- 14 Nisan 2025
- 59
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi thehistory
-
Abla amacım da onu rahatsız etmek. Her gördüğünde beni kaybettiğini görmesini istiyorum. Ek olarak pisman olacağı günü bekliyorum . Sıkıntı delikanlı durmadıydı. Hatta bende aldatma olmaz falan diyordu düşün. Delikanlı duruşuna aldandım benNe kadar umursamazsan o kadar rahatsız edersin onu. Derslerine, arkadaşlarına, keyif aldığın şeylere odaklan bı şey olmaz, sadece flört bitti diye bu kadar etkilenilmez.
Bak burada ne konular açılıyor ömürler yıllar ziyan olup gidiyor da ne oluyor? Hayat devam ediyor. Adam dümdüz çöp, çöpe at gitsin.
Umarım yanına kalmaz❤Sabır ve zaman
Gün geçtikçe azalacak, sonra "ben bu hırtta sevecek ne bulmuşum" diyeceksiniz.
Herkes yaşıyor bu tip şeyleri ve yaşamalı da. Böyle böyle tanıyoruz insanları.
Ben olayı anlamadım şimdi, karşınızdaki niye engellediğinizi bilmediğinden siz şimdi engelleyerek dikkat çekmiş tepkisini kendinize yöneltmişsiniz.Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
(florttuk kızlar. )
(Niye numarami silmedi ve neden durumlara bakıyor?)
(Engelimi kaldırir mı?)
Ben engelledim o engelledi. Ben de açıklamasını geç yaptım biraz. Ben şu an pisman olmasını istiyorum. Varlığımı her gördüğünde nasıl kaçırdım desin.Ben olayı anlamadım şimdi, karşınızdaki niye engellediğinizi bilmediğinden siz şimdi engelleyerek dikkat çekmiş tepkisini kendinize yöneltmişsiniz.
Neyi soruyorsunuz zaten ilgi çekmeyi başarmışsınız sizi takip ediyor whatsappdan.
Yazmasını ya da flörtleşmeyi mi istiyorsunuz, daha önce açılmıştı bana dediniz.
Ben engelledim o engelledi. Ben de açıklamasını geç yaptım biraz. Ben şu an pisman olmasını istiyorum. Varlığımı her gördüğünde nasıl kaçırdım desin.
Abla florttuk. Ikisine gayet karşılık buldu ve karşılık verdi. Ikı gün önce de ortak bir arkadaşımıza ben bundan da hoşlanıyorum diye başka bi kızı göstermiş. Ben de bunu duyunca takipten çıkardım. Numarasını sildim. Bu da onu takipten cikardigim için kızıp beni sadece ig den engellemiş numaramı silmemiş. Ben bunu pisman etmek istiyorumBak şimdi "takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı" demişsiniz, sonra ne oldu karşılık mı bulamadı.
Ortak bir akradaşınız kız göstermiş dediği başkasını mı önermiş kendisine, sizde buna kızıp engellemişseniz peşinde koşuyordunuz gibi olmuşsunuz.
Şuanda neden nasıl kaçırdım desin ki ?
Biktim ben de kavramlarla ugrasmaktan. Adam serefsizse serefsizdir.Yani konuyla çok alakalı değil ama yeni ilişkilerde ne garip şeyler var. Biz direk adam serefsiz derdik meselaŞimdi burcundan mi böyle, narsist ondan mı, bağlanma problemi var gibi değişik değişik bahaneler. Konudaki gibi olaylar falan da en fazla lise zamanı olurdu yani. Ayrıca iliski gidişatı için istihareyi de duydum ya, ne diyeyim
Işte o karsidakinden oldu abla. Tanımam lazım dediBiktim ben de kavramlarla ugrasmaktan. Adam serefsizse serefsizdir.
Bu konuda da florttuk deniyor. Sevgili degildik ama florttuk... E sana acilmis sen de olumluymussun. Disarda bulusma var mesajlasma var. Eee? Sevgilik icin daha ne gerekiyor? Herseyi bu kadar karmasik hale getirmeli miyiz gercekten ya.
