sana kim dedi kiKizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
Cokkk ama coookkkk dertliyim kizlar demesi de is gorurdu.Bakın derdimden artık alkol alıyorum demek istedi herhalde
Bunlar hep düşünmek yerine içmekten oluyor. Keşke o vakti nasıl kurtarırım kendimi düşüncesine yorsaOda sizde kalcaksa nasıl inancaz Allah aşkına akıl alır gibi değil zaten konulariniz
valla içiyorum.Her şeyi anladım da sondaki o kadeh emojisi nedir ya hubaşınızda bir dolu dert var beyanınıza göre ve kadeh emojisi mi buldunuz içtiğinizden emin olalım diye gel de ciddi ol, ciddi yaklaş duruma
Adamın parasını yiyip intikam alcam diyoduBoşanmayacaksa ispatlayıp ne yapacakmış? Kaçırmışım ben orayı.
Bi ben mi bu arkadaşı tanımıyorum ben benpeki ne yapmayı düşünüyorsun?
kardeşine söyleyecek misin?
kendin 8 sene razı geldin de kardeşin?
biz zaten kimseyi tanimiyoruz ki kalma amaci neSormayın ne olur o da bende kalsin
İntikam olarak bosanmayacak kocasının parasini yiyecekmis :)Boşanmayacaksa ispatlayıp ne yapacakmış? Kaçırmışım ben orayı.
emin olamamıştım da emojiyi görünce ben şahsen ikna oldumValvalla içiyorum.
Hani başka üyeliklerle gelen bi üye vardı.Bi ben mi bu arkadaşı tanımıyorum ben ben8 senede yakaladığı bi laf söylemesi bide bakışmamı anlamadım ki
Hani hep. Abartıyorsunuz dediler ya şimdi aşk lafları dönünce koydu bnaaBen sizin konunuza cevap yazmıştım. Yanlış hatırlamıyorsam eşiniz sizin kardeşiniz eşiyle flört gibi bir durumları vardı. Hatta en son sizin evde olduğunuzdan habersiz o kadına açıklama yaparken siz duymuştunuz.
Bende neden gizli gizli dinlediniz de odadan çıkıp tlfnu elinden alıp bakmadiniz v.s yazmıştım.
Siz hatta ben onun paraisni yicem umursamicam falan demiştiniz.
Zaten senelerdir olan bir durumu şuan neden abartıyorsunuz o zaman ? Bu yeni bir seu degil ki zaten esiniz size aşık olsa başka kadına gizli gizli açıklama yapmazdi.
Siz gerçeklerden senelerdir kaçarak nereye varırsınız bilmiyorum da bu şekilde yok alkol alıyorum yok bana aşık değilmiş diyerek olayları abartmayın. Zaten senelerdir bildiğiniz bir durum sonuçta.
Çözümü ayrılmak ama cesaretiniz yok hayatibiza bakın bari dramatize etmeyin durumları ya.
Bi ben mi bu arkadaşı tanımıyorum ben ben8 senede yakaladığı bi laf söylemesi bide bakışmamı anlamadım ki
Onu sikayet ettiler bir sürü laf saydılar hem inanmadılar hemde ailene söyle dedilerHani başka üyeliklerle gelen bi üye vardı.
Kocası, konu sahibinin abisinin karısına hayranmış 8 senedir.
Adamın parasını yiyip intikam alcam diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?