- 24 Ağustos 2022
- 4.164
- 13.072
Terkedilme travması daha ağır olur. En azından baba ve babaanne ile belirli aralıklarla görüşebilir ama komple anneyi yitirmek ağır gelir.Eski konulara gore cocuk babaannesini ,babasini annesine tercih ediyormus. Benim yaninda babaannem gelsin diye agliyor yazmisti. Tahminin erkek cocuk diye cok simartmislar, ne isterse yapmislar. Cocugu al kadin siginmaya git desem, cocuk beni babaannemden, babamda ayirdin diye aglayacak gibi gorunuyor.
Video kaydi , ses kaydi alma ihtimaliniz var mi?Ahh bı bilseniz ben onsuz nasıl yaşarım bilmiyorum ama dayanabilsem dayanırım. Hakaretler yaptığı hareketler. Burnunu silip üzerime atıyor artık kölesin diyor herşeyi çektim de zorla bana bişey yapmaya çalışması ve napayım mecbur karı sen varsın demesi beni öldürüyor
Evet zaten o beni bulur ve çocuğum babasıyla gider bundan adım gibi eminim2 Ağlar 3.de susar
Sansınlar. Çocuğun annem beni bıraktı gitti sanmasından daha mı önemli? Arkanızdan orospu lafıni zaten yapıştıracak babasıgil.Okuyorum gidemem zaten buralarda yok annem babam yaşlı onlar anlamaz sığınma evi başka birine kaçtım sanarlar onların yanına gitmem gerek
Ya nereye bulur saçmalamayın. Çocuğu alın polise gidin.Evet zaten o beni bulur ve çocuğum babasıyla gider bundan adım gibi eminim
Sen kafana çoktannnnnnn koymuşsun çocugu bırakmayı iki lafından biri bulur görür eder bilmem neEvet zaten o beni bulur ve çocuğum babasıyla gider bundan adım gibi eminim
Yok anlar çekemem ki evde bı köle gibi davranıyor telefonla bişi yapmam mümkün olmuyoVideo kaydi , ses kaydi alma ihtimaliniz var mi?
Aynen bana da öyle geldi.Sen kafana çoktannnnnnn koymuşsun çocugu bırakmayı iki lafından biri bulur görür eder bilmem ne
Ne söylesek boş sana başka şeyler düşünüyorsun
Kafaya koydum başka çare yok evetSen kafana çoktannnnnnn koymuşsun çocugu bırakmayı iki lafından biri bulur görür eder bilmem ne
Ne söylesek boş sana başka şeyler düşünüyorsun
Tü yazıklar olsunKafaya koydum başka çare yok evet
İçinde bulunduğunuz durum çok zor, şuan aşırı stresten ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. O mesajların ekran görüntüleri elinizde mi? Size bağırıp çağırdığında, şiddet uygulamaya kalktığında kayıt alma imkanınız oldu mu? Delirecek zamanda değilsiniz. Akıllı davranıp kanıt toplayacak zamandasınız. Kendiniz için değilse bile çocuğunuz için. O yavruyu bırakıp gitseniz, nasıl içiniz rahat edecek? Üstelik boşanma aşamasında bu durum velayet için kullanılabilir. Bunları hiç düşündünüz mü? Ne diye eşinizin söylediklerini kafanıza takıp kendinizi bu hale getiriyorsunuz? Tek başınıza gitseniz ne olacak? Allah aşkına oturun bir mantıklı düşünün. Kanıtlarınız varsa o adam evde yokken kadın sığınma evine gidin çocuğunuz ile birlikte. Şikayetçi olun. Ama her şeyden önce sizi psikolojik olarak bu denli yıpratmasına izin vermeyin. Allah yardımcınız olsunDaha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Yaaa neyse bişey dicem şimdiKafaya koydum başka çare yok evet
Senin yüzünden banlanmak istemiyorum ama gerçekten vicdansız bir anne(!)sinKafaya koydum başka çare yok evet
Cocuk surekli babaanne diye tutturuyor diye konu sahibi cocugu gozden cikarmis gibi geldi bana. Eski konularini hatirliyorum, psikolojisi cok iyi degil, tek basina cocuga bakabilecegini dusunmuyorum.Terkedilme travması daha ağır olur. En azından baba ve babaanne ile belirli aralıklarla görüşebilir ama komple anneyi yitirmek ağır gelir.