- 10 Ekim 2018
- 378
- 210
- 34
Avrad kelimesinin isim ve kullanım hakkı eşinize mi ait? Eşiniz bu kelimeyi evlat mı edindi yoksa?
Ben kelimeyi avam bulduğumu söyledim hanımefendi. Önce okuduğunuzu anlayın lütfen.
Benim kendime saygı anlayışımda avam ve argo kelime kullanmamak ve kendime kullanılmasına izin vermemek de var.
Sizin saygı anlayışınıza uymuyor olabilir bu benim bakış açım.
Siz söylediniz diye de bu konu üzerinde düşünecek filan değilim.
Yaşım 45 bu zamana kadar düşünüp böyle bir bakış açısı edindim.
Ayrıca ben kendi fikrimi söyledim buna gayet de hakkım var. Burası herkesin, konu içinde geçen ayrıntılar da dahil olmak üzere istediği her konuda fikrini hakaret etmeden,aşağılamadan yazabileceği özgür bir platform.
Kısacası ben hakkım veya haddim olmayan bir şey yazmadım.
Fikrimi beğenmeyebilirsiniz,abes bulabilirsiniz, dikkate almayabilirsiniz,eleştirebilirsiniz;
elbette bu da sizin hakkınız.
Ama bana had bildirmek de sizin haddiniz değil.
Durup dururken gelip buraya avrat kelimesi hakkındaki yorumlarınızı yazmadınız değil mi?Eşimle kardeşinin konuşmalarını okuduktan sonra avam dediniz bu kelimeye.Ben de o yüzden eşimin konuşurken kullandığı kelimeleri aşağı görmeye hakkınız yok dedim.Siz de bana çocuk gibi bu kelimeyi eşiniz mi evlatlık aldı kullanım hakkı eşinizin miydi diye daha en son belki de lisede kurduğumuz cümlelerle geliyorsunuz.Kelimeyi durduk yere avam bulmadınız eşimin söylediğini öğrenince 'itiraz edin,çok da avam bir kelime,yıl 2018 'diye tarizli bir şekilde aşağıladınız.
Eşimle kardeşi şakalaşmışlar üstelik benimle de alakası yok tutmuş bana ben kendime saygı duyuyorum kendime söylenmesini istemem falan filan.Bana eşim hatunum da der kullanmıyor ama sizin için gidip bugün rica edicem avradım da desin..Ben de kendime saygımı kaybetmiş olayım...Yaşınız da büyük yani daha olgunca bir yaklaşım beklerdim
Sizin hakkınız benim konuma yorum yapmak ordan eşimin bir kelimesini bulup avam bulmak değil.O yüzden haddiniz de değil.Sadece benim değil kimsenin konuşurken kullandığı kelimeyi eleştirmek küçültmek haddiniz değil.Sizin bu kelimeyi sevip sevmemeniz beni bağlamıyor ki ben çok sevdim bu kelimeyi gidicem eşime bol bol kullanmasını rica edeceğim.Sizle avrat kelimesini tartıştığımız için şuan bir hayli zaman kaybındayız yoruldum kendinize iyi bakın