kızlar bu yaşadıklarımızı unutup tekrar mutlu olabilecek miyiz????

inanamıyorumm yaa :KK53:

Allah bundan sonra korusun seni.. iple boğacaklar kısmında çok ürktüm ben. sana bişey yapablirdi. cidden paçanı kurtarmışssın ya :KK50:

senin hayallerini, geleceğini nasıl yok ederler oğulları evlenince düzelecek diye. baştan kabul etsen anlarım :KK50:

peki sen flört döneminde hiç farketmedin mi. mesela bu tuaf düşüncelerini, hikayelerini yansıtmadı mı sana hiç ?? yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum

nasıl bi hikayedir bu ya gerçekten film gibi... burada benim kızdığım kocanın aile.. oğullarının durumun bile bile başka bir evladın canını niye yakarlar otur bak evladına evlendirmekte neyin nesi evlenince geçer demiş hoca bu da nedemek böyle... çok çok zor bir dönemden geçmişsin bu saatten sonra oradan kurtulduğuna sevinmelisin akli dengesizlik insana her şey yaptırır allah korusun bi akşam sen bana büyü yaptın deyip o iplerle seni bile boğabilirdi bir anne kızsız kalırdı ama onlara hiç birşey olmazdı. git hemen ver dilekçeni boşan... hiç bir an bile tereddüt etme...

değil mi yaaa.. kendi evladı düzelecek hurafesiyle birinin canını yakmışlar..bunun bedelini nasıl öderler :KK50:

Tekrardan mutlu olmak mı? Sen bu süreçte hiç mutlu oldun mu ki?
Böyle biriyle tekrar mutlu olabileceğini düşündüğüne inanamıyorum! Canını kurtardığına şükret ve ileriye bak artık.

aayyy.. en önemlisi çocuk yok iyi ki!!!

ya kazara çocuk olsaydı ve o adamnın genlerini taşısaydı.. ooofff Allah yardım etmiş yine valla size :KK50:

değil mi yaaa.. kendi evladı düzelecek hurafesiyle birinin canını yakmışlar..bunun bedelini nasıl öderler :KK50:

aynen benim kızdığım nokta en çok o zaten kendi oğlu iyileşsinde kız ölsün gitsin isterse ne bencillik... adam ağır şizofreni... benimde arkadaşımın annesi böyleydi sürekli birleri beni izletiyor takip ettiriyor diyordu. hasta olanlara bişey olmuyor onunla yaşayanaların hali daha zor

canım yazdıklarını hayretle okudum Allah yardımcın olsun kendını daha fazla uzmemek ıcın lutfen onlardan uzak dur, yenıden tabıkı baslayabılırsın .. bosanan bırının neden bosandıgını gercekten ondan degıl cevresınden ogrenmen gerekırdı ama aşk ıste ınsanın gozu kor oluyor .. cok gecmıs olsun uzme kendını bır yardım al lutfen ve hayatına yenıden mutlu mesut devam et

Çok çarpıcı bir hayat hikayesi gerçekten ve çok zor. Ama anne baba sözü dinlemenin gerekliliğini bir kez gördük. Annen akıllı kadınmış ne güzel demiş; bu çocuk boş boş bakıyor(ee malum hasta olan ve ilaç kullanan biri böyle bakar elbet), seni sevmiyor demiş(sevgisiz biri olduğunu söyledin, ailesi fazla iyi davranıyor demiş(hasta oğullarını bir kıza yamayıp başını yakmaktan çekinmemişler, kesmeden evvel kuzuyu sever gibi) tespitleri çok doğruymuş keşke bir kulak verseydin. onların hem hayat tecrübesi daha fazla hem annelik hissi diye bir şey var. Nişanı attığınız nokta da çok sevinmiştim nişanlıyken bağıran adamdan uzak durmak lazım, ah be canım aylar sonra niye döndün sana adam mı yok sanki. Zaten bir sevgi alameti göstermemiş. Uyuyup kalıp işe gitmediğini senle ilgilenmediğini farketmişsin nişanlıyken olacağı varsa oluyor demek ki nasip insanın basireti bağlanıyor sanırım. Bunları sen de kendi kendine söylüyorsundur eminim. Zaten olan olmuş ama ayrılarak kurtulmuşsun tez zamanda da boşan. ve evet yeniden mutlu olabilirsin elbet. tekrar işe girip yeniden evlenebilirsin ya. en azından huzurlu yaşıyorsun şuan annenin babanın yanında bu bile yeter. Şükret kurtulduğuna. geçmiş olsun canım. Allah hakkında hayırlar versin.

