Kızlar bir fikir verin?

Ortak arkadaşınıza ne kadar güveniyorsunuz ?
Neden kendisine sormadınız başka birinden de hoşlanıyormuşsun diye ?
Ya ayrıca bu silmek engel atmak ne çocuk musunuz
Çok istiyorsanız açık açık yazın böyle bir söylenti karşısında öfkeme yenildim de.

Ig den engel attı orafan da engel atması lazım ya da numarayı silmesi.Davranislarini görseniz anlardınız ya

Bana engel atan o. O ara soramadım ofkeliydim.yazdim ama tekrar yazayım mı?

e flörtseniz ortak arkadaslariniz bilmiyor mu beraber oldugunuzu - takildiginizi?
niye ortak arkadasiniz gidip agzini ariyor?
ve madem flortsunuz o nasil baska isim veriyor sunu seviyorum diye.
Yüksek lisans demesen liseli zannedecegim, bu nasıl hikaye?
bilmiyor mu sanki kulaginiza gelecegini, nasil söyler xyden hoslaniyorum diye sizi taniyan birine?

çıkma teklifini kabul edersen sevgili (kız arkadaş) olursun. Flört sevgililikten önceki aşama. Hani konuşup bakıştığınız ama adını koymadığınız, henüz duygularınızı açmadığınız günler.

Ben de onu düşünüyorum. Inanın şey diycem artık hani gidip özür dileyeyim duydum doğru mu? yanlış mi? diyeceğim .

Bana engel atan o. O ara soramadım ofkeliydim.yazdim ama tekrar yazayım mı?
keşke takipten çıkarmadn önce sorsaydınız
Yani aranızdaki muhabbeti en iyi sen biliyorsun.
içinde kalmasın yaz gitsin böyle bir şey duydum ne kadar doğru diye sor ama sakın kendinden ödün verme şımarmasın zaten çok müsait erkek milleti şımarmaya

Hem ayranım dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin .

Watshaptan da siliverin size açılıp başkasından hoşlandığını söylemek bile fazlasıyla gurur kırıcı

Çıkma teklifi kalmadı ki. Kimse kimseye benimle çıkar mısın diye sormuyor artık bütün ilişkiler böyle havada.

Ig den engel attı orafan da engel atması lazım ya da numarayı silmesi.Davranislarini görseniz anlardınız ya
Ya bunlar hep böyle yapıyor. Boşta kalırsa dönecek yer bırakıyor işte. Unutamadım, seni izledim desin, numara dursun ki sonra arayabilsin. Bu kadar basit. Farklı anlam yüklemeye gerek yok, hayatınıza bakın.

Kendisi açıklama gereği duymuyorsa sorgulamak manasız yokmuş gibi devam edin. İstihare falan boşverin istihare olumlu çıksa siz mi adım atacaksınız atamazsınız onun için boşverin.

Sen suçlu olmadın da ne bileyim ben bi kızın dediğine bu kadar keskin şekilde güvenmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…