Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

Ya hahah hiç güleceğim yoktu butterfly effect yazmışınız ya ben onu üye sandım gerçekten de öyle üye var kk da. Meğer filmmiş sjsjsjjs
Aslında kelebek etkisi demek ıstemıstim filmide kastetmemıstım.
Ancak filmi izlerseniz kelebek etkisinin de ne oldugunu keyıflı bı sekılde anlayabilirsiniz tabi

Keşke daha güzel bir hayatı olabilseydi. Başınız sağolsun mekanı cennet olsun.
keşke kendini bu kadar feda etmeseydi

Beğenmeme hastalığı var o arkadaşta
Yada şey konu sahibinin çocuğu erkektir. Çünkü Fraser.in erkek çocuğu takıntısı var. Benim konu sahibine ve çocuğuna iyi dilekte bulunduğum için beğenmemiş olabilir.

Bazıları arabesk arabesk yorumlar yapıyor. Kafalarinda bir kalıp var ve sadece ona bakıyorlar. Bu kadın intihar etse haberlerde ay yazık diye okuyup yarim saat sonra unutur yorum yapanların çoğu. O çocuk ömür boyu annesiz kalır ama. Bir de yaşı küçük diye tek menfaati neden çocuk için düşünüyoruz, bu kadın insan evladı değil mi? Adam eve kapatmış, psikolojik işkence ediyor. Başka ortama girsin, psikolojisini düzeltsin. Evden ayrılıp herhangi bir işe girse bile birkaç ay içinde şu psikolojide olmaz.

Belkide birini buldu ona gidecek herşey beklenir bundan bu nasıl analık millet kedisini emanet edemiyor komşusuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…