- 14 Nisan 2025
- 59
- 4
- 1
- 25
- Konu Sahibi thehistory
-
Olmayacak duaya amin demek diye bir şey var bildiniz mi ?Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
Evet bıliyorum ama bana hâlâ ümit vermesine anlam veremiyorum. Bana bakışını davranışını görseniz inanın dua et dersiniz.Olmayacak duaya amin demek diye bir şey var bildiniz mi ?
Florttuk biz . Acildi yani. Iki gün önce de ortak bir arkadaşımıza şu kizdan hoşlanıyorum diye birini göstermiş.Anlamadım, gösterdiği kızdan mı hoşlanıyor ? Siz neden sinirlendiniz, ilişkiniz mi vardı ?
E maden mahvolacak yerdesiniz açıldığında neden siz de adım atmadınız reddederek naz mı yaptınız naptınızKızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
Florttuk biz . Acildi yani. Iki gün önce de ortak bir arkadaşımıza şu kizdan hoşlanıyorum diye birini göstermiş.
Adım attım florttuk gayet.E maden mahvolacak yerdesiniz açıldığında neden siz de adım atmadınız reddederek naz mı yaptınız naptınız
Peki gayet flört olduğunuz insanın ağzını arkadaşınız niye arıyor siz neden sıfır iletişim halindesiniz bu söylenti ne diye neden bir güzel paralamıyorsunuz adamıAdım attım florttuk gayet.
Erkek bu bacım. Bunlar her çiçeğe halleniyor. Sen niye dua edeceksin o senin için dua etsin bırak.Evet bıliyorum ama bana hâlâ ümit vermesine anlam veremiyorum. Bana bakışını davranışını görseniz inanın dua et dersiniz.
Kıza ayrı kızdım. Onu da paylaşım zaten . Iletişim vardı flörttuk hatta ben tamam olursam devam eder bile dedi. Öfkeyle çıkardım diye ben suçlu oldum. Beni engelledi prenses. Inanın kafayı yemek üzereyim. Kendimi suçlu hissediyorum.Peki gayet flört olduğunuz insanın ağzını arkadaşınız niye arıyor siz neden sıfır iletişim halindesiniz bu söylenti ne diye neden bir güzel paralamıyorsunuz adamı
Teşekkür ederim ❤ben mı çok fevriyim. Çok mu keskin tepki verdim diye düşünüyordum.Erkek bu bacım. Bunlar her çiçeğe halleniyor. Sen niye dua edeceksin o senin için dua etsin bırak.
Kriz gecirttilerBence acikca ara konus boyle sacma sapan seylere gerek yok, arkadasin soracak sen engelliceksin bla bla bla
Bunu biri bana lise sondayken yapmıştı. Çok anlamsız bir durum, insan ne düşüneceğini şaşırıyor. Ben hiçbir şey olmamış gibi davrandım. Üni 1de haber gönderdiğinde de bitti o iş dedim. Olta atıyor demek ki, kim kendisini kabul ederse… cool davran bence, yol ver gitsin.
Kızla sırdaş gibi biseyler. O ara gözüm döndü.gidip adama sorsana niye millete güvenip engelledin?
Niye takipten çıktığını merak etmedi mi acaba?Ben takipten çıkarınca engel atmış kalıpsız. Ama numaramı silmemiş. Kesin geri geliyorlar yani. Geri gelsin de görüşeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?