• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv-kp yüzünden kavgalar

Çocukluk aşkım beraber büyüdüğümüz adamla nişanlandık. 2.5 ay oldu hatta. Ama nişandan sonra onun ailesi yüzünden çok kavga ettik. Öncesinde ailesini tanıyordum ama nişanlanınca aslında hiç tanımadığımı fark ettim. Hata yapmak istemiyorum hep dikkatli ve akıllınca davranmaya çalışıyorum ama kayınvalidem ve kayınpederim beni çıldırtıyor.

Nişanlıma kesinlikle maddi olarak destek vermiyorlar. Ben onlardan bana ev araba almalarını beklemiyorum ama bana şuana kadar bir 5 lira para harcamadılar. Ne nişan alışverişinde ne de yaklaşan düğünümüze bir katkıları oldu. Benim ailem her şeye yetişmeye çalışıyor ki sadece babam çalışıyor ama hem kayınpederim hem kayınvalidem emekli ayrıca kayınpederim çalışıyor da. Destek vermedikleri gibi nişanlımdan destek bekliyorlar. Nişanlım çok daralıyor bunalıyor ve bizim aramız açılıyor. Kayınpederim sürekli başka insanları eleştiriyor kendi yaptıklarını hiç görmüyor.

Kavgalarımız hep onun ailesi yüzünden. Biz ne zaman buluşsak annesi arıyor bir şeyler anlatıyor konuşuyor. Sinirleniyorum eve gidiceksin evde konuşun neden benleyken arıyor annen diyorum, nişanlım da kapatmaya çalıştıkça bana bir şeyler anlatıyor hep mi böyle olucak bilmiyorum diyor. O da bu durumdan şikayetçi.

Düğün tarihimiz belli. İşte benim en büyük korkum da nişanlım evlerine çok yakın yerde çalışıyor. İş çıkışı annem beni çağırır evde lafa tutar diyor ben biliyorum bu sefer yine tartışıcaz bu yüzden. Isınamıyorum kendimi geri çekiyorum annesinden ve babasından. Hata mı yapıyorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Tek istediğim nişanlımla aramızın bu yüzden açılmaması. Biz herşeyi hallaedebiliriz kendi meselemizi çözeriz ama onun ailesi yüzünden tartışmak istemiyorum. Nişanlımı bunaltmak kendimi germek istemiyorum.

Kayınvalidem kıskanıyor sanırım bizi. Mesela arabayla bi yere giderken nişanlımın benim yanımda oturmasını istemiyor. Arkada sıkışırmış! Koskocaman araba nişanlımda dev değil. O da annesine bir şey diyemiyor öylece kalakalıyorum. Dışarıda buluşunca arıyor nerdesiniz naptınız napıcaksınız benim annem aramıyor o arıyor. Oğlun nişandan sonra mı değerlendi anlamıyorum. Basit şeyler olabilir ama ben takılıyorum işte. Lütfen yardım edin hata yapmak istemiyorum
sinekte küçük ama mide bulandırıyor..
kesinlikle başında fark ettiğin drumlara önlem almalısın..
daha sonrasında başın çok ağrır..
sen iyi niyetli davranmak istersin onlar safsın zannederlr...
hayata bir defa geliyrsun kendinden ailenden ödün verme ,işi biraz yokuşa sürseydin ..

Çocukluk aşkım beraber büyüdüğümüz adamla nişanlandık. 2.5 ay oldu hatta. Ama nişandan sonra onun ailesi yüzünden çok kavga ettik. Öncesinde ailesini tanıyordum ama nişanlanınca aslında hiç tanımadığımı fark ettim. Hata yapmak istemiyorum hep dikkatli ve akıllınca davranmaya çalışıyorum ama kayınvalidem ve kayınpederim beni çıldırtıyor.

Nişanlıma kesinlikle maddi olarak destek vermiyorlar. Ben onlardan bana ev araba almalarını beklemiyorum ama bana şuana kadar bir 5 lira para harcamadılar. Ne nişan alışverişinde ne de yaklaşan düğünümüze bir katkıları oldu. Benim ailem her şeye yetişmeye çalışıyor ki sadece babam çalışıyor ama hem kayınpederim hem kayınvalidem emekli ayrıca kayınpederim çalışıyor da. Destek vermedikleri gibi nişanlımdan destek bekliyorlar. Nişanlım çok daralıyor bunalıyor ve bizim aramız açılıyor. Kayınpederim sürekli başka insanları eleştiriyor kendi yaptıklarını hiç görmüyor.

