Kızlar çok acil ve önemli lütfen bakar mısınız

Eylülde bı aksilik olmazsa transferim olacak. Aminn inşallah Varikoselde yoktu. Kadın doğumcular sebepsiz diyorlar.
Ya bazen erkeklerde küçük yaşta geçirilmiş ateşli hastalıklar da buna sebep olabiliyor sanırım. Hayırlısı olsun canım, allahtan ümit kesilmez. Artık nerdeyse herşeyin bir çaresi var. Umutsuz olamamak ve stres yapmamak lazım. Bizim de 1 yılı aşkın bir süredir olmadı.. artık şüphelenmeye başlamıştık ki kısmet bugüneymiş.

Benimde Eylül'de iki yil olacak. Senin gibi bekledim o yüzden çok sevindim senin adına... Kısmet değilmiş eziyet çekmem lazımmış demekki Evet rahatım uzmemeye çalışıyorum kendimi bakalım

Merhaba hasarınız ne kadar sürede 90 dan 8 e düşmüştü ve 8 e düştükten sonra tüp bebek denediniz mi
2 ayda düştü canım.Tabi sigara alkol olmayacak. Sağlıklı beslenmeye dikkat ettik. İşlenmiş gıda yasak, uyurken tel yasak... 8 e düştükten sonra bir kez aşılama oldum tutmadı. Baska hastaneye geçtim. Hasarin düştüğünü söyledik. Doktor takviyelerini tüp bebek olana kadar yinede bırakma dedi. Yani hasar düşükken döllenme oldu. Embriyolar dondurulunca bıraktık takviyeyi... Zaten 6 ay dan fazla kullanmak zararlıymis. Bu ay ilk tüp bebek olacak tutmazsa yine kullanır belki tabi doktor uygun görürse...

merhaba kızlar adetim 1 gün gecikti. İki tane gebelik testi yaptım. Sonucu yükledim.. sizce gebelik var mı?? Yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyorduk. Çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2682064
Evet canim hamilesin .. rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ( Bende test Yaptim pozitif cikti Yarin doktora rabbim Kimsenin kucagini bos birakmasin

Sizin hasar çok guzel düsmüs.Bizim yüzde 33 cıkti ilk yapılan testte ondan önce dna hasarını bilmiyorduk tabi 5.güne tek embriyo kaldi tutundu ama sağlıksız oldu kürtaj olmustum malesef sonra hasar icin ilac kullandi eşim normal yolla hamile kaldim ama hasar 26yken.Yani bizim 5 ayda 33 ten 25 e ancak düştü çok sukur 3 ayı tamamladım hasardan dolayi ilk 3 ay dikkat et dediler.Darısı sizin başınıza inşallah

Aa süper yani hamilesiniz. Masallah diyim tebrik ederim
Belkide hasardan dolayı düşük oldu. Bizede hasar düşünce 6 ay doğal yolla deneyin dendi.Beklemek istemedim Eylül'de 6 ay dolacak ama bu süre içinde malesef olmadı. Cok teşekkür ederim ins tüp bebekte çabalarım karşılığını alırım bende

Senin de canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde atlarız bu süreci ☺
İnş canım benımde yarın doktora gidicem dua et bana sen. Çünkü ilk düşükle sonuçlandı bunda bi kanama yasadım doktor hemen pitil verdi. Amin inş bütün gebelerimiz sorunsuz atlatır cok zor oluyor herşey. Rabbim sağlık sıhat versin öncelikler Dualarımız hepımiz için

İnşallah canım herşey yolunda gidecek, dualarım seninle Hayırlı haberlerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…