Kızlar,ben mi abartıyorum?

Telefondaki konuşmaları düşünün. Orada neler olur bulursunuz? Orada beni özlemeyecek mi sorunuzun cevabı hayır bu arada.

Neyi kastediyorsunuz yani?açık söyleyin ne olacakmış orada?bir de beni özlemeyecekmiş eminsiniz.Valla benden daha çok vakıfsınız benim ilişkime bravo.

Neyi kastediyorsunuz yani?açık söyleyin ne olacakmış orada?bir de beni özlemeyecekmiş eminsiniz.Valla benden daha çok vakıfsınız benim ilişkime bravo.
Birşeye vakıf değilim. Siz kendiniz yazdınız. 15 gün gideceği için, beni özlemeyecek mi diye? Özleyek kişi 15 gün gider mi? Yada siz özleyeceksenix onunla gitmezmisiniz. Ben ayna tuttum size. Yardımcı olmaya çalışıyorum.

Eşinizin ailesine gitmek istemeyip kendi annenizi getirtmissiniz biraz empati bunu eşiniz yapsaydı taşlanirdi burda sürekli izni olmuyormuş siz de 3 gün rapor alıp haftasonu ile birleştirip birlikte gitseydiniz bence senin ailen benim ailem ayrımcılığı yapıyorsunuz fazlaca

Birşeye vakıf değilim. Siz kendiniz yazdınız. 15 gün gideceği için, beni özlemeyecek mi diye? Özleyek kişi 15 gün gider mi? Yada siz özleyeceksenix onunla gitmezmisiniz. Ben ayna tuttum size. Yardımcı olmaya çalışıyorum.

Ondan önce söylediğiniz şey ne peki?telefon muhabbetini kastediyorum

Kızlar merhaba.Aranıza katıldığım için mutluyum.Umarım güzel arkadaşlıklar olur.
Ben yapım itibariyle biraz takıntılıyım.Bunu bildiğim için size konumu anlatacağım ve dışarıdan objektif bakışınızdan dolayı belki de farkında olmadığım hatalarımı fark edeceğim.
Eşimle 2 aydır evliyiz ve 4 buçuk yıldır da sevgililik dönemimiz oldu.Eşim ve ben memuruz ve kavuşmak için çok bekledik.Eşim özel kuvvetlerde ve ben gençken doğu görevini bitirelim diye doğu iline geldim.Ama eşimin olduğu ile tercihimi açmamışlardı.Annemle babam ayrılar.Annem de İzmirde çalışıyordu.Yalnız kalmayayım diye yanıma geldi işini düzenini bırakıp.9 ay böyle idare ettikten sonra eşimin geçici görevle tayini çıktı sürpriz oldu.Annem rahat kalalım diye bir kaç aylığına gitti.Şimdi annemin düzenini bozduk ben ondan sorumlu hissediyorum kendimi.Bir de ayrı eve çıksaydık kadıncağız evsiz kalacak.İzmirde de zaten ben kazanana kadar annemin arkadaşında kaldık.O abla da boşanmıştı yıllar önce iki arkadaş ev geçindirdiler.Annem yalnız ve kimsesiz tek dayanağı benim anlayacağınız.Eşim de istiyor annemi ama rahatlığımız bitti diyor tatlı dille.Üzülüyorum ona da o da mecbur değil tabi evdeki rahatından olmaya.Biz de 1 sene idare eder o sırada eşyalarımızı tamamlar annem de ortada kalmamış olur dedik.
Eşimin tayini tamamen buraya çıktı kızlar geçici görevle gelmişti ya...ve 15 gün mehil izni verdiler.Eşim de Ankaraya aileme gidelim dedi.Biz araba aldık,yatak odası aldık sıkışığız.Gitmeyelim masraf olacak dedim.Biliyorsun bizim için izin velinimet gidelim ben evde oturmayayım 15 gün dedi.Ben de memurlukta 1 yılımı doldurmadım rapor da almak istemiyorum hem annem de sıkıldı gelmek istedi derken eşim madem gelmiyorsun ben arabayla gitmeyeyim puanım vardı onla uçağı bedavaya getireyim masraf olmadan 15 gün kalayım geleyim.Yalnız olsaydın 1 hafta dururdum annen de geliyor 15 gün durayım dedi.İyi dedim ama azcık bozuldum beni özlemez mi diye...
Neyse dün kv aradım.Keşke sen de gelseydin dedi açıkladım.Sonra eşimin kardeşi beni pek sevmez kıskanır abisinden.Eşimle konuştular telefonda.Yeni üniversiteye başladı mekana gitmek istiyormuş abi bizi kızlarla götür dedi.Eşim de kuzenleri x götürsün dedi.X de evli yeni bebeği var ve eşi memleketine gitmişti dönecekti.Görümcem de x in avradı gelecek götüremez gibi bir şey dedi ki eşim boşver avradı çocuğu geliyor dedi.Ben çaktırmasam da içten içe bozuldum.Sonradan dedim çocuk olunca eşi at çöpe değil mi dedim.Evet dedi.Ben de çocuğum olunca (eşim çok cocuk istiyor) seni tanıyor muyum bakayım dedim mutfağa gittim.Hemen geldi peşimden sen niye ciddi şekilde söyledin ki şimdi ben şaka yapıyordum sana bana çocuk ver ben seni daha çok severim dedi.Sanki eşimin görümceme beni çok da sevmiyormuş imajı vermeye çalışıyor gibi hissediyorum.
Sonraki iznimizde ben tek giderim sen gelirsen izni ikiye bölmek zorunda kalcaz hem senin ailene hem benim aileme gidicez dedim.O da dedi ki Ankaraya gideriz sen otobüsle memleketine gidersin sonra ben gelirim dönerken de 2 gün daha Ankarada kalır gideriz dedi.Ne ankara aşkıymış ben arabam varken neden otobüsle gidecekmişim dedim.Hayır sen yalnız gitmek istedin ya ben ondan dedim falan diye baya rahatsız oldu ama ayrı gayrı yapıyor gibi geldi.Ailesine deli gibi düşkün olsa anlarım da ben anlamadım hem ankaraya gidicez sonra memleketime gittik diyelim.Dönerken yine ankaraya uğrayalım istiyor.Ne gerek var basıp gitsek olmuyor mu yani.Ben mi abartıyorum söyler misiniz?Okuduğunuz için teşekkür ederim kızlar her birinizi öpüyorum.

