayrıca en sert yorumlara da "Haklısın" diyorsun.. Çok çelişkili..
Sen de gayet iyi biliyorsun aslında bu durumun normal olmadığını,
ama terkedecek cesaretin olmadığı için burada kendini rahatlatıyorsun..
Sana küfür edilmiş, sonra sende de suç var denilebilinmiş, daha ne yapmaları lazım..

Yine savunacaksın değil mi, ben kışkırttıydım falan filan..

Hayat senin hayatın, hakettiklerinin zeminini senin duruşun hazırlacak, biz ne desek boş..

bencede başından bile bile devam etme. koca bulunur bulursun ayrıl gitsin. bidahada yüzlerini görme git kuaföre köklü bir değişiklik yap saçlarında unutmak daha kolay olur böylece. ne halleri varsa görsünler. hiç bulaşma bu kadar sayfa yazı boşunamı yazıldı. biz kadınlar duygusalız seviyomda seviyom diyoruz. halbuki aşkın gözü kör sevilcek bi yanı yok bu işin kurtar kendini bunlardan boşver yoksa hayatın boyunca kavga gürültü içinde olursun. ilerde boşandığında keşke sözlüyken ayrılsaydım demek var iyi düşün bunlar olmıycak şeyler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…