Canım geçmiş olsun, ibretlik bir hikaye ne eleştiririm, ne de kınarım. Hepimiz genç olduk, aşkın gözü kör oluyor umarım bundan sonra bu acılarını unutacak güzel günler yaşarsın. Tüm genç kızlar okusun bence. Aşk olmalı ama mantık da beraberinde işlemeli. Şimdi güçlü olmalısın, ailenin yanında olabilmen iyi onlarında desteğiyle herşeyin üstesinden gelirsin umarım.
Aynı hatalara tekrar düşmez, artık geriye değil şimdiye odaklanırsanız ,tabii ki yine mutlu olursunuz.
inanamıyorum ya bu yaşadıkların gerçekmii
ALlah yardımcın olsun ya
Nasıl şeyler yaşamışsınız siz böyle. :26:A ileniz sizi düşünmüş en başında evet ama keşke şu an bunları yüzünüze vurmasalar. Siz zaten yeterince üzgünsünüz. Sizin yerinizde olan çoğu kişi sevdiği adamla evlenmek isterdi ve bunun için elinden geleni yapardı en başında. Kör oluyor çünkü insan gerçekten. Siz böyle olacağını nerden bilebilirdiniz ki. Resmen hastaymış eşiniz, Allah yardım etsin. Umudunuzu hiç kaybetmeyin, her şey güzel olacaktır.
Başına gelenlere çok üzüldüm bu yazdıkların umarım herkese ders olur.Anneler bir şey diyorlarsa mutlaka bir bildikleri vardır.Anneler çocuklarının başına gelecekleri önceden hissederler...
Ailenize arkanızı dönüp evlenince mutlu olcağınızı sanmayın...Ve bir de böyle acele evliliklerden ben zaten hep korkmuşumdur.Kadın acele ediyorsa kendisini birine kapatmaya çalışmaktadır,erkek acele ediyorsa da mutlaka arkasında kocaman bir sır vardır.Evlenceğiniz insanın başından eski bir evlilik geçtiyse de mutlaka araştırın tek taraftan duyduklarınıza inanmayın.Aşkın gözü kördür.
Konu sahibi arkadaşım ben bile okurken ürperdim,yine verilmiş sadakan varmış da kurtulmuşsun.Büyük ihtimal şizofrendir bu adam.Ne olaylar var,adam aklını yitirip eşini uyurken öldürüyor,kesiyor filan..
Bu saatten sonra onlar ne yapsa dönmezsiniz diye düşünüyorum ama yine de uyarayım sakın barışmak isterlerse,tedavi oldu derlerse filan inanmayın.Bir an önce de boşanma davanızı açın,iş bulun.Kendinizi eve kapatın kaderinize küsmeyin.Olcağı varmış olmuş...
Arkadasim gercekten cok buyuk gecmis olsun,,dua ette hamile falan kalmamissin..olursun tabi niye mutlu olamayacaksin bundan sonra onune bak,,gercekten okurken bile tuylerim urperdi...ama esinede uzuldum,ne cahil insanlar var yarabbim belki zamaninda hocalara degilde doktora goturmus olsalardi o adamcagizda bu durumda olmazdi...neyse canim uzulme hayat bu insanin basina hersey gelir,,kotu bir ruya gordum de gec bundan sonraki hayatina bak..insallah cok mutlu olursun tatlim
kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz???? Böyle sorduğuna göre o kabus eve tekrar dönmeyi istiyorsun. Öyle bir hata yapma bence. Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki 5 ayda kaçmışsın o evden. Eşin sağlam bir psikolojik destek almadıkça düzelmez, ailesi oldukça alması da zor.Çocuğun falan olsa sürekli başını mı bekleyeceksin; eşin sanrılarının etkisinde kalıp çocuğa zarar vermesin diye? Kapat bu defteri önüne bak, daha yolun çok başındasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?