kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz????

Canım ya sen neler yaşamışsın öyle :KK50: kıyamam sana , ya ben ailelerin haksız çıktığı birşey görmedim özellikle anneler hissediyor biliyor musun. Keşke keşke araştırsaydın ne bilim eski eşini falan neden ayrıldıklarını böyle zamanlarda iki tarafıda dinlemek lazım
Bence bir iş bul çalış boşanma davası aç o adamdan sana hayır gelmez. Aileside pek normal değil anladığım kadarı ile işe girersen hiç değilse kafan dağılır evde hep düşünecek vaktin olur atamazsın üzerinden. Ailende kendilerine göre haklı dinlememişsin ama geçer onlarında kızgınlığı zamanla.

görürsün canım mutlu gününde olur kötü gününde yeterki aklı başında insanları sok hayatına

bir ruh hastası mutlaka kendine dair ipucu verir. nasıl olur da bunu hiç anlamazsınız.hadi siz anlamadınız babanız hiç mi araştırmadı bu adamı?

bu adam şizofren sanırım doktor değilim tanı koyamam tabi ama bana öyle geldi .çok zor bir durum .allah yardımcın olsun yaşadıkların kolay değil .keşke onla evlenmek için bu kadar ısrarcı olmasaydın her şerde bir hayır ver derler işte bundan .neyse geçmiş olsun ...

çok güzel özetlemişsin değerli arkadaşım teşekkür ediyorum.... aileler tepki veriyorsa mutlaka sözlerine kulak asmalıyız gerçekten hissediyorlar...... acele evlilik konusunda korkmakta çooookkkk haklısın. eşimin ailesi o kadar çabuk düğün istediler o kadar çabuk herşeyi hallettiler ki inanamazsın... eğer nişan atmamış olsaydık 3 ay içinde düğün yapılacaktı.... yüzükleri tekrar takar takmaz bende ailemde ne olduğunu anlamadık ve herşey çarçabuk bitti. annem biraz bekleyin diye yırtındı resmen... demek ki sakladıkları birşey varmış ortaya çıkmadan paket etmek istemişler... abartı sevgi gösterilerinden ve aceleci tavırlardan direk şüphelenmek lazım!!! bu saatten sonra dönmeyi düşünmüyorum allah ona muhtaç etmesin büyük konuşmakta istemiyorum.zaten bu durum ortaya çıkınca ailesi de kendisi de ortadan yok oldu 4 aydır sesleri çıkmadı çünkü birşey diyecek yüzleri kalmadı..... tek istediğim kalan hayatımı tamir etmek inşallah evlere kapanmaktan kurtulucam herşeyi hazmedip yoluma devam edicem......

Canım kurtulcaksın ve düzelticeksin her şeyi bence diğer arkadaşların da söylediği gibi psikolojik destek al,yaşadıkların kolay şeyler değil.Boşanma davanı erteleme.Kendine temiz ve güzel bir sayfa aç.İşe gir bir şeylerle oyalan evde oturdukça bunalırsın aklına yaşadıkların gelir.

Aslında herşey baştan beri belliymiş, ama insan görmek
istemiyor bazen, yaşanacaklara da engel olamıyor.
Kurtulduğunuza şükredin.
Davayı siz açın ve kurtulun.
Hayat bu insandan ibaret değil, önünüzde güzel günler var emin olun.
Hayat devam ediyor, unutacaksınız elbette, biran önce kurtulup önünüze bakın,
zaman herşeyin ilacı.
Allah yardımcınız olsun, herşey gönlünüzce olsun inş.

Eşinize konulan tanı neydi.

