Kızlar çok acil ve önemli lütfen bakar mısınız

Kısırlık erkekten kaynakliysa hiç bir şekilde olmuyor Tatil falan da fayda etmiyor.Kadinda sorun varsa bı şekilde olabiliyor geç olsada
Aslında o dediğiniz tam tersi.doktorlar bile öyle söylüyor.Sizdeki sorun ne?

Aslında o dediğiniz tam tersi.doktorlar bile öyle söylüyor.Sizdeki sorun ne?
Tersini tüp bebek için söylüyorlar. Sperm her türlü bulunduğu icin az olması önemli olmuyor ama doğal yoldan gebeliğe engel. Bir Pkos, kormozon bozukluğu, pihtilasma sorunu, kalite düşüklüğü, vitamin eksikliği olan bı şekilde geçte olsa hamilelik yaşayabiliyor.Erkekte sorun varsa kadın iyi beslensede stres yapmasada olmuyor. Benim sebepsiz gibi görünüyor ama dna hasarı çok yüksek esimde

Bizim hiç dna hasarına bakılmadı.morfolojiye bakıldı oda %1 di.varikosel yok.doktor dna hasarına gerek görmedi klomen vitamin takviyesi vs verdi.sigara yasak spor yapılacak bol kabak çekirdeği arı sütü propolis kullanılacak.erkekteki daha çabuk halloluyor inan bana.

Tüp bebek için demişsiniz ama ben iki kere tüp yaptırdım ikisinde de transfer olamadım.ama normal yoldan 5 kere gebelik yaşadım eşimin hızı ve morfolojisi çok çok kötüyken.

Aslında o çok hata.Bizede dediler eşinin sonuçları iyi ne gerek var DNA hasar testine falan. Dinlemedim DNA hasar testi yaptırdık yüzde 90 i hasarlı çıktı kadın dogumcuda ürologta şaşırdı.Tedavi gördük hasar yüzde 8 e indi. Dna hasarı yüksek belkide sizinde ondan düşük yaşıyorsunuz. Hasar yüksek olunca tup bebek tutmuyor. Sperm kalitesi de çok önemli. Bende hiç bişey çıkmıyordu tüp bebek tedavisine başladık yumurtalarımin kalitesi kötüdür diye düşünen doktor oluyordu.Yumurtalarimda kaliteli çıktı.

Tüp bebek için demişsiniz ama ben iki kere tüp yaptırdım ikisinde de transfer olamadım.ama normal yoldan 5 kere gebelik yaşadım eşimin hızı ve morfolojisi çok çok kötüyken.
Üzücü keşke biri tutsaymis. Ama bu sorunun sizden kaynaklı oldugu anlamına gelmiyor. Herkesin deneyimi farklı valla bilemiyorum Hamile kalabiliyor olmanız ise güzel bisey

Üzücü keşke biri tutsaymis. Ama bu sorunun sizden kaynaklı oldugu anlamına gelmiyor. Herkesin deneyimi farklı valla bilemiyorum Hamile kalabiliyor olmanız ise güzel bisey
Ben de pıhtılaşma sorunu da var.o da etkiliyor.son gebeliğim sorunsuz ilerledi 5 ay kadar.sonra beyniyle ilgili problem çıktı sezaryen olmak zorunda kaldım bebeğe tüm genetik testler yapıldı dnasına bakıldı sıkıntı çıkmadı.Acaba dna hasarı olsaydı belli olmaz mıydı bu testlerde çünkü dnası temiz geldi

Yan

Yani sperm sayısı normal bile çıksa asıl önemli olan dna mı ??

Çok geçmiş olsun. Dna sina bakıldıysa hasar yüzünden değil belliki... Pıhtılaşma ilaçla düzeliyor aslında bazı doktorlar düşük olsada bakmıyor 3 kez düşük yapıp bakilmayan biliyorum

Yani sperm sayısı normal bile çıksa asıl önemli olan dna mı ??
Evet.morfolojide kötüydü bizim doktor dedi dna hasar düştükten sonra morfoloji kötü olsada bebek olabilir. Kaan Aydosa gitmiştik hasarı yüksek görünce çocuk olmama sebebi anlaşıldı, spermin yapısı bozulmuş dedi.

merhaba kızlar adetim 1 gün gecikti. İki tane gebelik testi yaptım. Sonucu yükledim.. sizce gebelik var mı?? Yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyorduk. Çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2682064
Kabak gibi duruyor cizgi orda ben burdayim diyo bebekte bagiriyor ben geliyorum anne diye nesini sordunuz anlamadim silik olsa anlardim da cizgi ciglik atiyor masallah allah bagislasin bende 11.gun sonra yapicam allahin izniyle insallah benimde boyle cikar silikte ciksa raziyim insallah

İnşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun Varikoselden dolayı olabilir mi acaba spermin yapısının bozulması ??

İnşallah canım en kısa zamanda bebişine kavuşursun Varikoselden dolayı olabilir mi acaba spermin yapısının bozulması ??
Eylülde bı aksilik olmazsa transferim olacak. Aminn inşallah Varikoselde yoktu. Kadın doğumcular sebepsiz diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…