adam sana arızalı olduğuna dair her türlü sinyali baştan vermiş
sen de tutmuşsun bırakmamışsın
yani adam bu durumda suçsuz görünüyor
sen elinle yapmışsın
bu da sana akıl parası olsun
Aynı şeyleri kuzenim yaşadı. Evliliğin iptali davası ve ailesine de sakladıkları için tazminat davası açtı. Irsi bir hastalık olduğu için evliliğin devamı imkansız zaten. İyi ki hamile kalmamışsın.bundan sonrası iyi olur inşallah.
film gibi roman gibi bir hikaye.şunu söyleyebilirimki bu adam şizofreni hastası ve bunu aileside bal gibi biliyor ancak işlerine gelmiyor.hemen boşanın ve yolunuza bakın eşinizede dua etmekten başka yolunuz yok ona dua edin kurtulsun bu hastalıktan.geçmeyecek bir sey yok hayatta tecrübe edinmiş oldunuz evlilik konuusnda.
Canim gercekten okurken tüylerim diken diken oldu. Nasil katlanmissin ,dayanmissin.
Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda atlatirsin. Ve sakin lütfen sakin geri dönme kendine yazik edersin.
Hikayeniz cok uzucu. Ama ileriye bakin artik. Boyle seyler duydukca, ne insanlar var diyorum su dunyada. Hersey mumkun gercekten. Tabi ilerde mutlu olabilirsiniz. Degerinizi bilen se seveceginiz biri cikabilir karsiniza. Cikmak zorunda da degil, siz kendi kendinize de mutlu olursunuz. Unutun o adami, size sadece ondan cikaracaginiz dersler kalsin. Yolunuz acik olsun.
Sans ,
evet bile bile lades demissin , ama
bu kadar kisa surede gercek yuzuyle tanisman iyi olmus .
Simdi yapacagin sey davani acmak ve bir an once resmiyette de bu adamdan kurtulmak .
4 Ay beklemen bile hata .
Davaya doktor raporlarini ekleyin ve ailesine de adamin akil hastasi oldugunu sizden sakladiklari icin tazminat davasi acin ...
tabii kii unutucaksın şuan acı üzüntü depresif hallerin oluyordur ama onlarda geçecek dua et sürekli dua et içten bi şekilde..ilk işin iş bulmak olsun çalışırken daha az düşünmüş olursun bazı şeyleri.. alien konuşacaktır hemde uzun süre hiç duyma hatta arada haklıydınız de bu onlara yeter sonra onlarda susacaklardır..çalışıp biraz kendini toparlayınca da bi an önce onun soyadından kurtul bence o bile senin omzunda yük olur kendi soyadına dönmen seni rahatlatacaktır.. ve şunu unutma hayatta sürekli bişeyler oluyoo iyi kötü önemli olan zararın neresinden döndüğün neden niyelerle günlerini çürütme vardır bunda da bir hayır de önüne bak VE DUA HEP ET.. ALLAH YARDIMCIN OLSUN ARKADAŞIM..
ailemde psikolog işinin ehli kuzenim var ve onunda tesbiti aynen böyle şizofreni benzeri psikotik bir vakaa olduğuna eminiz... ailesi de biliyor ve bunu saklıyor mahkeme de tazminat falan vermesinler diye doktora götürtmediler.rapor falan olmasın diye doktora bile oğullarıyla birlikte gidip görüşmeye bile müdahale ediyorlar neler diyeceğini tembih ediyorlardı......
yaşını ve işini yazmamışsın ancak gençsin diye tahmin ediyorum.işinden ayrıldıysan mutlaka yeni bir işe de girersin.ailen sana kızsalarda onlar senin canın.zamanla ailenin de gönlünü alırsın.sen sağsın ya asıl önemli olan bu.evet hata yapmışsın ama kötü niyetinden değil.sevmişsin.sevdiğin içinde nişanlını eleştirenlere kulak tıkamışsın.geçti gitti hepsi.
