Alkol aldığını belirtmenin konuyla alakasi nedir?Kizlar suan alkol alıyorum eski konularımi bilenler bilir esimin aileden bir geline uzun bakislarina yüzünün kizarmasina onu memnun etme çabasına bahanelerle aramasına tanık oldum demiştim,kiza açıklama yapmaya çalışmasına, kizin benle çok ilgilenince bozulmasına şahit oldum, kiz kisa elbise giymişti kiza yukari cik demişti kiza demiski ben semrayı seviyorum ama aşk yok ask yok cocuklar icin katlaniyorum demis... Kizlar ben çok kötüyüm...
Evet eminim
Yani ses kaydında su mu var, hani sen kisa elbise giyinmiştin yukari cik demiştim iste o gun ben esimi seviyorum ama aşık değilim demistin hatirladin mi ? Boyle mi dedi yani ses kaydindaSes kaydı eminim
Her şeyi anladım da sondaki o kadeh emojisi nedir ya huKizlar ben çok kötüyüm...
Bir ara kiz normalde açık giyinmez bir gun birden aceleyle asagi indi dizde bir elbiseyle indi asagiya benimki onu gorunce birden afalladi bir merhaba bile diyemedi kiza oradan bir komşusu adam konuşurken adama dik dik bakti falan sonra ona sen yukari cik istersen dedi ama bir gün öncesinden biraz uzak dur ondan gibisine tartısmistik acaba ondanmi bozuk atti yoksa kiskandimi bildiğin o bunu... Memlekete gittigimizde oldu buYukarı çık meselesi ne anlamadım. Nereye çıkılacak ve hangi amaçla söylüyor bunu?
Mesajlarını mı okudunuz? Kızla konuşmasına nasıl şahit olduğunuz da belli değil. İçmek çare olmayacak siz de biliyorsunuz.
Bakın derdimden artık alkol alıyorum demek istedi herhaldeAlkol aldığını belirtmenin konuyla alakasi nedir?
Aşkın omru uc sene diyorlar. Ben bilim adamlarının yalancısıyım. Yani uc sene gectiyse cok takmayin.
Güldürdünüz. Okurken alkol alıyorumu belirtmenin gereği ne diye düşünmüştüm bende.Her şeyi anladım da sondaki o kadeh emojisi nedir ya hubaşınızda bir dolu dert var beyanınıza göre ve kadeh emojisi mi buldunuz içtiğinizden emin olalım diye gel de ciddi ol, ciddi yaklaş duruma
Yengene mi aşıkmış?Net bilgi bu suan çok kötüyüm alkolaliyorm
Yukarı çık meselesi ne anlamadım. Nereye çıkılacak ve hangi amaçla söylüyor bunu?
Mesajlarını mı okudunuz? Kızla konuşmasına nasıl şahit olduğunuz da belli değil. İçmek çare olmayacak siz de biliyorsunuz.
Yani ses kaydında su mu var, hani sen kisa elbise giyinmiştin yukari cik demiştim iste o gun ben esimi seviyorum ama aşık değilim demistin hatirladin mi ? Boyle mi dedi yani ses kaydinda
Alkol aldığıma daha da inanmadıysanız alın size emojiyle ispat mı demek istedi acabaGüldürdünüz. Okurken alkol alıyorumu belirtmenin gereği ne diye düşünmüştüm bende.
Yok. Kısa elbise 4 ay önce gözümün önünde yaşadı hepsini okuyun şuanda yazdım birine cvp olarak.. Ses kaydi da siz alın dediniz diye aldimYani ses kaydında su mu var, hani sen kisa elbise giyinmiştin yukari cik demiştim iste o gun ben esimi seviyorum ama aşık değilim demistin hatirladin mi ? Boyle mi dedi yani ses kaydinda
Zaten bilmiyo muydunuz kendiniz şüphelendiginizi söylemiştiniz. İspatlasam bile boşanmam diyodunuz. Ne diyelim ki şimdi size ?
Ay cok doğru konuya parmak bastın. BEn yılbaşında hayatımda ilk defa bir kadeh içtim yer gök sallandı evin her köşesine ayrı kustum oğluşum da sabaha grip olmuştu ilgilenemedim ya geceCocuklariniz var demek ki. Siz simdi alkol aliyorsaniz cocuklar ne durumda? Babasi baslarinda mi ya da guvendiginiz birisi? Siz bu halde o cocuklari aksam aksam perisan etmeseniz bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?