Nasıl bir hayat yaşıyorsa inan bırakır zaten sonum akıl hastanesi.Bir insan bir anne evladını bırakabilir mi ya?
Dayak ye öldürül ama bırakma dimi annesin ya baba olsan önemli değil. Beni mahvetti bu hayatSen bilirsin.
Vermiyor tehdit ediyor gücüm yok gücüm ne haldeyim aklımı kaçırdım çocuğum böyle mahvoluyor anne bitik hergun ağlıyor oda sürekli babaannesine gitmek istiyor benim halimden ümidini kesti korkuyor artık küçücük çocukÇok şey söylemek istiyorum fakat dilim varmıyor
Evet zor bir hayat fakat çocugun günahı ne ablacım o hakediyor mu bunu
Annesiz kalmayı
Ne yapar ne eder yedimi içtimi aç mı tok mu bunlar sizi rahatsız etmez mi
Kimse kusura bakmasın ama konu her ne olursa olsun bir anne evladına bunu yapmaya hakkı yok madem öyle doğurmasaydın derler adama
Kocan çok kötü adam böyle bir adama o çocuk nasıl bırakılır bide böyle düşün gece gece beni çıldırtmayın ya
Şerefsiz babaannesi bakar zaten bizi bu hale getirdi hem kendi oğlunu hem benim oğlumu elimden almaktı derdi başardıÇocuk ne olacak peki ona kim bakacak??
İstediği kadar etsinVermiyor tehdit ediyor gücüm yok gücüm ne haldeyim aklımı kaçırdım çocuğum böyle mahvoluyor anne bitik hergun ağlıyor oda sürekli babaannesine gitmek istiyor benim halimden ümidini kesti korkuyor artık küçücük çocuk
Ne olursa olsun çocuğunu da al yanına bence,eşin şiddete meyilli ise ya çocuğa vurmaya kalkışırsa? Devletten sosyal, maddi destek almayı dene, başvuru yap. Çocuğunu annene versen, sen çalışsan olmaz mı ? Çocuk kaç yaşında? Böyle hakaretle, psikolojik ve fiziksel şiddetle ömür geçmez. Bir de telefonda arkadaşlarına senin hakkında söyledikleri... Ne kadar nankör bu bazı erkekler! Kurtar kendini de çocuğunu da, çık o evden. Bu süreçte psikolojik destek al mutlaka sağlıklı düşünmeye ihtiyacın var.Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Bir şey demiyorum, sizin hayatınız. Burada yazanlardan neden onay istiyorsunuz ki? Kendi kendinize toplum baskısı altına giriyorsunuz. Toplum muhafazakar, ne diyecekleri belli.Dayak ye öldürül ama bırakma dimi annesin ya baba olsan önemli değil. Beni mahvetti bu hayat
Buraya yazmak inan aklımı yerinde tutmak için tokat gibi oluyor. Çünkü kimsem yok buradakilar ne derse herkes onu der diye düşünüyorum ve aklımı toplamak bilgi almak istiyorum. Ben elinde telefon olan ama evden dışarı çıkmayan zavallı bı insan oldum o yüzden buradayım yoksa burada size bunları mi sorardım. Çaresizim çaresizSen kadınlar kulübüne girip böyle uzun uzun yazabildigine göre aklında yerinde demekdir.Hic babasına babanesine şerefsiz su bu diyip kendjni aklama ! Annesin sen anne anladin mı önce bunu idrak et illa gideceksen çocuğunu bırakma buraya gelmiş yazıyorsun herşeye cevabın var o çocuğu bırakıp nasıl gideceksin.Nasil anne babasınız ya yazıklar olsun el kadar çocuğun göz yaşına yazık