3 farklı yere 3 farklı doktorra götürdüm ama doktora olanları doğru anlatmıyor ben doktora anlatıyorum yalanlıyor annesi oğlum uykusuz kaldığı için böyle oldu diye araya giriyor doktor ilk görüşte ne desin ilaç veriyor tekrar gelin diyor ama bir daha götüremiyorum ki annesi muska getiriyor onu takıyor sanki birşey yokmuş gibi davranıyorlar..... bana boşandıktan sonra depresyona girdim demişti o yüzden antidepresan kullanıyorum demişti bende doktoru ile görüşmüştüm doktoru da depresyon vardı ama geçti demişti. meğer daha evliyken karısı bunu doktora götürmüş bu deli diye ortalığı ayağa kaldırmış ona da aynısını yapıp olayı kapamışlar. bence ailesi tanıyı biliyor hatta belki raporu bile var ama saklıyorlarçünkü iyileşme şansı yok ve mahkeme de tazminat vermekten ödleri kopuyor..... doktora götüremedim ki tanısı koyulsun tedaviye başlansın

Aslında herşey baştan beri belliymiş, ama insan görmek
istemiyor bazen, yaşanacaklara da engel olamıyor.
Kurtulduğunuza şükredin.
Davayı siz açın ve kurtulun.
Hayat bu insandan ibaret değil, önünüzde güzel günler var emin olun.
Hayat devam ediyor, unutacaksınız elbette, biran önce kurtulup önünüze bakın,
zaman herşeyin ilacı.
Allah yardımcınız olsun, herşey gönlünüzce olsun inş.

amin çok teşekkür ederim arkadaşım

bu adam şizofren sanırım doktor değilim tanı koyamam tabi ama bana öyle geldi .çok zor bir durum .allah yardımcın olsun yaşadıkların kolay değil .keşke onla evlenmek için bu kadar ısrarcı olmasaydın her şerde bir hayır ver derler işte bundan .neyse geçmiş olsun ...

bende o keşkeyi o kadar çok dedim ki allah eğer birşeyi vermiyorsa mutlaka bir hayır vardır ben kaderi çok zorladım nişan attığımız zaman 2.5 ay sabah akşam dular ederek allaha yalvardım o kadar çok istedim herşeye rağmen o kadar çok çabaladım ki başıma gelecek varmış......

bir ruh hastası mutlaka kendine dair ipucu verir. nasıl olur da bunu hiç anlamazsınız.hadi siz anlamadınız babanız hiç mi araştırmadı bu adamı?

bir çok ipucu vardı ama ben hep düğün stresine gerginliğine ikinci evlilik korkularına yordum o tuhaf durumlarını bir de ailesi o kadar güzel durumu idare ediyordu ki son dönemlerde alışverişte ev kurmada onlar hep yanımızdaydı ve pembe bir resim eşliğinde herşey oluveriyordu.... ailem araştırmak istedi ve bunu denediler de fakat buna pek zamanları olmadı ve ben ailemi düşman olarak görüyordum hatta babam bu olay yüzünden benimle hala konuşmuyor.... babam farklı bir şehirde yaşıyor yani ayrıyız ayrıca onun çokta sahip çıktığını söyleyemem haa sahip çıksaydı da ben dinlemezdim o da ayrı konu

bir çok ipucu vardı ama ben hep düğün stresine gerginliğine ikinci evlilik korkularına yordum o tuhaf durumlarını bir de ailesi o kadar güzel durumu idare ediyordu ki son dönemlerde alışverişte ev kurmada onlar hep yanımızdaydı ve pembe bir resim eşliğinde herşey oluveriyordu.... ailem araştırmak istedi ve bunu denediler de fakat buna pek zamanları olmadı ve ben ailemi düşman olarak görüyordum hatta babam bu olay yüzünden benimle hala konuşmuyor.... babam farklı bir şehirde yaşıyor yani ayrıyız ayrıca onun çokta sahip çıktığını söyleyemem haa sahip çıksaydı da ben dinlemezdim o da ayrı konu

hangi ildensin hikayen benimkne çok benziyor?bende bir evlilik yaptım ve ayrıldım hikayen tıpkısının aynısı Aman Allahım kendı yasadıklarımı gordum!

