Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burada kimse preganta işi bırak demedi (ben hatırlamıyorum öyle birşey:sm_confused:) sadece eğerki imkanın varsa ücretsiz izin al dendi. Kaldıki pregant 4 yarım gün çalışacakmış, ücretsiz iznede gerek yok. İyi bir bakıcı mümkünse bebeğe pregantın evinde bakabilecek biri bu işi çözer. Önceki yorumlarımda da bakıcıda olması gereknleri, pregantın nasıl davranması gerektiğini, neler beklemesi gerektiğini naçizane söyledim. Bilmem dikkate alırmı:sm_confuse
hah işte ben de bunu demek istiyorum. hoş bizim kenrda 3-5 kuruşumuz da yok. arabamız bile yok. ben bunu da sorun yapıyorum. eşimle ikimiz olsak arabaya hiç ihtiyaç duymadık. ama kış geliyor biz eve hapis. bebeğimi hastaneye nasıl götürcem derdindeyim. ama sanki maddiyatı ön plana çıkarmış gibi hissediyorum kendimi. ben bunu bebeğim için istiyorum gerçekten.
Konu sahıbı arkadaŞım bebĞİnİn gelecegİnİ dusÜn VE RAHATLA. bİraz gÖzunu kapatmalısın bence tabıkı en İyİsİnİ aramak lazİmda.yarım gun ÇalıŞcakmİŞİn zaten bbek guugn yarısında uyuyacaktır sonrasına bİkaÇ saat kalır bence Çok sıkma kendını.
ÇalıŞmak en İyİsİ anne olunca ÇalıŞılımz dıye bİŞey yok asıl anne olunca ÇalıŞılmalı.ÇalıŞan anne babnın Çocuguolmak bence daha gÜzEL bİŞey Çocuk İÇİn İyİ yanİ Çocuk İÇİn bİ destek olur her bakımdAn derslerİ aÇısından sosyal Çevresİ aÇısından.2yıl ÖzEL bİ kreŞte ÇalıŞtım ÇalıŞan annenın sıkıntlıarını soru İŞaretlerİnİ İyİ bİlİrİm
ÇalıŞan anne bebĞİne karŞı bİ vİcdan azabı duyuyor ama buna gerek yok canımsen İÇİnİ ferah tut en İyİsİnİ ara ve İŞİne gerİ dÖn tatlım.yarım gun demek haftada 2gÜn demek gerİ kalan 5gÜn bebegİnlesİn ne gÜzlebİŞey bu dÜŞÜnsene.:=
teşşküürlerrr hepinizi seviyorummmm
yalnız dikkatimi çeken şey şuu, bu konu kaçgündür burada faydası dokunmak için yazan pek kimse yoktuu her nedense tartışmaya milllet balıklama atlıyoo
ben de buna gülüyorummm
nayse olsun canınız sağolsunn iyi anneler
ay merak ettim gazoz kapagımı kola kapagımı kola kapagına kampanya varya 3kapaga bi kola
Canım biz seni anlıyoruz, niye kendini savunma gereği duyuyorsunki:teselli:
bende kızımı 2.5 aylıkken bırakıp işe başlamıştım sadece 15 gün çalıştım
ozamanda borçlarımız vardı şimdi katlanmış şekilde var
kızımın kalçalarında gelişim geriliği var dedilder ve kalça ortezi takması
gerekliydi 2 ay annem bakıyordu ama ortez işini duyunca ben takamam onu dedi
ve ben mecburen işi bıraktım şimdi kızım iyi ramazan çıktıktan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum
çünki buna mecburum eşimin maaşı bizi geçindirmiyor kirayı ödeyemediğimiz zamanlar oldu
ama eğer geçindirseydi borç olmasaydı kesinlikle ve kesinlikle kendim bakardım
hah işte ben de bunu demek istiyorum. hoş bizim kenrda 3-5 kuruşumuz da yok. arabamız bile yok. ben bunu da sorun yapıyorum. eşimle ikimiz olsak arabaya hiç ihtiyaç duymadık. ama kış geliyor biz eve hapis. bebeğimi hastaneye nasıl götürcem derdindeyim. ama sanki maddiyatı ön plana çıkarmış gibi hissediyorum kendimi. ben bunu bebeğim için istiyorum gerçekten.
Pregant lutfen yardımcı konusunda korkular yasama...sadece sabırlı ol ..ılk elektırık cok onemlı,İŞe basvuran kİŞyİ gozlemle ..temız mı,guleryuzlumu,sesı sevgı dolumu ,cocugu varmı bu cok onemlı.. İŞ konusunda cok profesyenel olmasın onlarla basetmek mumkun degıl sosyal haklar konusunda basını agrıtabılırler..paraya ne kadar ıhtıyacı oldugunu oturdugu ortamı herseyı sorgula hİÇ Çekİnme ...sonrada tum beklentılerını konus ama kıbırlı olmadan bır annenın en dogal ıstegı olan ses tonuyla..cunku bu sektorde calısan bazı hanımlar cok cok hassas olabılıyorlar hersey ok olupta İŞe baslayınca ufak tefek seyler İÇİn vazgeÇme onun evını ,cocugunu,senı tanıma fırsatı ver bu arda sende onu tanı yıne hersey olumlu gıdıyorsa ufak tefek seylerı gorme bu sefer bırbırınız sevme suresı verılk 2 sure yaklasık 15 gunluk sure ondan sonrakı 15 gundede baglılık olusmaya baslar ve gun gectıkce artar ..ama asla laubalı olma senden buyukse abla senden kucukse hanım dıye hıtap et..ama onun sana ne olursa olsun hanımlı seslenmesıne ızın ver..hem sevecen hem samımı ol ama arada hep saygı olsun..sabahları onunla muhahkak 1 bardakda olsa cayını İÇ hal hatırını sor İŞlerİn nasıl gıttıgını sor ,memnunıyetını ogren bıse ıhtıyacı olup olmadıgını sor..senın ona guvendıgın kadar onunda sana guven saglamalısın senın yanında calıŞmaktan huzur duymalı kı cocugunla mutlu olsuntıpkı bır aıleden mıs gıbı ama sınırı gecmeyen ..yakınlık olmalı..
canım benim ya çok sağol ne güzel söylemişsin valla. Evet vicdn azabı duyuyorum çunku diyorlar ki 1 yıl bebek için çok önemli. Ama senin de dediğin gibi hafta 4 yarım gün 2 gün ediyo. Onda da karnı toksa 2 kez uyur ben gelene kadar.
beleşci gördüm biraz sanki senibenneyaptımki
ek gelir niyetine bende evimde bir çocuğa daha baksammı diye fikir geldi aklıma
sizler evde 7 aylık bebeği olan 21 yaşındaki kadına bebeğinizi emanet edermiydiniz?
genellemeye göre bu fikrimi değerlindircemde kaydirigubbakcemile3
yakın bir arkadaşımızın eşi var.çok seviyorum kızı.birde bebekleri 10 aylık.
bana söyledi istersen ben bakayım.hem eve de katkım olur,sende yabancıya emanet etmemiş olursun..
çok istedim pırıl pırıl çok tatlı bir kız.tertemiz.
ama olmaz dedi.
ikisi bir anda ağladığında kendi bebeğine öncelik verirsin.olmaz.
senin durumunda bu canım
bebeğin çok ufak başka bir bebekle ilgilenemzsin bence canım
şahsen ben yapamazdım