Evet cok cok abartiyosunuz.
Adam surekli alternatif uretiyor, kaynanayi kabul ediyor ama yok arabam varken neden otobusle gideyim, neden 15 gun o gidiyo, amma Ankara askiymus.
Cok triplisiniz kusura bakmayin.
Aileme duskun degilimdir ama buyudugum memlekete gelip kalmayi cok seviyorum.
Esiniz askeri personelse buyuk ihtimal Ankarada bi sure okumustur, e anilari vardir.
Cok karismayin bence

Benim eltimde kocayi 15-20gun yollar ardina kavga kiyamet cikar sen beni ozlemedin falan diye.Toplamalari bir sene surer hop gene kaynim 15-20gun gider.Ben gitmiyorum 2gunden fazla tek aileme.Onu da yollamiyorum.Birlikte gidiyoruz .planlar birlikte.Maddi olarak kotu oolsa bile birlikte.Hatayi gitmek istemeyerek yapmissin

Ondan önce söylediğiniz şey ne peki?telefon muhabbetini kastediyorum

Eşiniz onları götürecek belki arkadaşları ile gezecek beni özlemiyor mu niye aramıyor diye evde kuracağınıza gidin. Bakın Eşiniz boşver Avradı demiş siz takılmışsınız...

Aşağıdaki konuşma düşünmenizi istediğim konuşma... Burada sihirli kelimeler kızlar ve mekan

Eşimle konuştular telefonda.Yeni üniversiteye başladı mekana gitmek istiyormuş abi bizi kızlarla götür dedi.Eşim de kuzenleri x götürsün dedi.X de evli yeni bebeği var ve eşi memleketine gitmişti dönecekti.Görümcem de x in avradı gelecek götüremez gibi bir şey dedi ki eşim boşver avradı çocuğu geliyor dedi.

Eşiniz onları götürecek belki arkadaşları ile gezecek beni özlemiyor mu niye aramıyor diye evde kuracağınıza gidin. Bakın Eşiniz boşver Avradı demiş siz takılmışsınız...

Aşağıdaki konuşma düşünmenizi istediğim konuşma... Burada sihirli kelimeler kızlar ve mekan

Eşimle konuştular telefonda.Yeni üniversiteye başladı mekana gitmek istiyormuş abi bizi kızlarla götür dedi.Eşim de kuzenleri x götürsün dedi.X de evli yeni bebeği var ve eşi memleketine gitmişti dönecekti.Görümcem de x in avradı gelecek götüremez gibi bir şey dedi ki eşim boşver avradı çocuğu geliyor dedi.

