Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

benyezz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2024
51
-2
Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.

Anne bakımına ve şefkatine muhtaç yaştaki çocuğu bırakıp kanıtlı, ispatlı, gerekçen olmadığı sürece evden gidersen sen suçlu duruma düşersin ve senden binbir türlü iftira ve evi ve çocuğu bırakıp evi terketmeni kullanarak velayetini alabilir sonra buralarda çocuğum çocuğum keşke bırakmasaydım dersin. Çocuğuna mama alacak kadar bile destek olacak kimsen yoksa bile al çocuğunu kadın sığınma evlerine git. Çocuğunu bırakma.

Çok şey söylemek istiyorum fakat dilim varmıyor
Evet zor bir hayat fakat çocugun günahı ne ablacım o hakediyor mu bunu
Annesiz kalmayı
Ne yapar ne eder yedimi içtimi aç mı tok mu bunlar sizi rahatsız etmez mi
Kimse kusura bakmasın ama konu her ne olursa olsun bir anne evladına bunu yapmaya hakkı yok madem öyle doğurmasaydın derler adama
Kocan çok kötü adam böyle bir adama o çocuk nasıl bırakılır bide böyle düşün gece gece beni çıldırtmayın ya

Vermiyor tehdit ediyor gücüm yok gücüm ne haldeyim aklımı kaçırdım çocuğum böyle mahvoluyor anne bitik hergun ağlıyor oda sürekli babaannesine gitmek istiyor benim halimden ümidini kesti korkuyor artık küçücük çocuk

İstediği kadar etsin
Polisi hakimi savcısı var git uzaklaştırma al
Kadın sığınma evleri istihdam sağlayan bir sürü yerler var
Yapmayın şöyle şeyler yaa
Madem iyi birer ebeveyn değilsiniz üremeyin ya üremeyin arkadaş
Yazık gerçekten yazık

Ne olursa olsun çocuğunu da al yanına bence,eşin şiddete meyilli ise ya çocuğa vurmaya kalkışırsa? Devletten sosyal, maddi destek almayı dene, başvuru yap. Çocuğunu annene versen, sen çalışsan olmaz mı ? Çocuk kaç yaşında? Böyle hakaretle, psikolojik ve fiziksel şiddetle ömür geçmez. Bir de telefonda arkadaşlarına senin hakkında söyledikleri... Ne kadar nankör bu bazı erkekler! Kurtar kendini de çocuğunu da, çık o evden. Bu süreçte psikolojik destek al mutlaka sağlıklı düşünmeye ihtiyacın var.

Sen kadınlar kulübüne girip böyle uzun uzun yazabildigine göre aklında yerinde demekdir.Hic babasına babanesine şerefsiz su bu diyip kendjni aklama ! Annesin sen anne anladin mı önce bunu idrak et illa gideceksen çocuğunu bırakma buraya gelmiş yazıyorsun herşeye cevabın var o çocuğu bırakıp nasıl gideceksin.Nasil anne babasınız ya yazıklar olsun el kadar çocuğun göz yaşına yazık

Ne demek babaannesi istiyordu aldı ya. Bunları yazacak kadar aklın başındaysa al çocuğunu git polise hayati tehlikem var silin izimi bulamasın yardım edin de. Lütfen o manyak herife bebeğini bırakma ya. Hiç duymadın mı eşi boşanıyor diye evladını öldüren var bu memlekette. Sakın sakın gerekirse adama uyku ilacı ver al çocuğunu çık git.

Buraya yazmak inan aklımı yerinde tutmak için tokat gibi oluyor. Çünkü kimsem yok buradakilar ne derse herkes onu der diye düşünüyorum ve aklımı toplamak bilgi almak istiyorum. Ben elinde telefon olan ama evden dışarı çıkmayan zavallı bı insan oldum o yüzden buradayım yoksa burada size bunları mi sorardım. Çaresizim çaresiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…