Kızlar bir fikir verin?

O sırdaş vs dediğiniz arkadaş size yalan söylemiş çok yüksek ihtimalle. Neden konuşmak yerine böyle yaptınız? Şimdi arayın konuşun ve nihayete erdirin. Kızın böyle söylediğini bu yüzden sinirlendiğinizi ve asıl olayın ne olduğunu sorun. Sevgilisiniz gayet hakkınız bu sizin.

Konuşmaya çalıştım. Yok beyefendi süs pus. Ben yapmadım da demiyor. Yaptım da demiyor.

Konuşmaya çalıştım. Yok beyefendi süs pus. Ben yapmadım da demiyor. Yaptım da demiyor.

Nedenini ben de sorguladım ama öyle. Bi iki ay çalışıp çıkıyor
Peki böyle bir boş insana takılıp kalmanın anlamı ne? Bir işte dikil tutturamayan insanlar delikanlı adam gibi adam olamaz kusura bakma. Ablan olarak konuşuyorum. Erkek adam taşı sıkar suyunu çıkarır, kimse çalışmaktan öyle süper memnun değil ama rızkı için ailesi için çalışır insanlar. Bir iki ay çalışıp işten çıkan adamın neyine bu kadar vuruldun adam işlerle de flörtleşiyo habire demek ki hahahaha
Sil whatsapptan de ki tamamen bitti benim için ve engelle yoluna bak. Daha daha iyisini bulmaya çalış ve hep iletişimde ol.

Teşekkür ediyorum gerçekten ❤ ben tanıma kalsın istemiyorum birde .Yanina kalmaması için ne yaparım bilmiyorum ama

Bence hiç peşine düşme engellemişse sende onu WhatsApptan engelle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…