Bu yaşadıklarınızı okuyunca inanın çoküzüldüm. Aşkın gözü gerçekten körmüş. Umarım doğru insanı bulup, mutlu olursunuz. Bence sizin ailenize ihtiyacınız var. Aileniz her ne kadar biz sana demiştik deselerde, aldırmayın, sizi tek anlayan, ne olursa olsun sizi yalnız bırakmayan, herzaman yanınızda olan yine aileniz.. O kişinin ailesine de Allah akıl fikir versin.

Çok kötu seyler olmus,ama annen ılerı görusluymus bak herseyı bastan görmus..Eşinin kısa zamanda ayrılmıs olması,
aılesının sana bayılmaları hep bellı eden seylermıs keske arastırsaydın ..Ama benım bıldıgım taraflardan bırı akıl hastasıysa
o evlılık zaten gecersız sayılıyor..Bunu bır arastır ögren..Aklı hastasıyla evlenılmıyor,onun akli dengesı bozuk oldugu
ıcın sayılmıyor..Hukuk dersınde görmustuk ..
Bence aılene söyle ac davayı ..Neden beklıyorsun eger o adama döneceksen emın ol senı bogar öldurur,ailesı de
gömer..Allah korusun,sakın dönme hemen ayrıl ..ya da dedıgımı arastır ..

hangi ildensin hikayen benimkne çok benziyor?bende bir evlilik yaptım ve ayrıldım hikayen tıpkısının aynısı Aman Allahım kendı yasadıklarımı gordum!

ben ankaradayım benim hikayemi sadece ben yaşadım başka kiimsenin başına böyle birşey gelmez sanıyordum ama yaşayanlar varmış. sağolsun arkadaşlar özelden de benzer hikayeler anlatmış ve sende benzerini yaşadığını söylüyorsun. özelden cevap yazamıyorum çünkü yetkim yok ama paylaşanlara çok teşekkür ediyorum ve tabii sana da teşekkür ederim. allah senin de yardımcın olsun sen ne yptın peki ayrıldın mı eşinden?

konuyu gecen gun telefondan evdeyken okudum ve cok sasırdım
soyleyebılecegın tek sey hersey gecer merak etme
senın yasadıkların saece talıhsızlık kendınıde suclama sana denk gelen kısı malesef cok buınde bır yasanacak bısey olmus

kendimi suçlamamak elde değil her gün kendimi suçluyorum ama insan kendinden kaçamıyor ne kadar suçlasam da kendimle birlikteyim sonuçta..... çok teşekkür ediyorum ilginize ve yorumunuza

insanın sevince gözü gercekten kör oluyor ben bu lafa asla ınanmazdım ama öyle dgruymuşkı bende yasayarak anladım. guzelım evet kötü bir tecrube yasadın ama artık ne uzulerek ne olanları dusunerek hayatı yasayabılısın..ALLAH tan şuan onlarla degılsın peşını bırakmışlar. o aileside sana boyle davranmalarının yalanlarının cezasını cekecek...çocukları için senı bole kandırmaları yazık ya... ama sunu unutma ve kımseye kımseye guvenme... zaman gectıkce acında geccek ve kurtuldum oh dıyeceksın.. basla ya yenı guzel seylere basla.. çalış ne bılım bı tecrube yasadın dıye omur boyu hayata küsme evet sınav dunyası hatalarımız olucek ama ne kadar cabuk ayaga kalkarsan senın için iyidir.... Kendının degerını bıl... zaten aklı sorunlu ne bilim dava acsan hemen bosanısın gıbıme geldı pek bılememde... tabıkı uzuleceksın ama zamanla gececek... Allah yardımcın olsun..

evet peşimi bıraktılar hatta hiç oralı olmadılar hiç birşey olmamış gibi kendi hayatlarına döndüler. benimde birşeylerin hesabını sormaya gücüm yoktu allaha havale ettim ve çekildim.... en doğru şey kendimin değerini bilmeyi öğrenmeliyim! kendime değer vermediğim için bunları yaşadım. bir başkasına kendinden çok değer vermemek ve güvenmemek lazım. hayata küsmemeliyiz ve devam etmeliyiz..... sürekli hayata yeniden başlamak zorunda olmak çok yorucu..... allah hepimize yardım etsin teşekkür ediyorum arkadaşım

şaşkınlık içerisinde okudum hikayeni verilmiş sadakan varmış ki kurtulmuşsun daha kötü şeylerde olabilirdi..
merak ettiğim boşanma davası açmak için halen neyi bekliyosunuz...