Mekan dediğim 90 ların söylendiği bir cafe.Ve kızlar dediğim eşimin öz kardeşi ve görümcemin eşimden 10 yaş küçük 2 arkadaşı.Başımıza bir şey gelir diye yanlarında abi istiyorlar.Benim için bir sıkıntı yok.Güven problemim yok.Olsa zaten rahat rahat git demezdim böyle.Hoş gerçi yapacak olduğunu düşünsem komple git hayatımdan derim.Ben bırak avradı çocuk daha önemli derken kardeşine avrattansa çocuk daha önemli mesajı verdiğini söylemiştim.

Evet cok cok abartiyosunuz.
Adam surekli alternatif uretiyor, kaynanayi kabul ediyor ama yok arabam varken neden otobusle gideyim, neden 15 gun o gidiyo, amma Ankara askiymus.
Cok triplisiniz kusura bakmayin.
Aileme duskun degilimdir ama buyudugum memlekete gelip kalmayi cok seviyorum.
Esiniz askeri personelse buyuk ihtimal Ankarada bi sure okumustur, e anilari vardir.
Cok karismayin bence

Doğru söylüyorsunuz

Benim eltimde kocayi 15-20gun yollar ardina kavga kiyamet cikar sen beni ozlemedin falan diye.Toplamalari bir sene surer hop gene kaynim 15-20gun gider.Ben gitmiyorum 2gunden fazla tek aileme.Onu da yollamiyorum.Birlikte gidiyoruz .planlar birlikte.Maddi olarak kotu oolsa bile birlikte.Hatayi gitmek istemeyerek yapmissin

Beni özlemedin diye trip atmıcam biliyorum ki özlicek.Zaten mehil izni bir kere oluyor sürekli gitmesi için bir sebep yok olsa da gitmez bensiz.Bir de ben eşimi göndermem,eşimi bırakmam,yollamam tarzı düşünceler bana göre değil.Sonuçta o benim hayatımı paylaştığım bir insan benim hakimiyet kuracağım bir insan değil onun da kendi kararları kendi düşünceleri olabilir uygulayabilir.Ben de şahsen bayram iznimde eşim gelemeyeceği için 9 gün giderim babama eşim de git der.Bana kırılmasın gitmiyorum diye o bana yeter

Galba yanlış anladınız.Eşim gelmeden önce annemle yerleştik eşimin gelebileceği kesin değildi tayinimizi vermiyorlardı ben de annemle ev kurdum.Annemin eşyaları da vardı ben de aldım bir kaç şey.Sonra eşim gelince annem gitti.Şimdi geri geldi annem bu yani olay.

Eşin varken annen niye geri geldi? Iyi o zaman 15 gün eşin seni özlemesin ve kv'de gelsin. Oda bir kaç ay kalsin şartlar eşit olur, ne dersin?

Adam ailesine gidiyor ve onu bile istemiyorsun. Gercekten cok kaprisli ve alingansin. Bu şekilde eşinde artik sendende annendende bikar benden söylemesi. Şimdiye kadar birşey söylememesi mücize. Cok sabirli bir eşin varmiş.

Eşin varken annen niye geri geldi? Iyi o zaman 15 gün eşin seni özlemesin ve kv'de gelsin. Oda bir kaç ay kalsin şartlar eşit olur, ne dersin?

Adam ailesine gidiyor ve onu bile istemiyorsun. Gercekten cok kaprisli ve alingansin. Bu şekilde eşinde artik sendende annendende bikar benden söylemesi. Şimdiye kadar birşey söylememesi mücize. Cok sabirli bir eşin varmiş.

