kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz????

• Konu Sahibi Konu Sahibi sanss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çok zor şeyler yaşamışsın insan gerçekten sevince bazı şeyleri görmezden geliyo mantıklı düşünemiyo bundan sonra mutlu olursun inşallah

ben boşanan kadından değil ama boşanan erkekten korkuyorum,
çünkü evliliklerin %90'ı hatta daha fazlası(tabi tamamen kendi fikrim) erkekler yüzünden bitiyor,
o yüzden boşanmış erkek gördüm mü içimden ilk düşündüğüm karısına kim bilir neler yaptı da boşandı oluyor,
yanlış bir fikir ama bilemiyorum,ben direk böyle düşünüyorum ve boşanmış erkek diyince durup düşünüyorum şöyle bir,
hele neden boşandınız dendiğinde eski karısı için canavar kadın portresi çiziyorsa bir erkek tamamen kendini örtpas ediyor diye düşünürüm.
istisnalar vardır mutlaka ama ben genele böyle bakıyorum ve boşanmış erkekleri evlilik için tercih etmeden önce bir değil bin defa düşünmeli diyorum.
ailemizin fikrine de itimat etmek çok önemli evlilik kararı alırken,anne babalarımızın onca yaşamışlığı ve hayat tecrübesi var,onlar birşey söylüyorsa bence doğrudur.ben de ailemi dinlemedim sonra gittim kafamı duvarlara vurdum.annem ne söylediyse ben tek tek hepsini yaşadım.
konu sahibi bunlar geçecek tabi,unutacaksın.zaman neleri unutturmuyor ki..
sen yat kalk dua et çocuğun olmadan ayrılıyorsun bu adamdan.bir de çocuk olsaydı o zaman boşansan da kurtulamazdın bu adamdan çünkü çocuk mecburi de olsa bitmeyen bir bağ arada.o yüzden şanslıyım de bardağın dolu tarafını gör ve hayatına devam et.sevgiler.

5 ayda fark edebildiğin için şanslısın bn hala eşimle boşanamadım bile üstelik birde cocuk var ortada buda bir ömür boyu bu esrar bağımlısı ile aramızda bir bağ yapıyor üstelik birde eşcinsel erkek sevgililerini bu yoruma katmıyorum bile
ben boşanmaya defalarca yanaştım ama kendisine esrar veren kadın ben seni kurtarıcam o kızdan diye garanti vermiş ona neyine güveniyorsa artık bizimkide kafe kafe dolaşıyor ne aramak ne sormak bende babamı kaybettiğimden annem tarafından dışlandım ailem olsun diye evlenmiştim olmayınca olmuyor ...

dehşet verici gerçekten. bir an önce ayrılın. iş arayın. bundan sonraki hayatınızı planlamaya bakın. kötü günleri o adam ve ailesiyle tüm bağlarınızı kopararak arkanızda bırakabilirsiniz ancak. yoksa ya akıl sağlığınızdan ya canınızdan olursunuz. onlarla bir ömür geçmez.

Aynı şeyleri kuzenim yaşadı. Evliliğin iptali davası ve ailesine de sakladıkları için tazminat davası açtı. Irsi bir hastalık olduğu için evliliğin devamı imkansız zaten. İyi ki hamile kalmamışsın.bundan sonrası iyi olur inşallah.

