Gitmiyorum gidemiyorum ve burada belki biri çıkıp ben yaptım öyle birşey daha sağlıklı bir karar oldu der mi diye yazdım belki vicdanımı rahatkatacaktim ama yok yapamıyorum zaten çekerim elbet büyüyünce beni anlar babanla olmuyo sen karar ver nerede olmak istiyorsun derim. Ben bu hale kolay gelmedim yaşamayan zaten bilemez burada benim gibi olan Bir kişi yokmuş ne mutlu sizlere hiç düşmemiş siniz.Yapsın sen kendinden emin olduktan sonra herkes yapsın. Kimse ekmeğini suyunu vermiyor. Senin anlattigin kadarını biliyoruz. Bu kadar kötü babaya çocuk bırakılır mı diyor insanlar, sana çözüm sunuyorlar hepsine yok diyorsun Ee kimse de sana çocuğunu arkanda birak git demez. Ama bana kalırsa git çünkü kalırsan sen ilerde bu çocuğa senin yüzünden kaldım diyecek , bunun da kinini gudecek potansiyeldesin.
Yoo sizin gibi çok insan vardı. Ben yıllardır bu forumu kullanıyorum, birçok kişi çocuğunu alıp kadın sığınma evine gitti. Destek olan avukatlar da çıktı, kocasından şiddet gören kadın için gecenin bir yarısı hastaneye giden üye bile oldu. Siz çözüm istemiyorsunuz, karar verdim gidiyorum diyorsunuz. Bize de güle güle demek düşer.Gitmiyorum gidemiyorum ve burada belki biri çıkıp ben yaptım öyle birşey daha sağlıklı bir karar oldu der mi diye yazdım belki vicdanımı rahatkatacaktim ama yok yapamıyorum zaten çekerim elbet büyüyünce beni anlar babanla olmuyo sen karar ver nerede olmak istiyorsun derim. Ben bu hale kolay gelmedim yaşamayan zaten bilemez burada benim gibi olan Bir kişi yokmuş ne mutlu sizlere hiç düşmemiş siniz.
Hepsi çözüm sunmuş ,sen kendini kapatiyorsun cozumlere. Sana tavsiyem madem gitmekten de kalmaktan da korkuyorsun para biriktir , olabildigince kocanı uzak tut kendinden . Ayrıca sana zorla birliktelik yaşatması cinsel tacize girer,evli olmanız bunu değiştirmez. Bir gun cesaretini toplarsan polisi araman 10 saniye gelmeleri 10 dk.Gitmiyorum gidemiyorum ve burada belki biri çıkıp ben yaptım öyle birşey daha sağlıklı bir karar oldu der mi diye yazdım belki vicdanımı rahatkatacaktim ama yok yapamıyorum zaten çekerim elbet büyüyünce beni anlar babanla olmuyo sen karar ver nerede olmak istiyorsun derim. Ben bu hale kolay gelmedim yaşamayan zaten bilemez burada benim gibi olan Bir kişi yokmuş ne mutlu sizlere hiç düşmemiş siniz.
Kadın olmak çok zor,çocuğun varsa daha zor onlar için de yasiyosun.Gitmiyorum gidemiyorum ve burada belki biri çıkıp ben yaptım öyle birşey daha sağlıklı bir karar oldu der mi diye yazdım belki vicdanımı rahatkatacaktim ama yok yapamıyorum zaten çekerim elbet büyüyünce beni anlar babanla olmuyo sen karar ver nerede olmak istiyorsun derim. Ben bu hale kolay gelmedim yaşamayan zaten bilemez burada benim gibi olan Bir kişi yokmuş ne mutlu sizlere hiç düşmemiş siniz.
