Kızlar çok acil ve önemli lütfen bakar mısınız

merhaba kızlar adetim 1 gün gecikti. İki tane gebelik testi yaptım. Sonucu yükledim.. sizce gebelik var mı?? Yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyorduk. Çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2682064
Varmı diye mi soruyorsunuz? Böylesine kıpkırmızı çıkmış bir test için
Hayırlı olsun.

Kızlar 1.5 yıldır istiyorduk. Yani evet kırmızı çizgi var ama insanın inanası gelmiyor.. Her ay negatif negatif testleri görünce.. inşallah sağlıklı ve hayırlı olur Allah isteyen herkese versin inşallah Bide kızlar birşey danışacağım böyle adet olcakmış gibi bir hissiyat oldu mu sizlerde de ?? Teşekkür ediyorum

Evet o adet olacakmış hissiyatı birçok hamilenin yaşadığı bir durum. Kanama olmadıkça Gayet normal. Zaten adet sancısı gebelik belirtisidir.

Ya ne kadar güzel bı haber. İnanamamak normal. Bı sure sonra imkansız gibi geliyor insana... Tedavilere bulaşmadan kurtuldunuz. İns sağlıkla kucağınıza alın

Bu ay yaptığınız, denediğiniz farklı bir şey varmıydı? Vesile oldu diyebileceğiniz birşey varsa bizlerle paylaşırmısınız.

Bu ay yaptığınız, denediğiniz farklı bir şey varmıydı? Vesile oldu diyebileceğiniz birşey varsa bizlerle paylaşırmısınız.
Valla canım inanır mısın sadece kafa olarak rahattım.. tatile gittik ve dedim ki napalım olmuyorsa da olmasın artık.. tedavi hiç olmadık ama pandemi bitince doktora gitmeyi planlıyorduk. Bir sürü ovulasyon testi almıştım. Bu ay başlamamıştım testleri yapmaya. diyordum ki adet olayım da düzgün yapacam bu testleri diye içimden.. kısmet.. inşallah isteyen herkesin olur tez zamanda bebişleri

Tatil işe yarıyor sanırım çoğu kişinin hikayesinde bu var. Kafa rahatlığı sağlamamız gerek.

Tatil işe yarıyor sanırım çoğu kişinin hikayesinde bu var. Kafa rahatlığı sağlamamız gerek.
Evet yani biz dediğim gibi yani bir dönem tam zamanlarında deneyip , ayın sonunda negatif sonucu görünce artık bir dönem sonra kendini olmayacak diye şartlandırıyosun sanırım.. yani hiç beklemiyordum açıkçası.. bence stres çok önemli bir faktör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…