kendime gelmem bir hayli zamanımı aldı ama ilk başta hemen davayı açmak istedim ama avukat tutmaya param yoktu avukat yardımı yapılıyorlarmış ona da başvurdum ama bir çok evrak istediler. fakirlik belgesi şu bu bir ton prosedür gerekiyordu ve benim koşturacak ruh halim yoktu. direk davayı kendim açsam mahkemeye gitmek zorunda kalacak ve o insanla ailesi ile karşılaşmak zorunda kalacaktım onları görmektense boşanma davasını ertelemeyi tercih ettim..... zaten 1 yıl dolmadığı için ikinci celseye kalacaktı boşanma şahit falan istenecek ve süreç agresifleşecek yine ben zarar görecek muhatap olmak zorunda kalacaktım.... şimdi bir yılın dolmasına az kaldı ayrıca avukat parası da bulmam yakındır. tek dileğim onun yüzünü görmeden tek celsede boşanmak...... ilginize teşk ediyorum

nasıl bi hikayedir bu ya gerçekten film gibi... burada benim kızdığım kocanın aile.. oğullarının durumun bile bile başka bir evladın canını niye yakarlar otur bak evladına evlendirmekte neyin nesi evlenince geçer demiş hoca bu da nedemek böyle... çok çok zor bir dönemden geçmişsin bu saatten sonra oradan kurtulduğuna sevinmelisin akli dengesizlik insana her şey yaptırır allah korusun bi akşam sen bana büyü yaptın deyip o iplerle seni bile boğabilirdi bir anne kızsız kalırdı ama onlara hiç birşey olmazdı. git hemen ver dilekçeni boşan... hiç bir an bile tereddüt etme...

ailesi bu hatayı üstüne üstük ikinci kez yapıyorlar ilk eşiyle evlenmeden de besbelli bu çocuk hastaydı o evlilik yürümedi bunu göre göre nasıl ikinci kez güle oynaya bu işe girdiler nasıl düzelir sandılar akıl almıyor.... bizim fikrimiz ondan kurtulmak için habire evlendirdikleri evde onunla yaşamaktan uğraşmaktan ailesi de yılmış ve bıkmış evlattan bıkılır mı bıkılıyor işte başka bir evi olsun başka biri uğraşsın diye kızların başını yakıyorlar....kızlara da iyi davranıp hiç birşeyini eksik etmiyorlar ki kız kaçmasın..... çocuk yap çocuk yap diyorlardı çocuğum olsa gitmem daha zor olacaktı onlara göre.... bilmiyorum ki cahil insanlar sonuçta baştan sona hiç bir yaptıkları doğru değil ve saçmalık..... ben hayatımda ilk kez bu ailede büyü hacı hoca duydum öğrendim.... ayrıca tarikata bağlılardı ve bir adama EFENDİMİZ diye hitap edip elini ayağını falan öpüyorlardı.... eşimde hep böyle şeylerle büyüdüğü için işlerini hep büyü yoluyla halledeceklerine inanıyor habire beni de hocaya o EFENDİMİZ dedikleri adama götürmeye çalışıyordu..... evde iplerle büyü yapması, o tarikat,o büyüler, o şeyler hepsi deli saçması beni öldürme ihtimali de evet büyüktü...buraya yazmadığım bir çok şeye kalkışmıştı zaten.... ben ölsem hastalığını inkar eden ailesi bu sefer deli olduğunu ispatlar oğullarını hapisten bile çıkartırlardı.... olan anama olurdu evlat acısı yaşardı.... çok şükür ki kurtuldum..... teşekkürler yorumun için

merak ettıgım o adamı hala sevıyor musunuz?
sevgı kalmaz dıye dusunuyorum bunca seyden sonra.bunları unutup tekrar mutlu olabılır mıyız dıye sormussunuz sasırdım acıkcası.ailenizi daha fazla uzmeye hakkınız yok bıraz gerceklerı gorun
ve kesınlıkle o eve dönmeyi düşünmeyin hemen bır dava acın ve yenı bır baslangıc yapın..