5 yıldır çekiyorum yazdınız çocuk 4 yaşında. Hadi evlenince fark ettin adam psikopat çıktı. Gizlice korunursun sağlık ocağına gidersin spiral hap vs verirler. Adam ruh hastasıysa ve soy sop meraklısıysa zaten boşanmak isterdi. Ya da gizli iş çevirmeye gerek yok ben çocuk istemiyorum derdin yine boşanırdınız. Çocuğu niye yaptınız, o da mı çeksin istediniz? Gerçi şu an geçmişi değil geleceği konuşmak lazım. Cevabı çok basit olan bir soru var, çocuğunuzu yanınızda istiyor musunuz istemiyor musunuz? İstiyorsanız kalıp savaşacaksınız. Zaten sizi evden kovmuyormuş, biraz daha sakinleşip plan yapabilirsiniz. Yok bakamam edemem diyorsanız da çıkın gidin. Gidince gül bahçesine düşeceksiniz sanmayın. İşiniz gücünüz mesleğiniz olmadan evlendiyseniz velayet davası için savaşacak gücünüz de olmayacak. Sarılacağınız avunacağınız çocuk da olmayacak elinizde.Gitmiyorum gidemiyorum ve burada belki biri çıkıp ben yaptım öyle birşey daha sağlıklı bir karar oldu der mi diye yazdım belki vicdanımı rahatkatacaktim ama yok yapamıyorum zaten çekerim elbet büyüyünce beni anlar babanla olmuyo sen karar ver nerede olmak istiyorsun derim. Ben bu hale kolay gelmedim yaşamayan zaten bilemez burada benim gibi olan Bir kişi yokmuş ne mutlu sizlere hiç düşmemiş siniz.
Kafaya koydum başka çare yok beynıne senın be utanmadan evet dıyorsun ne yasarsan yaşa kadın sığınmadaya git ne yaparsn yap mahdem bırakcaktın nıye dogurdun sahip cıkmıcaktında senın kahrını çekmek mı zorunda mı sana üzülmüştüm ama sen anne degıl olamazsın da insan cocugu ıcın canını verir burda millet cocuk dıye ne umutlarla konuları acıyor bu cocugunu bırakacakmıs ne sandın mıllet sana hak mı verecek herkez çozum yazmıs kadına bak ya
Cocugu istemıyormus oyle yazmışAl çocuğu öyle git kadın sığınma evine madem gideceksen.
Kesin yalnışlıkla çocuk olmuştur genelde savunmaları böyleÇok şey söylemek istiyorum fakat dilim varmıyor
Evet zor bir hayat fakat çocugun günahı ne ablacım o hakediyor mu bunu
Annesiz kalmayı
Ne yapar ne eder yedimi içtimi aç mı tok mu bunlar sizi rahatsız etmez mi
Kimse kusura bakmasın ama konu her ne olursa olsun bir anne evladına bunu yapmaya hakkı yok madem öyle doğurmasaydın derler adama
Kocan çok kötü adam böyle bir adama o çocuk nasıl bırakılır bide böyle düşün gece gece beni çıldırtmayın ya
Kesinlikle kesinlikleYapsın sen kendinden emin olduktan sonra herkes yapsın. Kimse ekmeğini suyunu vermiyor. Senin anlattigin kadarını biliyoruz. Bu kadar kötü babaya çocuk bırakılır mı diyor insanlar, sana çözüm sunuyorlar hepsine yok diyorsun Ee kimse de sana çocuğunu arkanda birak git demez. Ama bana kalırsa git çünkü kalırsan sen ilerde bu çocuğa senin yüzünden kaldım diyecek , bunun da kinini gudecek potansiyeldesin.
Bu adam sonradan böyle olmadı. Madem öyle neden çocuk yaptınız? Önce bunu anlatın. Şimdi üyelik iptali yapmışsınız ama mutlaka okuduğunuzu düşünüyorum.Düşündüm ama öyle olmuyor ölünmüyor ki ha deyince bide evladım sürekli yanımda ona bakıyorum yapamam bırakıp gitsem görme ihtimalim var ölüp gitmek zor kafayı yicem
Tüü Allah seni.. madem durumlar böyleydi neden çocuk yaptın? İnsan çocuğunu bırakir mi ya? Ne biçim kalbin var senin. Hiç ağlayıp sizlanma. Bir annenin çocuğunu bırakmasının hiçbir gerekçesi olamaz.Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.