kızlar akşam üzeri 2 bayanla da görüştüm.
birincisi kendi evinde bakmak istiyor. evi bize 5-10 dakika uzaklıkta arabayla. kadını çok beğendim. çok yumuşak, merhametli, sevgi dolu bir bayan. aynı apartmanda 4 elti birlikte oturuyorlarmış. kadın ismini cismini kocasını herşeyi açık açık söyledi. araştırın beni içiniz rahat olsun dedi. ben annesiz bebeklere kıyamam dedi. çalışan annelerin bebeklerine çok üzülüyorum dedi. 2 oğlu var.büyükler. biri orta okul biri lisede okuyor sanırım. konuşması düzgün, bilinçli biri. zaten tavsiye üzerine kendisiyle görüştük. o bayana kanım çok kaynadı. para konusunu bile açmadı. ben söyledim. utana sıkıla ilk söylediğim fiyatı kabul etti. hiç pazarlık yapmadı
ikincisi 50 yaşında bir bayan. kızını üniv. göndermek için çalışmak istiyor. evine gider gitmez para konusunu açtı. parada anlaştık ve evimde bakmaya razı. kocası vefat etmiş. kadın çok güleryüzlü değil. ayrıca bana dedi ki sizinle daha önce tanıştık mı yüzyüze dedi. hatırlamıyor yani. bi de söylediği her cümleden sonra kızına dönüyor. kızı herşeye müdahil. annesi adına o konuşuyor. telefona bile hep kızı çıkıyordu. sonra annesine veriyor. bu kötü bişey mi bilmem ama benim pek hoşuma gitmedi. paraya ihtiyacı olduğu için bakacak çocuğa tahammülü nasıl olur bilemiyorum.
birinci bayan ağır basıyor. yalnız ikinci bayan da gelip evimde bakacak. kafam karışık.