- Konu Sahibi thehistory
-
Ortak arkadaşınıza ne kadar güveniyorsunuz ?Kızlar selam. Benim cidden içinden çıkamadığım bir derdim var. Aynı fakültede yüksek lisans yaptigim biri var. Takriben 5 aydır bana ilgisi var hatta açıldı. Ortak bir kız arkadaşım bu olayı bildiği için onun ağzını aramıs o da bir kız göstermiş (?)Ben de o öfkeyle takipten çıkardım. Bunu fark edince ig üzerinden engel atmış ama whatsapptan durumlarıma bakıyor. Numaramı silmemiş. Ben durumu bildiğimi ona yazdim. Kızlar bakın ben cahil değilim. Çocuk değilim. Hani durduk yere kafamda da kurmadım. Dua edip /Istıhare vb yapsam olur mu? diyorum ama çaba alamazsam mahvolurum bilmiyorum. Sizce bu durum ne?ne yapmam lazım?
(florttuk kızlar. )
(Niye numarami silmedi ve neden durumlara bakıyor?)
(Engelimi kaldırir mı?)
Ig den engel attı orafan da engel atması lazım ya da numarayı silmesi.Davranislarini görseniz anlardınız yaYani niye silsil,niye bakmasın mesela? Duruyor işte. Ben olsam ben de silmem numarayı,ne zararı var ki, silmeye üşenirim ilk başta. Böyle şeylerden anlam çıkarmaya gerek yok. Kendi hayatınıza bakın, demek ki çok da hoşlanmıyormuş.
Bana engel atan o. O ara soramadım ofkeliydim.yazdim ama tekrar yazayım mı?Ortak arkadaşınıza ne kadar güveniyorsunuz ?
Neden kendisine sormadınız başka birinden de hoşlanıyormuşsun diye ?
Ya ayrıca bu silmek engel atmak ne çocuk musunuz
Çok istiyorsanız açık açık yazın böyle bir söylenti karşısında öfkeme yenildim de.
e madem adam sana acildi kabul etseydin, simdi sevgili olurdunuz
e flörtseniz ortak arkadaslariniz bilmiyor mu beraber oldugunuzu - takildiginizi?Ettim florttuk
çıkma teklifini kabul edersen sevgili (kız arkadaş) olursun. Flört sevgililikten önceki aşama. Hani konuşup bakıştığınız ama adını koymadığınız, henüz duygularınızı açmadığınız günler.Ettim florttuk
Ee buna ne tepki verdi peki?Ben durumu bildiğimi ona yazdim
Ben de onu düşünüyorum. Inanın şey diycem artık hani gidip özür dileyeyim duydum doğru mu? yanlış mi? diyeceğim .e flörtseniz ortak arkadaslariniz bilmiyor mu beraber oldugunuzu - takildiginizi?
niye ortak arkadasiniz gidip agzini ariyor?
ve madem flortsunuz o nasil baska isim veriyor sunu seviyorum diye.
Yüksek lisans demesen liseli zannedecegim, bu nasıl hikaye?
bilmiyor mu sanki kulaginiza gelecegini, nasil söyler xyden hoslaniyorum diye sizi taniyan birine?
keşke takipten çıkarmadn önce sorsaydınızBana engel atan o. O ara soramadım ofkeliydim.yazdim ama tekrar yazayım mı?
Öfkeliydi cevap vermedi.Ee buna ne tepki verdi peki?
M.l herif, ben olsam iletişimi komple keserim. Ne halt yerse yesin.Florttuk biz . Acildi yani. Iki gün önce de ortak bir arkadaşımıza şu kizdan hoşlanıyorum diye birini göstermiş.
çıkma teklifini kabul edersen sevgili (kız arkadaş) olursun. Flört sevgililikten önceki aşama. Hani konuşup bakıştığınız ama adını koymadığınız, henüz duygularınızı açmadığınız günler.
Heh ben de bu yuzden birden takipten çıkardım ona doğru mu diye yazmadan.Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin .
Watshaptan da siliverin size açılıp başkasından hoşlandığını söylemek bile fazlasıyla gurur kırıcı
Deli mi ne. Belki de size bir hissi yoktu hoslandıgı kızı kıskandırmak için yapti. Beş para etmez bir tip belli ki salin bunu gitsin.Öfkeliydi cevap vermedi.
Ya bunlar hep böyle yapıyor. Boşta kalırsa dönecek yer bırakıyor işte. Unutamadım, seni izledim desin, numara dursun ki sonra arayabilsin. Bu kadar basit. Farklı anlam yüklemeye gerek yok, hayatınıza bakın.Ig den engel attı orafan da engel atması lazım ya da numarayı silmesi.Davranislarini görseniz anlardınız ya
Sen suçlu olmadın da ne bileyim ben bi kızın dediğine bu kadar keskin şekilde güvenmezdimKıza ayrı kızdım. Onu da paylaşım zaten . Iletişim vardı flörttuk hatta ben tamam olursam devam eder bile dedi. Öfkeyle çıkardım diye ben suçlu oldum. Beni engelledi prenses. Inanın kafayı yemek üzereyim. Kendimi suçlu hissediyorum.
Keşke güvenmeseydim ama baya sirdaslar.Sen suçlu olmadın da ne bileyim ben bi kızın dediğine bu kadar keskin şekilde güvenmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?