Bazılarınız olayı çok abartıyor.Kadın daha yeni geldi ve 1 gece kaldı.Ailesine gitmemesini söylemedim gidelim dediğinde paramız yok dedim çünkü şuan zordayım.Ve annesi de hemen gelince kardeşine ayakkabı alırsın arabayı fullersin demelere başladı gidince 2-3 bin illa masraf yapcaktık.O gitmek istedi gidiyor gitme dersen gitmem dedi ben git dedim.Hani tamam sabırlı bir insan değilim ama bazılarınız zorluyor cidden

Mekan dediğim 90 ların söylendiği bir cafe.Ve kızlar dediğim eşimin öz kardeşi ve görümcemin eşimden 10 yaş küçük 2 arkadaşı.Başımıza bir şey gelir diye yanlarında abi istiyorlar.Benim için bir sıkıntı yok.Güven problemim yok.Olsa zaten rahat rahat git demezdim böyle.Hoş gerçi yapacak olduğunu düşünsem komple git hayatımdan derim.Ben bırak avradı çocuk daha önemli derken kardeşine avrattansa çocuk daha önemli mesajı verdiğini söylemiştim.
Ben aldatmaktan bahsetmedim ki.Onlarla gezerken sizi aramamasına üzülürsünüz demek istedim

Yazılanlara tepkili mi yaklaşıyorsunuz. Ben tüm iyi niyetimle yazıyorum. Siz bambaşka birşey anlayıp cevap veriyorsunuz.

Boşver dedim kendi kendime ama soracağım. Bu mekana görümce ve arkadaşlarından başka kız alınmıyor mu?

Bazılarınız olayı çok abartıyor.Kadın daha yeni geldi ve 1 gece kaldı.Ailesine gitmemesini söylemedim gidelim dediğinde paramız yok dedim çünkü şuan zordayım.Ve annesi de hemen gelince kardeşine ayakkabı alırsın arabayı fullersin demelere başladı gidince 2-3 bin illa masraf yapcaktık.O gitmek istedi gidiyor gitme dersen gitmem dedi ben git dedim.Hani tamam sabırlı bir insan değilim ama bazılarınız zorluyor cidden

Wow ne kadar anlayislisin ki esinin ailesine gitmesine izin veriyorsun. Yol paraniz yokken kv'de arabayi fulle diyecek ve bunu tüm konu anlatmiyorsun, tepki geldikten sonra anlatiyorsun, evet cok inandirici! Tutturan sensin "beni özlemez" diye. Tüm yil ailesini görmeyen kisi üstüne bide aylarca benim annem ile ayni evde kalan kisi varsin beni özlemesin. Annesi ile, arkadaslari ile güzel vakit gecirmesini isterdim.

Kv'de gelip sizde kalsin iste. Ne olacak dimi abartilcak? Annen keyfinden geliyor, ne zaman gidecegi belli degil ve abartilcak birsey yok diyorsun. Eh madem annen ile beraber kalmak istiyordun, vicdan azabi cekiyorsun, niye evlendin? Annenin senin deyiminle rahat etmesini istiyorsan o zaman evlenmiyecektin. Annen ile yasayip senin maasin ile gecinecektiniz. Yok hem yemegim, hem pastam dursun olmuyor öyle.

yenı evlısını kocandan nıye ayrılıyosun .annen korkuyor mu bır başına.bu zaman kadar zaten berabermişsiniz.beraber gidip güzel vakıt geçirebılırdınız.sizede tatıl olurdu.

Yalnız olsaydın 1 hafta dururdum annen de geliyor 15 gün durayım dedi.İyi dedim ama azcık bozuldum beni özlemez mi diye...

Eşiniz neden 15gün duracağının mesajını vermiş aslında. Yeni evlisiniz anneniz rahat edin diye ananenize gitmiş ama önemli bir sebep olmamasına rağmen sadece sıkıldığı için tam da eşinizin izinli olduğu sizle daha rahat vakit geçireceği zamanda geri dönmüş. Siz annenize eşim daha yeni izne çıktı biraz daha idare et annecim diyememişsiniz ama adama beni özlemez mi diye bozuluyorsunuz. Adam evde sizle başbaşa olsa bence 1haftayı sizinle geçirir kalan günlerde ailesini ziyaret eder dönerdi ki her zaman izni olmayan birinin ailesini 1hafta ziyaret etmesi çok değil yani.

Ayrıca bir sonraki izninizde nereye kaç gün gideceğinizi şimdiden kafaya takıp kendinizi dert sahibi yapmayın o günler yaklaşsın şartlara göre tatil planınızı yaparsınız ama bence yeni evliyken annenizle yaşamayı kabul eden bir eşiniz varsa eve dönüşte yol üstünde olan ailesine uğramayı da bu kadar sorun etmemelisiniz.

Abartıyorsunuz hem de çoookkk.
Bu kadar kaprisli olursanız daha çok konu açarsınız buraya...

X