Heh anladım şimdi, bende mesajlarını okuyordum tam, sonradan fark ettim.Abla florttuk. Ikisine gayet karşılık buldu ve karşılık verdi. Ikı gün önce de ortak bir arkadaşımıza ben bundan da hoşlanıyorum diye başka bi kızı göstermiş. Ben de bunu duyunca takipten çıkardım. Numarasını sildim. Bu da onu takipten cikardigim için kızıp beni sadece ig den engellemiş numaramı silmemiş. Ben bunu pisman etmek istiyorum
Aynen biri hayatındaysa hayatındadır.Biktim ben de kavramlarla ugrasmaktan. Adam serefsizse serefsizdir.
Bu konuda da florttuk deniyor. Sevgili degildik ama florttuk... E sana acilmis sen de olumluymussun. Disarda bulusma var mesajlasma var. Eee? Sevgilik icin daha ne gerekiyor? Herseyi bu kadar karmasik hale getirmeli miyiz gercekten ya.
5 aydir florttuk diyorsun, 5! Oncesinde de arkadasmissiniz zaten. Hala mi taniyamamis. SAna nasil hitap ediyordu?Işte o karsidakinden oldu abla. Tanımam lazım dedi
Yahu 5 aylık flört ne beş aydır ne olduğunuzu bilmeden geziyor musunuz, 5 aydır neyin kararsızlığı sevgili misiniz değil misiniz? Kendi kendine mi umutlanıyordun sen beş aydır? Beş aydır konu bir yere bağlanmadıysa adam da başkalarına bakınıyodur zaten.Abla florttuk. Ikisine gayet karşılık buldu ve karşılık verdi. Ikı gün önce de ortak bir arkadaşımıza ben bundan da hoşlanıyorum diye başka bi kızı göstermiş. Ben de bunu duyunca takipten çıkardım. Numarasını sildim. Bu da onu takipten cikardigim için kızıp beni sadece ig den engellemiş numaramı silmemiş. Ben bunu pisman etmek istiyorum
Nolur 1 kere daha “bes aydir” deYahu 5 aylık flört ne beş aydır ne olduğunuzu bilmeden geziyor musunuz, 5 aydır neyin kararsızlığı sevgili misiniz değil misiniz? Kendi kendine mi umutlanıyordun sen beş aydır? Beş aydır konu bir yere bağlanmadıysa adam da başkalarına bakınıyodur zaten.
Evet bence de . Çok da usteleyip küçük düşmek istememiştim. Ama benim ciddi ilişki insanı olduğumu biliyordu.5 aydir florttuk diyorsun, 5! Oncesinde de arkadasmissiniz zaten. Hala mi taniyamamis. SAna nasil hitap ediyordu?
Insanlar 5 ayda tanisip evlilik karari aliyorlar. Flort icin fazla uzun degil mi bu sure?
Tuhaf hareketler yapan o. Gayette ilişki güzeldi. Sonraları birilerini eklemeye başladı sürekli. Tepki gösterdim. Ekleyip ekleyip çıkartıyordu. Davranışları tutarsizlasti. En son da bu oldu. Burada benim tek suçum belki de evlilik için çok acele etmek istemiyorum dediği için anlayışla karşılamamYahu 5 aylık flört ne beş aydır ne olduğunuzu bilmeden geziyor musunuz, 5 aydır neyin kararsızlığı sevgili misiniz değil misiniz? Kendi kendine mi umutlanıyordun sen beş aydır? Beş aydır konu bir yere bağlanmadıysa adam da başkalarına bakınıyodur zaten.
Ya kusura bakma da tuhaf tuhaf hareketler yapmışsın adam seni görünce inanmıyorum ne kaçırdım Allah kahretmesin beni demez ki, dengesizmiş kurtuldum der. Doğru düzgün iletişim kursana önce. Geçmiş olsun bundan sonraki ilişkilerinde daha olgun yaşının ve eğitiminin gerektirdiği gibi davranırsın umarım olaylar meslek lisesinde geçiyor gibi
Ikı gün önce arkadaş ortamında bundan da hoşlanmaya başladım diye başkasını gösteren o . Kim dengesizlik yapmış?Yahu 5 aylık flört ne beş aydır ne olduğunuzu bilmeden geziyor musunuz, 5 aydır neyin kararsızlığı sevgili misiniz değil misiniz? Kendi kendine mi umutlanıyordun sen beş aydır? Beş aydır konu bir yere bağlanmadıysa adam da başkalarına bakınıyodur zaten.