eşin hasta.eşin ne kadar hasta ise ailesi de o kadar cahil.hastaneye yatırılması gerekiyor.ilaçla tedavi görmesi gerekiyor.sana zarar verseydi bile ceza almayacaktı yalnızca akıl hastanesinde yatacaktı.o yüzden yine Allahın sevgili kuluymuşsun ki 4 ayda anlamışsın.ya sende akıl sağlığını yitirecektin ya da öldürülecektin bir piskoz anında.hemen davanı aç,hemen o evden eşyalarını toplamaya gidin birkaç kişi.onu arama,ararsa sakince konuş.tekrar bela olmasın.izini kaybettir.bana kalırsa dualarına onu sokma.sen sadece kendin ve ailen için duanı et.seni döven,gençliğini mahveden adam ve ailesi için olgun olmaya,onları affetmeye çalışma,kendini zorlama bunun için.hasta işte.tedavisi tıbbı ilgilendirir.seni ilgilendirmez.unut ve değiş.zaman herşeyin ilacı.akıl ve delilik ince bir çizgide duruyor.bir taraftan diğer tarafa geçen bir daha iflah olmuyor.kesinlikle bir zaman sonra değiştim düzeldim derse de inanma.gelişmelerden bizi de haberdar et.yalnız değilsin,sıkıldıkça yaz buraya.sevgiler.
bile bile ladesten bile fena
böyle bir adamla evlilik yapmaniz icin sizinde psk olarak pek normal olmadiginiz düsünüyorum
yada cok kücük yasiniz
kusura bakmayin her türlü sinyal verilmis hatta sinyal patlamasi olmus
ve tabiki bu saatten sonra olan olmus önünüze bakin demek gerek
ilerde bir iliski bir evlilik vs olursa ailenize itibar edin kesinlikle
ve ne olursa olsun ailenizi karsiniza almayin
Canim gercekten okurken tüylerim diken diken oldu. Nasil katlanmissin ,dayanmissin.
Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda atlatirsin. Ve sakin lütfen sakin geri dönme kendine yazik edersin.
resimdeki kişi sizseniz ne kadar da çok hürrem sultan rolündeki aktriste benziyorsunuz..
ayrıca nedendir bilmiyorum ama konu sahibinin yaşadıklarından mıdır tarzından mıdır bilmem bana korku filmi gibi geldi gerçek gibi olmasından daha çok
Ya çok büyük manevi gücü var ya da bir kısmını olayın şokuyla doğru hatırlayamıyor.
herkes yaşadıklarını bilir elbette ama 5 ay neden dayanmış ki?
insanın ödü patlar kaçar ne bileym..
Allah cc yar ve yardımcın olsun.Çok şükür çok zaman geçmeden kurtulmuşsun.İnşaAllah her şey yoluna girer ve çok mutlu olursun.
inanın beni güldürdünüz :) ama sizi çok iyi anlıyorum anlatılanlar bir korku filmi senaryosu gibi okuyunca yada birine anlatırken bende o hisse kapılıyorum..... benimde çok ödüm patladı çok korktum 5 ay nasıl o evde yaşadın diye tüm ailem hayretler içersinde kaldı hatta annemde ara sıra kalmaya geldiğimde annem geri dönme nasıl dönüyorsun diye şaşırırdı.... allah mı güç verdi bilmiyorum ama yaşadıklarımı büyük bir soğukkanlılıkla yaşadım....sanki yaşayan ben değildim ve tepeden izliyordum olayları...kendimi bir şekilde izole etmiş ve korumayı başarmıştım..... eğer tüm olayları yazsaydım değme korku filmlerine taş çıkartırdım :) güldüğüme bakmayın insan anlam veremiyor şaka gibi geliyor bu bana nasıl denk geldi diyorsun.... yeni evlisin herşeyi karşına alarak evlenmişsin daha düğünde döktüğün ter soğumamış çeyizlik çarşaflarını tabaklarını kullanmak daha nasip olmamış misafir bile ağırlayamamışsın erkek nedir daha tadına varamamışsın başına bunlar geliyor...... ister istemez kalıp herşeyin düzeleceğini düşünmeyi seçiyorsun.... 5 ay ara ara anneme kaçsam da her yeni gün kötü bir rüyadan uyanacakmışım da herşey güzel olacakmış gibi oluyordum.... ama olmadı....
çok zor şeyler yaşamışşsn cnm..allah kurtarmış,verilmiş sadakan varmış gerçekten ama şimdi burdaki bazı arkadaşlar senin derdini paylaştıgını,teselli aradıgını unutup sana niye tekrar geri döndün,niye niye niye diye yorumlar yapacaklardır..hazırlıklı ol..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?