yaşını ve işini yazmamışsın ancak gençsin diye tahmin ediyorum.işinden ayrıldıysan mutlaka yeni bir işe de girersin.ailen sana kızsalarda onlar senin canın.zamanla ailenin de gönlünü alırsın.sen sağsın ya asıl önemli olan bu.evet hata yapmışsın ama kötü niyetinden değil.sevmişsin.sevdiğin içinde nişanlını eleştirenlere kulak tıkamışsın.geçti gitti hepsi.
eşin hasta.eşin ne kadar hasta ise ailesi de o kadar cahil.hastaneye yatırılması gerekiyor.ilaçla tedavi görmesi gerekiyor.sana zarar verseydi bile ceza almayacaktı yalnızca akıl hastanesinde yatacaktı.o yüzden yine Allahın sevgili kuluymuşsun ki 4 ayda anlamışsın.ya sende akıl sağlığını yitirecektin ya da öldürülecektin bir piskoz anında.hemen davanı aç,hemen o evden eşyalarını toplamaya gidin birkaç kişi.onu arama,ararsa sakince konuş.tekrar bela olmasın.izini kaybettir.bana kalırsa dualarına onu sokma.sen sadece kendin ve ailen için duanı et.seni döven,gençliğini mahveden adam ve ailesi için olgun olmaya,onları affetmeye çalışma,kendini zorlama bunun için.hasta işte.tedavisi tıbbı ilgilendirir.seni ilgilendirmez.unut ve değiş.zaman herşeyin ilacı.akıl ve delilik ince bir çizgide duruyor.bir taraftan diğer tarafa geçen bir daha iflah olmuyor.kesinlikle bir zaman sonra değiştim düzeldim derse de inanma.gelişmelerden bizi de haberdar et.yalnız değilsin,sıkıldıkça yaz buraya.sevgiler.