hayır sevmiyorum! evlendiğim gün o koskoca sevgi bitti.... onu sevmekten vazgeçtiğim için bu kadar çabuk bitirdim.... mutlu olabilecek miyiz derken o insanı değil bundan sonraki hayatımı kastetmiştim. burdaki arkadaşlarım da mutsuzlar ve tekrar mutlu olma inancı benim kadar diğer arkadaşlarda da yok olmaya başlamıştır malesef.... ben eşimle sadece flört döneminde mutlu oldum o da zaten çokkkkk kısa sürdü onunla hiç mutlu olmadım ki gelecekte bir mutluluk hayal edeyim..... yeni bir başlangıç yapacağım çünkü hayat devam ediyor ve hala nefes alıyorum buna mecburum ama tekrar mutlu olduğum günlere yani eşimden önceki hayatıma dönebilir miyim işte onu bilmiyorum..... ilginize teşekkür ederim

en kısa zamanda boşanma davanızı açın, olayları anlatın ve tazminat da isteyin belki sayenizde mecbur kalır tedavi olur ama bu saatten sonra size koca olmaz bu adamdan bence, kendinize iş bulun, hobi edinin tabi bunları unutursunuz insan neleri unutuyor, bundan sonra hakettiğiniz mutluluğu bulursunuz dilerim

dileğiniz için teşekkür ediyorum....davayı açacağım ama tazminat falan istemicem....o süreçle uğraşamam ben ilahi adaletin tecelli etmesini tercih ederim.... alacağım üç beş kuruş beni teselli etmez o utanmaz insanlara da zaten ceza olmaz ve birşeyleri algılamaya akılları yetmez..... akıl etse ilk eşinden sonra bunu akıl ederlerdi zaten....

inanamıyorumm yaa :KK53:

Allah bundan sonra korusun seni.. iple boğacaklar kısmında çok ürktüm ben. sana bişey yapablirdi. cidden paçanı kurtarmışssın ya :KK50:

senin hayallerini, geleceğini nasıl yok ederler oğulları evlenince düzelecek diye. baştan kabul etsen anlarım :KK50:

peki sen flört döneminde hiç farketmedin mi. mesela bu tuaf düşüncelerini, hikayelerini yansıtmadı mı sana hiç ?? yanlış anlama sadece merak ettiğimden soruyorum

flört döneminde ve nişanlılığın son dönemlerine kadar ilaç kullanıyordu ve kafası yerindeydi grip hikayeler duymadım bazı şeylerinde çok üstünde durmadım.... bir de aklım yerinde değildi tek derdim ona kavuşmaktı... bunları yazdım ki insanlar aşkı falan bir kenara bırakıp dikkatle incelesinler ve aileleri dinlesinler ama insan kendi yaşamadan bu bilince malsef sahip olamıyor.... benim tüm hayallerimi yıksalarda dediğin gibi ucuz kurtuldum işin tuhafı hala yaptıklarının farkında olmamaları benden sonra yine evlenmeyi düğün ypmayı düşünüyor bunu yüzüme söylüyor bunun için benden para bile istiyordu daha çok kızın başı yanacak diye düşünüyorum

Ya benim anlamadim nokta akil hastalari evlenemez

Evlenme ehliyetine sahip degildir

Evlenmeden once saglik kontrolleei filan olmuyor mu?

Kan tahlili filan da yapiliyor bildigim kadariyla

Evlenirken esiniz akil hastasi bi insan ise ve bu akil hastaligi ayirt etme gucunden yoksun biraktiriyorsa

Sizin evliliginiz zaten mutlak butlanla batildir

Evlilik gecerli degildir

evlenmeden önce sadece bir hastalık için kan testi yapılıyor onun sonucuyla da alakalı bir durum yok sonucu kendin istersen düğünden sonra da gidip alabiliyorsun. aslında akıl hastalığı için de bir rapor istenmeli!.... akıl hastalıkları da kendi aralarında seviyelere ayrılıyor sanırım. bu vakaa mutlak butlana sanırım dahil olmazdı....

Tekrardan mutlu olmak mı? Sen bu süreçte hiç mutlu oldun mu ki?
Böyle biriyle tekrar mutlu olabileceğini düşündüğüne inanamıyorum! Canını kurtardığına şükret ve ileriye bak artık.

tabii ki mutlu olmadım.... o insanla değil bundan sonraki hayatımda ondan önceki hayatımda olduğum gibi mutlu olabilir miyim onu düşünüyorum... onu hiç tanımadığım günlerdeki gibi mutlu olmak yeniden mümkün mü acaba ? şu anda imkansız gibi geliyor acı çekmiş bir insan asla eskisi gibi olamaz diye düşünüyorum..... teşekkür ediyorum ilgine

canını zor kurtarmışsın.Allah eski eşine de sağlık versin inşallah çok zor hem onun için hem ailesi için
umarım başka kızlarıda yakmazlar.
üzülme artık mutlu ol en azından artık ailenin yanındasın.

X