Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varmı diye mi soruyorsunuz? Böylesine kıpkırmızı çıkmış bir test içinmerhaba kızlar adetim 1 gün gecikti. İki tane gebelik testi yaptım. Sonucu yükledim.. sizce gebelik var mı?? Yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyorduk. Çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2682064![]()
Evet o adet olacakmış hissiyatı birçok hamilenin yaşadığı bir durum. Kanama olmadıkça Gayet normal. Zaten adet sancısı gebelik belirtisidir.Kızlar 1.5 yıldır istiyorduk. Yani evet kırmızı çizgi var ama insanın inanası gelmiyor.. Her ay negatif negatif testleri görünce.. inşallah sağlıklı ve hayırlı olurAllah isteyen herkese versin inşallah
Bide kızlar birşey danışacağım böyle adet olcakmış gibi bir hissiyat oldu mu sizlerde de ?? Teşekkür ediyorum
![]()
Ya ne kadar güzel bı haber. İnanamamak normal. Bı sure sonra imkansız gibi geliyor insana... Tedavilere bulaşmadan kurtuldunuz. İns sağlıkla kucağınıza alınKızlar 1.5 yıldır istiyorduk. Yani evet kırmızı çizgi var ama insanın inanası gelmiyor.. Her ay negatif negatif testleri görünce.. inşallah sağlıklı ve hayırlı olurAllah isteyen herkese versin inşallah
Bide kızlar birşey danışacağım böyle adet olcakmış gibi bir hissiyat oldu mu sizlerde de ?? Teşekkür ediyorum
![]()
Bu ay yaptığınız, denediğiniz farklı bir şey varmıydı? Vesile oldu diyebileceğiniz birşey varsa bizlerle paylaşırmısınız.Kızlar 1.5 yıldır istiyorduk. Yani evet kırmızı çizgi var ama insanın inanası gelmiyor.. Her ay negatif negatif testleri görünce.. inşallah sağlıklı ve hayırlı olurAllah isteyen herkese versin inşallah
![]()
Valla canım inanır mısın sadece kafa olarak rahattım.. tatile gittik ve dedim ki napalım olmuyorsa da olmasın artık.. tedavi hiç olmadık ama pandemi bitince doktora gitmeyi planlıyorduk. Bir sürü ovulasyon testi almıştım. Bu ay başlamamıştım testleri yapmaya. diyordum ki adet olayım da düzgün yapacam bu testleri diye içimden.. kısmet.. inşallah isteyen herkesin olur tez zamanda bebişleriBu ay yaptığınız, denediğiniz farklı bir şey varmıydı? Vesile oldu diyebileceğiniz birşey varsa bizlerle paylaşırmısınız.
Tatil işe yarıyor sanırım çoğu kişinin hikayesinde bu var. Kafa rahatlığı sağlamamız gerek.Valla canım inanır mısın sadece kafa olarak rahattım.. tatile gittik ve dedim ki napalım olmuyorsa da olmasın artık.. tedavi hiç olmadık ama pandemi bitince doktora gitmeyi planlıyorduk. Bir sürü ovulasyon testi almıştım. Bu ay başlamamıştım testleri yapmaya. diyordum ki adet olayım da düzgün yapacam bu testleri diye içimden.. kısmet.. inşallah isteyen herkesin olur tez zamanda bebişleri![]()
Ne güzel koyuda çıkmış değerlerin yüksek demekki hayırlı olsun ama biran önce kan vermelisinmerhaba kızlar adetim 1 gün gecikti. İki tane gebelik testi yaptım. Sonucu yükledim.. sizce gebelik var mı?? Yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyorduk. Çok heyecanlıyımEki Görüntüle 2682064![]()
Evet yani biz dediğim gibi yani bir dönem tam zamanlarında deneyip , ayın sonunda negatif sonucu görünce artık bir dönem sonra kendini olmayacak diye şartlandırıyosun sanırım.. yani hiç beklemiyordum açıkçası.. bence stres çok önemli bir faktör...Tatil işe yarıyor sanırım çoğu kişinin hikayesinde bu var. Kafa rahatlığı sağlamamız gerek.
Kısırlık erkekten kaynakliysa hiç bir şekilde olmuyorTatil işe yarıyor sanırım çoğu kişinin hikayesinde bu var. Kafa rahatlığı sağlamamız gerek.