konuyu gecen gun telefondan evdeyken okudum ve cok sasırdım
soyleyebılecegın tek sey hersey gecer merak etme
senın yasadıkların saece talıhsızlık kendınıde suclama sana denk gelen kısı malesef cok buınde bır yasanacak bısey olmus

hangi ildensin hikayen benimkne çok benziyor?bende bir evlilik yaptım ve ayrıldım hikayen tıpkısının aynısı Aman Allahım kendı yasadıklarımı gordum!

ee yok artık aynı adam olmasın ?

insanın sevince gözü gercekten kör oluyor ben bu lafa asla ınanmazdım ama öyle dgruymuşkı bende yasayarak anladım. guzelım evet kötü bir tecrube yasadın ama artık ne uzulerek ne olanları dusunerek hayatı yasayabılısın..ALLAH tan şuan onlarla degılsın peşını bırakmışlar. o aileside sana boyle davranmalarının yalanlarının cezasını cekecek...çocukları için senı bole kandırmaları yazık ya... ama sunu unutma ve kımseye kımseye guvenme... zaman gectıkce acında geccek ve kurtuldum oh dıyeceksın.. basla ya yenı guzel seylere basla.. çalış ne bılım bı tecrube yasadın dıye omur boyu hayata küsme evet sınav dunyası hatalarımız olucek ama ne kadar cabuk ayaga kalkarsan senın için iyidir.... Kendının degerını bıl... zaten aklı sorunlu ne bilim dava acsan hemen bosanısın gıbıme geldı pek bılememde... tabıkı uzuleceksın ama zamanla gececek... Allah yardımcın olsun..

şaşkınlık içerisinde okudum hikayeni verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun daha kötü şeylerde olabilirdi..
merak ettiğim boşanma davası açmak için halen neyi bekliyosunuz...

nasıl bi hikayedir bu ya gerçekten film gibi... burada benim kızdığım kocanın aile.. oğullarının durumun bile bile başka bir evladın canını niye yakarlar otur bak evladına evlendirmekte neyin nesi evlenince geçer demiş hoca bu da nedemek böyle... çok çok zor bir dönemden geçmişsin bu saatten sonra oradan kurtulduğuna sevinmelisin akli dengesizlik insana her şey yaptırır allah korusun bi akşam sen bana büyü yaptın deyip o iplerle seni bile boğabilirdi bir anne kızsız kalırdı ama onlara hiç birşey olmazdı. git hemen ver dilekçeni boşan... hiç bir an bile tereddüt etme...

merak ettıgım o adamı hala sevıyor musunuz?
sevgı kalmaz dıye dusunuyorum bunca seyden sonra.bunları unutup tekrar mutlu olabılır mıyız dıye sormussunuz sasırdım acıkcası.ailenizi daha fazla uzmeye hakkınız yok bıraz gerceklerı gorun
ve kesınlıkle o eve dönmeyi düşünmeyin hemen bır dava acın ve yenı bır baslangıc yapın..

Son düzenleme:
en kısa zamanda boşanma davanızı açın, olayları anlatın ve tazminat da isteyin belki sayenizde mecbur kalır tedavi olur ama bu saatten sonra size koca olmaz bu adamdan bence, kendinize iş bulun, hobi edinin tabi bunları unutursunuz insan neleri unutuyor, bundan sonra hakettiğiniz mutluluğu bulursunuz dilerim

Ya benim anlamadim nokta akil hastalari evlenemez

Evlenme ehliyetine sahip degildir

Evlenmeden once saglik kontrolleei filan olmuyor mu?

Kan tahlili filan da yapiliyor bildigim kadariyla

Evlenirken esiniz akil hastasi bi insan ise ve bu akil hastaligi ayirt etme gucunden yoksun biraktiriyorsa

Sizin evliliginiz zaten mutlak butlanla batildir

Evlilik gecerli degildir

X