- Konu Sahibi BeyazPerim
- #2.521
Kızlar hepinize çok teşekkür ederiz o sizin güzelliğinizz Şeniz
Kuzen baya panik yaptı valla bende bölee ona bakıorum yanında :1shok:
dur panik yapma oldu bitti silindi gitti
kolonya falan tut bari :roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederiz o sizin güzelliğinizz Şeniz
Kuzen baya panik yaptı valla bende bölee ona bakıorum yanında :1shok:
aşkımızı özelden görüşsekaklinialirimsmileaynı duygulardayım:asigim:hadi gelkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3:roflol: ayy gece gece ne güldüm yaa annem deli gözüyle bakıyo bana:roflol: Olsun cnm bu da yeter hiç yoktan iyidir.
Bu muhabbet hiç bitmez körleri sağırları aşarkaydirigubbakcemile3 çok kanım ısındı sana haa çok doğalsın. Livimi de söylemden edemem o da çok doğal opuyorumnanaktan
hadi eklede dağılalımYatanlara iyi sabahlar..
İki resim daha ekleyip ben de yatayım bari
ben bu kadar faal bi topikte kalmamıştım:)buradayım bebek uzun zamandır boyle sabahlamamıstım ama
nolur sus kopuyorum sen böyle yaptıkça:roflol:eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
ka kaa kan kaankaa kaankaaa eyvahedigeldismile
dur panik yapma oldu bitti silindi gitti
kolonya falan tut bari :roflol:
esmer guzelimmmmm benimmmm cok tesekkur ederim ama ama ama keske dogal olmasaydım benimkısı hem cekici kızları begeniyor eva mendes gibi =(
aşkımızı özelden görüşsekaklinialirimsmileaynı duygulardayım:asigim:hadi gelkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3
hadi eklede dağılalım
ben bu kadar faal bi topikte kalmamıştım:)
nolur sus kopuyorum sen böyle yaptıkça:roflol:eyvahedigeldismilekaydirigubbakcemile3
satrapii canım çok hoşsun yaa maşallahhh tam gzler gösükmüo amaa
gösükse ne olur aceppp Şeniz
satrapimm kesin birine benzetemedim ama gördüğüm kadarıyla japon hatunlarınamı benziosn ne opuyorumnanaktan
satrapi o nası bi yüz minicik uyyy
cok sirinsin canım opuyorumnanaktan
esmer guzelimmmmm benimmmm cok tesekkur ederim ama ama ama keske dogal olmasaydım benimkısı hem cekici kızları begeniyor eva mendes gibi =(
tanrıca kankam senin sayende vallaha beni bile gaza getirdin kızım ne diyim sana
bizi kandırıyor :gitme:hülya en son eklediğin 2 resimdede sen yoksun yahu