canım valla şimdi sana eşinin ailesine istinaden birşey anlatayım,seni okadar iyi anlıyorumki kızkardeşim 8 ay önce 1 sene nişanlı kaldığı nişanlısından ayrıldı...ve bu çocuğun babası cami hocası ve doğal olarak hacılık hocalık büyülük insanları adam okadar çok görmüşki kız kardeşim soğudum ben bu adamla aynı yatağa giremem diye ayrıldı bu çocuktan 8 ay önce çocuk ve ailesi diğer gelinlerinin kızkardeşime büyü yaptığını söylediler ve ne hocalar ne hocalar ne paralar döktüler anatamam kız kardeşim istemedikçe üstüne geldiler yok büyü tam çözülüyodu yenilenmişler falan neler neler annemide öyle bi inandırdılarki bir sağlıkçı olan kadın (kendisi emekli hemşire) gitti bi başkası geldi bunlarla hocalara gidiyo falan anne yapma etme yok,kız kardeşimin psikolojisi iyice bozuldu o istemiyorum dedikçe bunlar yok büyü var çözünce barışıcak diye annemi fişeklediler durdular...sonuç ne oldu biliyomusun 3 gün önce kızkardeşim neyi var neyi yok topladı ve evde kimse yokken evden kaçtı herkes perişan ( dün gece aramış çok bunalttınız beni kafamı toplayıp gelicem demiş...ve çocuk hala gelcek barışıcak diye ümid ediyo babamla karakola aramaya falan gitti hep hatta abartmadan söylüyorum ilk kaçtığı akşam annmelere gittim baktım bu çocuk gelmiş elinde bisürü küçük not kağıtları üzerinde arapca bişeyler yazıyo bunları niye getirdin ne yapıcaksın dediğimse ise kaçtığı arkadaşlaından soğutup eve dönmesini sağlıycam dedi ben şok oldum yok birini yakıyo birini ağaca asıyo birini yastığına koyuyo ben öyle mal oldum izliyorum evdeki yatağındaki saçlarını topladı kızkardeşimin saçı çok uzun benim ise çok kısa buna rağmen topldıkları saçların içine kaç defa baktım benimki karışmışmı diye...en son yaptığı zaten tüylerimi diken diken etti ben köpeğimi anneme bıraktım evlenince anneme 2 kağıt verdi anne bunun birini köpeğe birinide bi kediye yedir dedi köpeğe yedirdi o kağıdı yaaa korktum eşime anlattım ben bundan sonra annenlerde bişey yiyip içemem sende sakın orda bişey getirme yiyecek falan dedi şahsen bende dehşetle izledim yaptıklarını....belkide kendine döndürmek içinde yaptı böyle büyü falan ters tepki kız anneme babama düşman oldu ve evden kaçtı...anneme sen nasıl böyle şeyler yaptırırsın bu evde diye çok çıkıştım napıyım kızım evladım için ne duysam onu yapıyorum çaresizlikten dedi...böyle insanlardan uzak durmakta fayda var her zaman tamam bu çocuk ve ailesi özünde çok çok iyi insanlar ama bana böyle şeyler uçukluk gibi geliyo...ALLAH korusun bu adam seni öldürebilirdi bile şizofrene benziyo hareketleri...uzak dur kaç kurtar kendini...

canını kurtardıgına şükret
hemen dava aç boşan su adamdan toparlan kendıne gel

ailenin biz sana demiştik vs laflarınada cok kızdım senın derdın sana yetiyo. sana daha destek olmaları gerekir evlat ne yaparsa yapsın evlattır bea:13:

canım ucuz kurtulmussun tuylerım dıken dıken oldu yasadıklarını okurken urperdım sakın arkana bakma sakın ama sakın bakma!
hala kımse aramadı dıyorsun her serde vardır bır hayır.bırak aramasınlar adam sızofren hastası bu cok bellı aman ALLAHIM senı oldurebılırdı de
bızım bır tanıdıgın oglu sızofrenmıs annesını bıcaklayarak oldürdü haberlere ve gazetelere konu olmuslardı ne yazıkkı

senin büyük bir kul hakkına girmiş kocanın ailesi... bile bile seninle evlendirmelerinin günahını nasıl kaldırırlar nasıl öderler bilmem... bir musibet bin nasihattan iyidir... şükret ki çocuk filan olmamış... her gecenin bir sabahı vardır.... çok üzüntü ve sıkıntı yaşamışsın... suçlama kendini... tecrübe kazandın.. ailenin sözüne güvenmeyi öğrendin... sonuçta ailen canın ciğerin.. sana kızsalarda seni sevmedikleri anlamına gelmez.... bundan sonra hayatına alacağın insana hemen inanmamayı ve analiz etmeyi öğrendin... elbetteki mutlu olacaksın inşallah... herkes hayatının bir döneminde kabuslar karmaşalar hatalar yapabiliyor... güzellikler de mutluluklarda ardından geliyor..... şimdi yapacağın şey o adamdan bir an önce ayrılıp ailene sıkısıkıya bağlanman ve kendini onlara affettirmen..... inşallah bir işe girersen zaten herşey yoluna girer... allah güzellikler versin ... dua et bol bol........

buraya yazmamın bir nedeni de genç kızların ibret alıp akıllı olmalarıdır. ama malesef başkalarının tecrübelerinden örnek almıyor illa hataya düşmeden öğrenemiyoruz güzel dileklerin için teşekkür ediyorum....

