- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 34
Wow ne kadar anlayislisin ki esinin ailesine gitmesine izin veriyorsun. Yol paraniz yokken kv'de arabayi fulle diyecek ve bunu tüm konu anlatmiyorsun, tepki geldikten sonra anlatiyorsun, evet cok inandirici! Tutturan sensin "beni özlemez" diye. Tüm yil ailesini görmeyen kisi üstüne bide aylarca benim annem ile ayni evde kalan kisi varsin beni özlemesin. Annesi ile, arkadaslari ile güzel vakit gecirmesini isterdim.
Kv'de gelip sizde kalsin iste. Ne olacak dimi abartilcak? Annen keyfinden geliyor, ne zaman gidecegi belli degil ve abartilcak birsey yok diyorsun. Eh madem annen ile beraber kalmak istiyordun, vicdan azabi cekiyorsun, niye evlendin? Annenin senin deyiminle rahat etmesini istiyorsan o zaman evlenmiyecektin. Annen ile yasayip senin maasin ile gecinecektiniz. Yok hem yemegim, hem pastam dursun olmuyor öyle.
Neden bu şekilde davranıyorsunuz.Tepki gelince neden kvnin günahını alıp arabayı fulle dedi diye sanaldan yalan uydurayım.Biraz kalplerinizi temizleyin Allah aşkına insanları kendiniz gibi sanmayın.Beni özlemez diye tutturmadım ki 15 gün kalayım diyor ama beni özlemez mi dedim yeni evliyiz ya hani.Eşim de zaten ben demeden ben seni özlerim uçağı 10tl fazla verdim iptal edebileyim diye belki erken gelirim dedi.Tüm yıl ailesini görmedi diye bir şey demedim kurban bayramında iki aileyi de balayı dönüşü gezdik.Annem daha dün geldi diyorum ısrarla aylarca kaldı diyorsunuz ben anlamadım ne bu kadar direttiniz.Annem rahat etsin istiyorsam evlenmicekmişim...evlendim diye annemi boşveremem.benim için annem de kocam da kıymetli ikisini de düşünürüm.sadece buldumcuk gibi koca delisi değilim hayatı koca üzerine kurmuyorum annemi babamı da sorumluluğumda diye düşünüyorum.Çünkü beni bugünlere getirenler onlar zamanında onlar nasıl bana baktılarsa ben de onlara bakarım.Bence çok gaddarsınız.Diğer arkadaşlar alınganlığımı kaprislerimi söylemişler haklılar.Ama siz resmen kavga etmek yaralamak için yazmışsınız.Elinize ne geçti bilemem Allah herkesin kalbine göre versin.