Kızlar bir fikir verin?

Abla amacım da onu rahatsız etmek. Her gördüğünde beni kaybettiğini görmesini istiyorum. Ek olarak pisman olacağı günü bekliyorum . Sıkıntı delikanlı durmadıydı. Hatta bende aldatma olmaz falan diyordu düşün. Delikanlı duruşuna aldandım ben

Ben olayı anlamadım şimdi, karşınızdaki niye engellediğinizi bilmediğinden siz şimdi engelleyerek dikkat çekmiş tepkisini kendinize yöneltmişsiniz.
Neyi soruyorsunuz zaten ilgi çekmeyi başarmışsınız sizi takip ediyor whatsappdan.

Yazmasını ya da flörtleşmeyi mi istiyorsunuz, daha önce açılmıştı bana dediniz.

Ben engelledim o engelledi. Ben de açıklamasını geç yaptım biraz. Ben şu an pisman olmasını istiyorum. Varlığımı her gördüğünde nasıl kaçırdım desin.

Ben engelledim o engelledi. Ben de açıklamasını geç yaptım biraz. Ben şu an pisman olmasını istiyorum. Varlığımı her gördüğünde nasıl kaçırdım desin.

Bak şimdi "takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı" demişsiniz, sonra ne oldu karşılık mı bulamadı.
Ortak bir akradaşınız kız göstermiş dediği başkasını mı önermiş kendisine, sizde buna kızıp engellemişseniz peşinde koşuyordunuz gibi olmuşsunuz.
Şuanda neden nasıl kaçırdım desin ki ?

Abla florttuk. Ikisine gayet karşılık buldu ve karşılık verdi. Ikı gün önce de ortak bir arkadaşımıza ben bundan da hoşlanıyorum diye başka bi kızı göstermiş. Ben de bunu duyunca takipten çıkardım. Numarasını sildim. Bu da onu takipten cikardigim için kızıp beni sadece ig den engellemiş numaramı silmemiş. Ben bunu pisman etmek istiyorum

Biktim ben de kavramlarla ugrasmaktan. Adam serefsizse serefsizdir.
Bu konuda da florttuk deniyor. Sevgili degildik ama florttuk... E sana acilmis sen de olumluymussun. Disarda bulusma var mesajlasma var. Eee? Sevgilik icin daha ne gerekiyor? Herseyi bu kadar karmasik hale getirmeli miyiz gercekten ya.

Işte o karsidakinden oldu abla. Tanımam lazım dedi

Heh anladım şimdi, bende mesajlarını okuyordum tam, sonradan fark ettim.
Şöyle diyim bitmiş ex sevgili olmuş artık, sallamayacaksın, yokmuş gibi davranacaksın.
Engellemene bile gerek yok, profilini özel yapar takipçilerinden çıkarırsın.
Wp için de istersen hikayelerinden engellersin, istersen de baksın sallama.

Sen takip ettikçe pişman olan sen oluyorsun, ayrıca takip etmen de kendine eziyet oluyor.
Karşılaşırsan falan da sinirlenmiş görünmelere falan kalkma hiç umursamaz olman karşındakine daha çok koyar.

Aynen biri hayatındaysa hayatındadır.

Yahu 5 aylık flört ne beş aydır ne olduğunuzu bilmeden geziyor musunuz, 5 aydır neyin kararsızlığı sevgili misiniz değil misiniz? Kendi kendine mi umutlanıyordun sen beş aydır? Beş aydır konu bir yere bağlanmadıysa adam da başkalarına bakınıyodur zaten.
Ya kusura bakma da tuhaf tuhaf hareketler yapmışsın adam seni görünce inanmıyorum ne kaçırdım Allah kahretmesin beni demez ki, dengesizmiş kurtuldum der. Doğru düzgün iletişim kursana önce. Geçmiş olsun bundan sonraki ilişkilerinde daha olgun yaşının ve eğitiminin gerektirdiği gibi davranırsın umarım olaylar meslek lisesinde geçiyor gibi

Nolur 1 kere daha “bes aydir” de

5 aydir florttuk diyorsun, 5! Oncesinde de arkadasmissiniz zaten. Hala mi taniyamamis. SAna nasil hitap ediyordu?
Insanlar 5 ayda tanisip evlilik karari aliyorlar. Flort icin fazla uzun degil mi bu sure?
Evet bence de . Çok da usteleyip küçük düşmek istememiştim. Ama benim ciddi ilişki insanı olduğumu biliyordu.

Tuhaf hareketler yapan o. Gayette ilişki güzeldi. Sonraları birilerini eklemeye başladı sürekli. Tepki gösterdim. Ekleyip ekleyip çıkartıyordu. Davranışları tutarsizlasti. En son da bu oldu. Burada benim tek suçum belki de evlilik için çok acele etmek istemiyorum dediği için anlayışla karşılamam

Ikı gün önce arkadaş ortamında bundan da hoşlanmaya başladım diye başkasını gösteren o . Kim dengesizlik yapmış?

Evet bence de . Çok da usteleyip küçük düşmek istememiştim. Ama benim ciddi ilişki insanı olduğumu biliyordu.
Ben sana bundan sonraki iliskilerinde netlik tavsiye ederim. Bu kadar uzayan, kararsiz kalinan iliskilerin de hayirli oldugunu dusunmuyorum. Ve bende bu karsindaki adam tanimayi bahane olarak kullanmis. Seni daha fazla nasil taniyacak ki? Ozellikle sevgili olmuyor, cunku iliskinin sorumlulugunu tasimak istemiyor. Tanimam lazim falan bahane.

Abla işte çevresince o kadar delikanlı adam gibi adam duruyordu ki. Hatta ben tamamım devam ederiz evliliğe kadar dedi. Inan o kadar sindiremiyorum ki. Yanina kalmış gibi düşünüyorum. Yani bunun adı cidden şerefsizlik. Madem boyle biseyi vardı açıkça bitsin diyebilirdi. Bir de beni igden engellemiş sacmaliga bak abla ya

Ozaman siz sevgiliymissiniz zaten. Bu flort etmek degil ki. Evlilik konusuyormussunuz. Ama bu adamin tavri igrenc. “Ben tamamim evlilige kadar giderim” ne demek. Sanki her sey onun tamam olmasina bagli. Senin bu kararda bir etkin yok gibi.
Bu kisiyle bir sekilde yollarinin ayrilmasi iyi olmus. Seni yedekte tutup baska kisilerle de ilgilenen serefsiz biri.
Is cevresinde adam gibi durmak zorunda zaten, para kazaniyor ordan, cikarlari icin iyi gorunmek zorunda. Sen arkadas cevresinde nasil, cocuklara karsi nasil, hayvanlara karsi nasil, yaslilara nasil, kadinlara nasil bunlara bak.

Abla işte çevresince o kadar delikanlı adam gibi adam duruyordu ki. Hatta ben tamamım devam ederiz evliliğe kadar dedi. Inan o kadar sindiremiyorum ki. Yanina kalmış gibi düşünüyorum. Yani bunun adı cidden şerefsizlik. Madem boyle biseyi vardı açıkça bitsin diyebilirdi. Bir de beni igden engellemiş sacmaliga bak

Abla isi yok. Orda burda çalışıyor. Okul çevresinde adam gibi delikanlı tanınıyor. Aynen valla bu cümleyi kurdu. Ben de tamamsam evliliğe kadar gider zaten dedi.Inan o kadar kanıma dokunuyor ki. Simdi benden başkasıyla mutlu olsun istemiyorum. Bi de numaramı silmemiş yüzsüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…