Kavgalarımız hep onun ailesi yüzünden. Biz ne zaman buluşsak annesi arıyor bir şeyler anlatıyor konuşuyor. Sinirleniyorum eve gidiceksin evde konuşun neden benleyken arıyor annen diyorum, nişanlım da kapatmaya çalıştıkça bana bir şeyler anlatıyor hep mi böyle olucak bilmiyorum diyor. O da bu durumdan şikayetçi.

Düğün tarihimiz belli. İşte benim en büyük korkum da nişanlım evlerine çok yakın yerde çalışıyor. İş çıkışı annem beni çağırır evde lafa tutar diyor ben biliyorum bu sefer yine tartışıcaz bu yüzden. Isınamıyorum kendimi geri çekiyorum annesinden ve babasından. Hata mı yapıyorum nasıl davranmam gerekiyor bilmiyorum. Tek istediğim nişanlımla aramızın bu yüzden açılmaması. Biz herşeyi hallaedebiliriz kendi meselemizi çözeriz ama onun ailesi yüzünden tartışmak istemiyorum. Nişanlımı bunaltmak kendimi germek istemiyorum.

Kayınvalidem kıskanıyor sanırım bizi. Mesela arabayla bi yere giderken nişanlımın benim yanımda oturmasını istemiyor. Arkada sıkışırmış! Koskocaman araba nişanlımda dev değil. O da annesine bir şey diyemiyor öylece kalakalıyorum. Dışarıda buluşunca arıyor nerdesiniz naptınız napıcaksınız benim annem aramıyor o arıyor. Oğlun nişandan sonra mı değerlendi anlamıyorum. Basit şeyler olabilir ama ben takılıyorum işte. Lütfen yardım edin hata yapmak istemiyorum
Annesi aradığında telefonu meşgule vermek bir tuş kadar yakın azcık tavrını koymalı :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Evet durumdan şikayetçi ailem böyle yapıyor destek olmuyor diyor ama onları da uyarmıyor. Söylüyorum napıyım ne diyim diyor ya daha yeni diye mi öyle yapıyor bilmiyorum birden sertte çıkamıyorum

Su an nisanlin pisirik ailesine karsi, evlendikten sonra da en az bir sure devam eder. Cok kavgalar edersiniz haberin olsun. Muhtemelen evlendigin ilk zamanlar burnundan gelebilir. Ya simdiden alirsin karsina acik acik konusursun, belli kurallar koyarsin, ya da bunlari cekersin canim.

Ben olsam bu kadar edilgen ve sorunlu olduklari bastan belli olan ailesine durmalari gereken yeri goateremeyen biriyle evlenirken tekrar dusunurdum. Olabilir suan asilsinizdir, gozunuz baska bir sey gormuyordur ama zamanla askin yerini sevgi alip sisler dagilinca cekebilecek misiniz bu insanlari?

Nişanlın daha şimdiden seni geleceğe alıştırmaya çalışıyor.

Ne demek beni iş çıkışı çağrır annem lafa tutar.

Şimdiden anasını alıştırsın o zaman.

Anne bak evleniyorum artık kendini alıştır.
Seni ancak haftada bir ziyaret edebilirim.
O yorgunluğun üstüne benden büyük beklentilerin olmasın diye.

Hayret bir şey.
Sakın evi yakına tutayım deme.
Bırak işe bir saat yol gitsin eşin sen de iş bul senin işine yakın olsun ev.
Yoksa çok çekersin valla.

Bu işler hanım kız olmakla çözülmüyor sanırım, şahit olduğum durumlar böyleydi en azından.. Daha şimdiden tavrını koy, işini sağlama al bence..

Nişanlın daha şimdiden seni geleceğe alıştırmaya çalışıyor.

Ne demek beni iş çıkışı çağrır annem lafa tutar.

Şimdiden anasını alıştırsın o zaman.

Anne bak evleniyorum artık kendini alıştır.
Seni ancak haftada bir ziyaret edebilirim.
O yorgunluğun üstüne benden büyük beklentilerin olmasın diye.

Hayret bir şey.
Sakın evi yakına tutayım deme.
Bırak işe bir saat yol gitsin eşin sen de iş bul senin işine yakın olsun ev.
Yoksa çok çekersin valla.

ben zaten çalışıyorum ve ev bana yakın tutulacak. durumlardan rahatsız ama komnuşmuyo ben şikayet edince de bunalıyo sıkılıyo en çok ben bunalıyorum ama

Back