Ya kusura bakma da tuhaf tuhaf hareketler yapmışsın adam seni görünce inanmıyorum ne kaçırdım Allah kahretmesin beni demez ki, dengesizmiş kurtuldum der. Doğru düzgün iletişim kursana önce. Geçmiş olsun bundan sonraki ilişkilerinde daha olgun yaşının ve eğitiminin gerektirdiği gibi davranırsın umarım olaylar meslek lisesinde geçiyor gibi
Ben sana bundan sonraki iliskilerinde netlik tavsiye ederim. Bu kadar uzayan, kararsiz kalinan iliskilerin de hayirli oldugunu dusunmuyorum. Ve bende bu karsindaki adam tanimayi bahane olarak kullanmis. Seni daha fazla nasil taniyacak ki? Ozellikle sevgili olmuyor, cunku iliskinin sorumlulugunu tasimak istemiyor. Tanimam lazim falan bahane.Evet bence de . Çok da usteleyip küçük düşmek istememiştim. Ama benim ciddi ilişki insanı olduğumu biliyordu.
Ben sana bundan sonraki iliskilerinde netlik tavsiye ederim. Bu kadar uzayan, kararsiz kalinan iliskilerin de hayirli oldugunu dusunmuyorum. Ve bende bu karsindaki adam tanimayi bahane olarak kullanmis. Seni daha fazla nasil taniyacak ki? Ozellikle sevgili olmuyor, cunku iliskinin sorumlulugunu tasimak istemiyor. Tanimam lazim falan bahane.
Ozaman siz sevgiliymissiniz zaten. Bu flort etmek degil ki. Evlilik konusuyormussunuz. Ama bu adamin tavri igrenc. “Ben tamamim evlilige kadar giderim” ne demek. Sanki her sey onun tamam olmasina bagli. Senin bu kararda bir etkin yok gibi.Abla işte çevresince o kadar delikanlı adam gibi adam duruyordu ki. Hatta ben tamamım devam ederiz evliliğe kadar dedi. Inan o kadar sindiremiyorum ki. Yanina kalmış gibi düşünüyorum. Yani bunun adı cidden şerefsizlik. Madem boyle biseyi vardı açıkça bitsin diyebilirdi. Bir de beni igden engellemiş sacmaliga bak abla ya
Ben sana bundan sonraki iliskilerinde netlik tavsiye ederim. Bu kadar uzayan, kararsiz kalinan iliskilerin de hayirli oldugunu dusunmuyorum. Ve bende bu karsindaki adam tanimayi bahane olarak kullanmis. Seni daha fazla nasil taniyacak ki? Ozellikle sevgili olmuyor, cunku iliskinin sorumlulugunu tasimak istemiyor. Tanimam lazim falan bahane.
Abla isi yok. Orda burda çalışıyor. Okul çevresinde adam gibi delikanlı tanınıyor. Aynen valla bu cümleyi kurdu. Ben de tamamsam evliliğe kadar gider zaten dedi.Inan o kadar kanıma dokunuyor ki. Simdi benden başkasıyla mutlu olsun istemiyorum. Bi de numaramı silmemiş yüzsüzOzaman siz sevgiliymissiniz zaten. Bu flort etmek degil ki. Evlilik konusuyormussunuz. Ama bu adamin tavri igrenc. “Ben tamamim evlilige kadar giderim” ne demek. Sanki her sey onun tamam olmasina bagli. Senin bu kararda bir etkin yok gibi.
Bu kisiyle bir sekilde yollarinin ayrilmasi iyi olmus. Seni yedekte tutup baska kisilerle de ilgilenen serefsiz biri.
Is cevresinde adam gibi durmak zorunda zaten, para kazaniyor ordan, cikarlari icin iyi gorunmek zorunda. Sen arkadas cevresinde nasil, cocuklara karsi nasil, hayvanlara karsi nasil, yaslilara nasil, kadinlara nasil bunlara bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?