Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri kızlar, bir bakın derim, sanırım birçoğumuzunki bu kadar!!!

bu arada ephot'cum tesekkur ederim.. sunu da eklemek isterim ki gordugum kadariyla bu baslikta fikir ozgurlugune sahip ve fikirleri inaclari farkli ve acik olan bir suru kadin var.. buna ragmen bize yakisan, medeni bir sekilde irtibat kurmak ve bir takim topiclerde yardimlasma, bilgilendirme, uyarama gibi buyurularda bulunmak. yoksa nerde Turk insanimizin anlayisi ve birligi?

alkisalkisalkisalkisalkisalkis mesele tam olarak bu. ne ben başkaları gibi düşünmek zorundayım ne de başkaları benim gibi. neyse kapatalım bu mevzuyu, yok mu yeni resimler kızlar?:)
benimkiler buna benziyor diye koydugum ilk mesajdaki resimler yanıltıcı oldu, onlar baya büyükmüşkaydirigubbakcemile3 daha sonra bana daha çok benzeyen resimler buldum.

medem o kadar ile o kadar felsefik konuşuyor ve cesursunuz niye kendi resimlerinizi koymuyorsunuz

medem o kadar ile o kadar felsefik konuşuyor ve cesursunuz niye kendi resimlerinizi koymuyorsunuz

bak arkadas anlamiyrsun galiba. biz burda gogus resimlerini koymaya bayilmiyrz herhalde. sadece uygun bir sekilde bilgilendirme de gogus buyutme formulunde bilgiler vermeye geliniyr buraya. her cesit insan var, herkes istedigi gibi ifade ediyr kendisini. falanca gogus resmini koyuyr ben ise karsiyim diye burda tatsizlik mi cikartayim. senin de yaptigin bu.. ve de biz kendimizi ne felsefe de birinci nede cok cesur kadiniz demiyrz ama basklarini da saygisizlik etmiyrz!! her insanda akil vardir fakat onu kullanan azdir, biz burda mantik olarak yorum yapmaya bakiyrz sen geliyrsun hadi gosterin marifetiniz diye ekran basinda konusuyrsun tabi!! baska topiclerde isini gor okeyyy??? do you understand me??

bak arkadas anlamiyrsun galiba. biz burda gogus resimlerini koymaya bayilmiyrz herhalde. sadece uygun bir sekilde bilgilendirme de gogus buyutme formulunde bilgiler vermeye geliniyr buraya. her cesit insan var, herkes istedigi gibi ifade ediyr kendisini. falanca gogus resmini koyuyr ben ise karsiyim diye burda tatsizlik mi cikartayim. senin de yaptigin bu.. ve de biz kendimizi ne felsefe de birinci nede cok cesur kadiniz demiyrz ama basklarini da saygisizlik etmiyrz!! her insanda akil vardir fakat onu kullanan azdir, biz burda mantik olarak yorum yapmaya bakiyrz sen geliyrsun hadi gosterin marifetiniz diye ekran basinda konusuyrsun tabi!! baska topiclerde isini gor okeyyy??? do you understand me??

tatlım bence arkadaş erkek bu yüzden bol göğüs resmi görmek istiyor heralde delikafadulden

arkadaşlar muhattap olmayın, saçmalamaktan öteye gidemiyor. bizim cesaretimizi sınamak ona mı kaldı. ancak felsefik konuşmayla, gerçek göğüs resmi koymanın cesaretini bağdaştırıyor işte. ne alakaysa...

ben de öyle düşündüm cnm cevap vermek için parmaklarımı yormama gerek yok ama sayesinde baya güldüm:)

abooo :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kız sen ne yaptınn.niye soyundun ki.maşallah ama idare ederler yani benimkilerde bu kadar olsa razıyım :KK43:

Maşallah güzel gögüslerin var. Sen buna küçük mü diyorsun şimdi? Allah cümlemize büyük gögüs nasip etsin ne diyim. :KK49:

resim koyamaaammmmm :KK70: :KK70: :KK70: alt 72 üst 80 küçücük yani.senin ölçülerin kaç.kaldır resmi ya valla sinirim bozuluyor sen onlara küçük dedikçe.bi büyütebilsem yaa üff

Benim alt 77 Sütyen bedenim 80 ideal olan 90 olmalı küçük yani. Resmi nasıl kaldırabilirim. :) :) Moralin bozulmasın. sonuçta Allah vergisi. :) :KK52::KK52::KK52::KK52:

Benim alt 77 Sütyen bedenim 80 ideal olan 90 olmalı küçük yani. Resmi nasıl kaldırabilirim. :) :) Moralin bozulmasın. sonuçta Allah vergisi. :) :KK52::KK52::KK52::KK52:

yaaa :KK43: ne bilim düzenleme felan yok mu.ordan kaldır işte :KK43: :KK43: :KK43: ne güzel işte daha ne istiyorsun allah vemiş vereceği kadar hala küçük deme çarpılırsın :KK70: :KK70: :KK70:

X