Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

Terkedilme travması daha ağır olur. En azından baba ve babaanne ile belirli aralıklarla görüşebilir ama komple anneyi yitirmek ağır gelir.

Video kaydi , ses kaydi alma ihtimaliniz var mi?

Önce gidin bir bardak su için sakinleşin. Konuyu bırakmayın takip edin. Mesajları yorumları okuyun, size akıl verenleri dinleyin. Hemen kavga tartışma pozisyonu almayın. Geri dönüşü çok zor hatta belki imkansız bir yola girmek istiyorsunuz. Çocuğu bırakıp evi terk ederseniz bir daha istediğiniz gibi göremeyebilirsiniz. Zaten sizi öyle görünce korkuyormuş, iyice soğusun mu? Aklı eriyormuş, giderseniz annem beni terk etti bıraktı diyecek. O demese babası babaannesi sokacak kafasına. Manevi olarak evlat kaybı yaşayacaksınız. Babanın gitmesi o kadar koymuyor çocuklara ama annelerinin bırakıp gitmesini affedemiyorlar. Siz doğurdunuz, ilk sizin kokunuzu aldı bu çocuk.

Şimdi niye iş bulmuyorsunuz, çalışmanıza izin vermiyorsa meydan okumayın. Adamı kışkırtmayın ben kendi masrafımı kendim karşılamak istiyorum, ev arkadaşı gibi takılalım herkes kendi hayatını yaşasın deyin. Çocuğa da babaanesi baksın ben çalışırken deyin. Sanki suyuna gidiyormuş gibi yapın. Belki bir kaç ay sonra durumunuzu toparlarsınız.

Sevgili flört değil ki ayrıldım bitti diyebilesiniz. Çocuğunuz var ve bir de onun babası var. Dışarı çıkamıyorsanız online suç bildirin. Kades var mı telefonunuzda, yoksa indirin ve kullanın. Karakola götürüp ifade falan alırlarsa uzaklaştırma çıkarttırırsınız belki. Yani uzaktan yazması kolay gibi geliyor ama sizi sizden başkası kurtaramaz. Gelip evinize koruyamayız.

İçinde bulunduğunuz durum çok zor, şuan aşırı stresten ne yapacağınızı bilmiyorsunuz. O mesajların ekran görüntüleri elinizde mi? Size bağırıp çağırdığında, şiddet uygulamaya kalktığında kayıt alma imkanınız oldu mu? Delirecek zamanda değilsiniz. Akıllı davranıp kanıt toplayacak zamandasınız. Kendiniz için değilse bile çocuğunuz için. O yavruyu bırakıp gitseniz, nasıl içiniz rahat edecek? Üstelik boşanma aşamasında bu durum velayet için kullanılabilir. Bunları hiç düşündünüz mü? Ne diye eşinizin söylediklerini kafanıza takıp kendinizi bu hale getiriyorsunuz? Tek başınıza gitseniz ne olacak? Allah aşkına oturun bir mantıklı düşünün. Kanıtlarınız varsa o adam evde yokken kadın sığınma evine gidin çocuğunuz ile birlikte. Şikayetçi olun. Ama her şeyden önce sizi psikolojik olarak bu denli yıpratmasına izin vermeyin. Allah yardımcınız olsun

Bundan önceki konuda zemini hazırlayıp çocuğum beni sevmiyor zatene getirdiniz. Bekliyordum bu konuyu. İsteyen mesajların ekran görüntüsünü alır, kadın sığınma evine giderdi. Yok annem başkasına kaçtı zanneder falan bu hikayeyi geçin. Çocuğu bırakmak en kolay olan şeydi, siz de bunu yaptınız.

Terkedilme travması daha ağır olur. En azından baba ve babaanne ile belirli aralıklarla görüşebilir ama komple anneyi yitirmek ağır gelir.
Cocuk surekli babaanne diye tutturuyor diye konu sahibi cocugu gozden cikarmis gibi geldi bana. Eski konularini hatirliyorum, psikolojisi cok iyi degil, tek basina cocuga bakabilecegini dusunmuyorum.

Ablacim şikayet et ara şikayet hattini gelsinler uzaklaştırma al,koruma kararı al.
Boşanma davani aç o kayitlarla git devletten maddi destek al.
Sen neden çocuğu bırakıp evden çıkıp gidiyorsun ki?
Evet çok çaresiz bitik durumda olabilirsin ya bu pislik seni öldürecek kadar iğrenç birisi de olabilir ama başka çözümleri de var.
İstersen neler yapman gerektiğini tek tek yazarım ama sen çıkma o pisliği yolla evden.
Çocuğu anasız bırakma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…