Aynı hatalara tekrar düşmez, artık geriye değil şimdiye odaklanırsanız ,tabii ki yine mutlu olursunuz.

aynı hataları bir daha tekrarlamamak lazım bu bir gerçek ama gelecek ne gösterir bilinmez. şu anda yaralarım taze olduğundan şimdiye ve geleceğe odaklanmam çok zor oluyor sürekli kendimi yargılıyor geçmişle kavga ediyorum. dediklerinize katılıyorum ilginize teşekkür ederim.....

bile bile ladesten bile fena
böyle bir adamla evlilik yapmaniz icin sizinde psk olarak pek normal olmadiginiz düsünüyorum
yada cok kücük yasiniz
kusura bakmayin her türlü sinyal verilmis hatta sinyal patlamasi olmus

ve tabiki bu saatten sonra olan olmus önünüze bakin demek gerek
ilerde bir iliski bir evlilik vs olursa ailenize itibar edin kesinlikle
ve ne olursa olsun ailenizi karsiniza almayin

nasıl güzel yazmışsın teşekkür ediyorum.... en çok duymaya ihtiyacım olan şey "herşeyin güzel olacağı"... bu kadarını tahmin edemezdim aşkın gözü gerçekten körmüş ama yine de bazı şeyleri hepimiz çok net görüyor ama aşkımızdan dolayı yok sayıyoruz.... aşkın arkasına sığınıp bir anlık mutluluk için hayatlarımızı riske atıyoruz..... kavuşmaktan başka birşey düşenemiyor insan ama evlenmek kavuşmak olmuyor her zaman!

çok güzel özetlemişsin değerli arkadaşım teşekkür ediyorum.... aileler tepki veriyorsa mutlaka sözlerine kulak asmalıyız gerçekten hissediyorlar...... acele evlilik konusunda korkmakta çooookkkk haklısın. eşimin ailesi o kadar çabuk düğün istediler o kadar çabuk herşeyi hallettiler ki inanamazsın... eğer nişan atmamış olsaydık 3 ay içinde düğün yapılacaktı.... yüzükleri tekrar takar takmaz bende ailemde ne olduğunu anlamadık ve herşey çarçabuk bitti. annem biraz bekleyin diye yırtındı resmen... demek ki sakladıkları birşey varmış ortaya çıkmadan paket etmek istemişler... abartı sevgi gösterilerinden ve aceleci tavırlardan direk şüphelenmek lazım!!! bu saatten sonra dönmeyi düşünmüyorum allah ona muhtaç etmesin büyük konuşmakta istemiyorum.zaten bu durum ortaya çıkınca ailesi de kendisi de ortadan yok oldu 4 aydır sesleri çıkmadı çünkü birşey diyecek yüzleri kalmadı..... tek istediğim kalan hayatımı tamir etmek inşallah evlere kapanmaktan kurtulucam herşeyi hazmedip yoluma devam edicem......

benim evliliğim orta seviyede iyilikte.
hatta çoğuna göre mükemmel :)

ama ne olursa olsun büyük birşey diyorsa varmış hakikaten bir bildiği.
canım annem tamam iyi biri ama sen yapamazsın onla dediğinde çok haklıymış
eğer ailenin sözüne itimat eersen bence herşey daha iyiye gidecektir.
ayrıca daha gençsin tüm bunlar hayal gibi geçmişte kalacak

yaşadıkların ne kötü şeylermiş allah kimseye yaşatmasın korktum ya okurken..

amin kuzucum amin.... bende eşime üzülüyorum ve bunca şeye rağmen ona hiç ahh etmedim... gencecik yakışıklı ışıl ışıl delikanlıyı ailesi o hale getirmiş hacıyla hocayla kafasını yemişler.... çok yalvardım doktorla tıpla çaresini bulalım diye ama yanaşmadılar... benim vicdanım rahat en azından eşim için birşeyler yapmaya çalıştım.... evettt kötü bir rüyaydı geldi geçti işte.... hepimiz mutlu olalım inş

eşim ve ailesi o haldeyken bile sürekli çocuk baskısı yapıyorlardı ama ben anne olmayı çok istememe rağmen kesinlikle korunmayı tercih ettim. bu halde bir çocuğun kanına giremezdim! benim bir kedim vardı evlendiğimde yanımda götürmüştüm bırak çocuğu kedimle bile onu bir an yalnız bırakmadım birşey yapacağından korktum dediğin gibi sanrılarını gerçek sanarak beni de kedimi de boğar öldürür yakar diye aylarca gözüme uyku girmedi! bu arada o eve geri dönmek için değil bundan sonraki hayatım için mutluluk endişem var.... ben çok şükür erken kendimi kurtardım ailemin de desteği ile bir daha kendimi ve geleceğimi ateşe atmam bunları da insanlar ateşe atlamasın diye bir nebze uyarı olsun diye yazdım zaten.... teşekkür ediyorum yorumun için

Canim gercekten okurken tüylerim diken diken oldu. Nasil katlanmissin ,dayanmissin.

Allah yardimcin olsun insallah tez zamanda atlatirsin. Ve sakin lütfen sakin geri dönme kendine yazik edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…