- 13 Nisan 2008
- 5.906
- 27.522
4 yaşındaymış.Mama içiyor dediginize göre 2.5 yaşında en fazla çocuk öylemi?
Ne hayatlar var, bilemezsiniz. Bırakır çaresi yoksa. Allah kimseyi çaresiz bırakmasınBir insan bir anne evladını bırakabilir mi ya?
Bir adam için ne bu hallere geldiğin be? Kendine gel! Çocuğun için duyma görme. Para biriktir para. Madem babaanne bakıyor gir işe. Paranı biriktir. Maaşını az söyle o zebani kocana. Katlan. Mecbursun. Anayız biz. Koca için değil evlatlarımız için ancak bu durumlara düşeriz. Onlar dışında her şey fasa fiso. Biriktir paranı. Sonra zamanı gelince davanı aç. Haklarını al. Yavrunu da al git. Kocana bi şey deme. He de geç. Sorgulama onu artık bırak kendi halineDüşündüm ama öyle olmuyor ölünmüyor ki ha deyince bide evladım sürekli yanımda ona bakıyorum yapamam bırakıp gitsem görme ihtimalim var ölüp gitmek zor kafayı yicem
Ne hayatlar var, bilemezsiniz. Bırakır çaresi yoksa. Allah kimseyi çaresiz bırakmasın
hala mama mı iciyomuş çocuk yani4 yaşındaymış.
Çok üzüldüm. Rabb'im dayanma gücü versin inşallah. Psikolojik destek alsan. Akıl sağlığın Cok önemli. Sana bişey olsa kimse demez ki, benim için delirdi.. Lütfen destek al..Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Herkes çocuğunu da al götür ailene diyor, insanlık dışı muameleye katlan demiyor. Çocuk babaanne baba diye ağlıyormuş, annesiyle durmak istemiyormuş. Bırakır giderse bu ana oğul sonuna kadar kullanırlar, çocuğun yüzünü göstermezler ve annen seni bırakıp gitti diye beynini yıkarlar çocuğun. Velayeti kaptırırsa anne çocuk ilişkisi kopar gider. 4 yaşındaki çocuk biberonla mamayla besleniyor. Hepsi bir tuhaflar. Ailenin evine git çalış diyoruz, çalışamam bulur bizi diyor. Çocukla git sığınma evine diyoruz, ağlar babasını ister diyor. Anne babanın yanına git diyoruz, çok yaşlılar durumları yok diyor. Çocuğun babası ölmüş olsa ne yapacaktı? Tek yazdığı kaçıp gidiyorum. Plansız altyapısız çıkıp giderse sokakta daha kötüsüyle karşılaşabilir.Anne oldugu icin her turlu insanlik disi muameleye katlanmak zorunda degil kimse. Hayatini yoluna koyana kadar babasi baksin, en dogrusunu yapmissiniz konu sahibi
Cocugun velayetini babasina vermek istiyor. Diger konusunda cocuk babaannesini cok seviyor diye sogumus cocuktan. Madem.cok seviyor babaannesi baksin ben de arada goreyim kafasinda. Burda cok oneri yapan oldu cocugu almasi icin ,umrunda degil, surekli bahane buluyor.Anne oldugu icin her turlu insanlik disi muameleye katlanmak zorunda degil kimse. Hayatini yoluna koyana kadar babasi baksin, en dogrusunu yapmissiniz konu sahibi
Evet belki sizin durumunuza değiliz ama kadınız anneyiz empati yeteneğimiz de var çok şükür. Kendimi sizin yerinize koyuyorum ben evlatlarım olmadan nefes alamam ki. Çocuklar unutmuyorlar onlar unutsa da beyinleri ruhları unutmuyor. Bir annenin evladından duyacağı o acı sözlere hazirsaniz, onsuz da nefes alabilirim diyorsanız gidin. Ama emin olun her zaman bir çıkar yol vardır. Belki o kadar da güçsüz değilsinizdir.Gitmiyorum gidemiyorum ve burada belki biri çıkıp ben yaptım öyle birşey daha sağlıklı bir karar oldu der mi diye yazdım belki vicdanımı rahatkatacaktim ama yok yapamıyorum zaten çekerim elbet büyüyünce beni anlar babanla olmuyo sen karar ver nerede olmak istiyorsun derim. Ben bu hale kolay gelmedim yaşamayan zaten bilemez burada benim gibi olan Bir kişi yokmuş ne mutlu sizlere hiç düşmemiş siniz.
Önceki konularını bilmiyorum, konuyu sona kadar okumadım. Can güvenliği yok sandım ben, gidecek yeri de yok sandım.Konu sahibi caresiz felan degil. Saniyor ki cocugu birakip gidince onlara ders vermis olur, kiymeti felan bilinir, ama yaniliyor. Tek yapacagi o cocuga zarar vermek. Her sunulan öneriye bir bahanesi var.
Bir çocuğun bu denli sağlıksız bir anneyle büyümesinden ise sevdiği,ilgi gördüğü bir babaanne ile büyümesi daha iyidir emin olun.Herkes çocuğunu da al götür ailene diyor, insanlık dışı muameleye katlan demiyor. Çocuk babaanne baba diye ağlıyormuş, annesiyle durmak istemiyormuş. Bırakır giderse bu ana oğul sonuna kadar kullanırlar, çocuğun yüzünü göstermezler ve annen seni bırakıp gitti diye beynini yıkarlar çocuğun. Velayeti kaptırırsa anne çocuk ilişkisi kopar gider. 4 yaşındaki çocuk biberonla mamayla besleniyor. Hepsi bir tuhaflar. Ailenin evine git çalış diyoruz, çalışamam bulur bizi diyor. Çocukla git sığınma evine diyoruz, ağlar babasını ister diyor. Anne babanın yanına git diyoruz, çok yaşlılar durumları yok diyor. Çocuğun babası ölmüş olsa ne yapacaktı? Tek yazdığı kaçıp gidiyorum. Plansız altyapısız çıkıp giderse sokakta daha kötüsüyle karşılaşabilir.