Kızlar bir fikir verin?

Yani konuyla çok alakalı değil ama yeni ilişkilerde ne garip şeyler var. Biz direk adam serefsiz derdik mesela Şimdi burcundan mi böyle, narsist ondan mı, bağlanma problemi var gibi değişik değişik bahaneler. Konudaki gibi olaylar falan da en fazla lise zamanı olurdu yani. Ayrıca iliski gidişatı için istihareyi de duydum ya, ne diyeyim

Yok florttuk sevgilimin yolu gibi işte

Çıkma teklifi kalmadı ki. Kimse kimseye benimle çıkar mısın diye sormuyor artık bütün ilişkiler böyle havada.
Burda çocuk söylememiş mi hoşlandığını?? Kalmadıysa hemen geri gelmeli, öyle bir rahatlık ve kendinden eminlik yoktu gerçi bazıları onu da takmıyordu ya işte istisnaydı…

Kızın doğru söylediğine ne kadar eminsiniz?

Benim bir arkadaşım var. Görüştüğüm bildiği adam için ortak arkadaşımıza "o bana yürüdü ama ben onu abim gibi görüyorum" demiş mesela. Önce kızın yürüdüğünü bilmesem adamı paralardım mesela.

%60 eminim

%40 da az bir yanılma payı değil.
Fevri davranmaktansa önce adama çemkirseydiniz keşke. Hoş, açık açık başkasından hoşlandığını söyleyen adamın doğru söyleyeceğine de ne derece güven olur bilemedim.

Bence öyleydi böyleydiyi bırakın, arkanızda bırakın olayı. Nolursa olsun fazla cılkı çıkmış çünkü, artık bu saatten sonra dikiş tutmaz.

Gördüğümde ne yapacağım gözlerim dolmadan bilmiyorum dua edin lütfen

Ya haliyle çok öfkelendim. Kolay değil ki. Adam gibi karşıma geçip bitti diyemedi

İşte onu sizin yapmanız gerekiyordu ya...
"Arkadaşıma hoşlandığım kız diye başkasını göstermişsin, hayırdır" dememişsiniz. Sosyal medyadan çıkarmışsınız vs. pasif agresif tavırlar.
Buradan bakınca manasız görünüyor olanlar.

Son düzenleme:
Yazdim zaten . Çıkardım diye örmeliymiş cevap veremezmis

abla bu içim de ki ofke /degersizlik tercih edilme üzüntüsü öfkesi nasıl geçecek? Okulda göreceğim cunku
Ne kadar umursamazsan o kadar rahatsız edersin onu. Derslerine, arkadaşlarına, keyif aldığın şeylere odaklan bı şey olmaz, sadece flört bitti diye bu kadar etkilenilmez.

Bak burada ne konular açılıyor ömürler yıllar ziyan olup gidiyor da ne oluyor? Hayat devam ediyor. Adam dümdüz çöp, çöpe at gitsin.

abla bu içim de ki ofke /degersizlik tercih edilme üzüntüsü öfkesi nasıl geçecek? Okulda göreceğim cunku
Sabır ve zaman
Gün geçtikçe azalacak, sonra "ben bu hırtta sevecek ne bulmuşum" diyeceksiniz.
Herkes yaşıyor bu tip şeyleri ve yaşamalı da. Böyle böyle tanıyoruz insanları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…