Kızlar bir fikir verin?

İlginç durum. Neden ortak arkadaş onun ağzını arıyor? Numarayı silmemiş ama instadan engellemiş çünkü dikkat çekmeye çalışıyor ki bunu başarmış zaten. Ayrıca istihareye yatmak evlilik kararı alan ve hayırlı olup olmadığını merak eden kişiler içindir.
 
Işte niye dikkat çekiyor? Madem istemiyor buradan da onu sildigim halde silmiyor. Istıhare her konu için diye biliyorum
 
Işte niye dikkat çekiyor? Madem istemiyor buradan da onu sildigim halde silmiyor. Istıhare her konu için diye biliyorum
Wptan dayanamayıp sen yazarsın diye herhalde. Erkek bu çok da anlam aramamak lazım. Bazıları da yedekte tutar. Flörtten kastınız sevgili aşamasına geçmemiş miydiniz ne kadar süredir tanışıyorsunuz?

sadece evlilik için değil aynı zamanda bir işe girişmeden önce de yatılabilir diye biliyorum ve rüyada siyah-kırmızı renk görülürse kötüye, beyaz ve yeşil görülürse iyiye yorulur.
 
Ben de onu düşünüyorum. Inanın şey diycem artık hani gidip özür dileyeyim duydum doğru mu? yanlış mi? diyeceğim .
"bir sey duydum, dogru mu"yu onu silmeden once deseydin keske. bu saatten sonra.
biraz yasinin - eğitiminin ağırlığını al lutfen üstüne, dürtülerinle degil mantığınla hareket et.
sonra blofu yapar , adam sallamayinca böyle pisman olursun.
flort ettigin adami sinamak icin birini gondermen cok sacma
adamin evet su kiz diye baska kiz soylemesi cok sacma
bunu duyunca sormak icin bulusmayi beklemek yerine konusmadan cikarmak cok sacma
flort ettiği kisi onu silince bir cumle kurmaya bile üşenip engellemek cok sacma...
sizin bunca olayin üstüne - adamdan en ufak bjr yesil isim almazken istihareye yatmak istemeniz cok sacma...
bunca sacmalik arasinda bu iliskiden bir sey olmaz.
bosver bitsin gitsin, daha iyi
 
Ben birini göndermedim. Kız kendi sormuş kıza başkasını göstermiş. Biz gayet flörttuk.
 
Adam seni engellemiş ? başka kızı beğendiğini göstermiş? gurursuz ezik olmaya devammm.İstihare sökmez adak falan ada sen bence hatta kapısına git adamın rezil ol az daha
 
Adam seni engellemiş ? başka kızı beğendiğini göstermiş? gurursuz ezik olmaya devammm.İstihare sökmez adak falan ada sen bence hatta kapısına git adamın rezil ol az daha
Yahu ben bunu duyunca çıkardım takipten numarasını sildim. Gurursuz olsam yalvarırdım peşinden koşardım. Sadece şeye anlam veremiyorum benimle flortken bunu nasıl yapabiliyor ?
 
Attı numaramı hala silmiyor .Gurursuz olan o bence
Numaranı silmeye üşenmistir, onemsizsindir kalmıstır oyle.Benimde onem vermediğim ama kızlı erkekli numarası duran kisiler var asık mıyım hepsine. kendine bu kadar anlam yükleme isteseydi yanında olurdu su an değil mi ?
 
Işte garip olan şey şu bugüne kadar ki istihareler güzel çıktı. 1 senedir tanışıyoruz. 5 aydır flörttuk. Yani beni yedekte tutuyor .
 
Evet doğru. Ablamda aynısını diyor. Ana kafam cidden karışıyor . Karşıma geçip net bir şekilde bitti demeyip bunu yapması beni çok kırdı
 
Çocuk değilsiniz, cahil değilsiniz ama olgunlaşmamışsınız. Bir başka kızı gösterdi diye bunu kendinize kabullendiremeyip hırçınlaşıp engellemişsiniz. Nasıl ben olamam diye. Erkek bu bugün senden hoşlanıyorum der yarın gider bir başkasına aşık oldum der ama aklı hala lisedeki yaşanamamış ihtimaldedir. Erkekler numara silmeyi bizim gibi kompleks bir mesele haline getirmiyor. Aklına bile gelmiyor. Gerçekten hoşlansa senin yanında olurdu. düşüncelere boğulmaya, analize gerek yok.
 
Işte garip olan şey şu bugüne kadar ki istihareler güzel çıktı. 1 senedir tanışıyoruz. 5 aydır flörttuk. Yani beni yedekte tutuyor .
1 senedir tanışıp sevgili olmamanız da tuhaf bence. Gerçekten çok sevse çoktan sevgili olurdunuz gibi.
 
Hircinlasmam çok doğal cunku flörttuk. Gözüm döndü
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…