Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

Dayak ye öldürül ama bırakma dimi annesin ya baba olsan önemli değil. Beni mahvetti bu hayat
Öldürülme korkunuz var,anne baba perişan , cepte para yok .İş yok, güvenecek dal yok O zaman sorarlar adama yolculuk nereye???Alın çocuğu çağırın polisi devlete sığının.Dışarda kurda kuşa yem olur, çocuğunuzun yüzüne bakamsyacak hallere düşersiniz.....

Kocaya kendi aklınca ders verecek,ama bilmiyor ki o kapıya bir daha donemeyecek.Baska adama gitti diye dedikodusu çıkacak....

Kafaya koydum başka çare yok evet
Kafaya koyduysaniz karariniz netse neyi soruyorsunuz burdaki insanlara ben anlamadim birakin gidin o zaman? Yani evet babalar cocuk birakip gitse bu kadar tepki gormez ama annelik zaten baska bisey ya, cocuk ilk aylar sadece annesini kendinden bi parca gibi gorur babasini degil ki yani su an dusunuyorum cocugumu birakip gitmem icin ne olmasi gerek diye yok bisey gelmiyor aklima .. yani gitsem de zaten gittigim yer mevcut yerden daha berbat olur cunku ben surekli cocugum napiyor, ona iyi davraniyor mu, dikkat ediyor mu diye kurulurum. Keske anne olmasaymissiniz

Normalde asla cocugunu bırakma derdim ama ben bu kadının ruh haline guvenemedim. Ya çocuğa bir zarar verirse? Babanesinde kalmasi daha iyi gibi geldi.

Sonradan sana karşı çocuğunu kullanıp ya ona zarar verirse?
Geçen gün gördük kadın eve dönsün diye oğlunun boğazına bıçak dayamış karaktersiz baba müsveddesi, annesini aramış görüntülü tehdit ediyor
Tamam şu an durumun yok akıl sağlığımı da yitirdim diyorsun ama ya o çocuğa zarar verirse
Kimse kimseyi kınamasın Allah kimseyi kimsesiz bırakmasın mama almana yardım edecek biri bile yoksa annene bunları anlat de ki ya beni ya çocuğu öldürecek
Annen çocuğuna baksın sen de çalış inan ki şu an yaşadığın şeylerden daha kötü bir şey yaşayamazsın
Kadın sığınma evleri var
Polise git şikayet et
Mesajlarda varmış elinde delil kullanırsın
Birkaç seneye düzelirsin çalışıp paranı kazandıkça
Çocuğunu o adama bırakma ne yapar sensiz o çocuk Allah kimseyi böyle imtihan etmesin
İnşallah çocuğunla güzel bir hayata başlarsın böyle düşün böyle olsun
Çocuğumla yeni başlangıç nasıl yaparım de

Çocuğunu bırakma suçlu duruma düşersin. Çocuğu terkeden anne olursun, velayette alamazsın. Polis çağır ve develete sığın. Devlet sana psikolojik yardımda verir.

Benim annem boşanan kadınlara kötü gözle bakıldığı, beraberinde getirdiği cocugada p.ç gözüyle bakıldığı yıllarda; ayağında tuvalet terlikleri, dayak yemiş ,karnında günler önce ölmüş onu zehirlenmiş bir bebekle kendiside 38kg ya inmiş bir durumda, kucağına beni alıp İstanbul da Anadolu yakasından ,Avrupa yakasına kadar yürüyerek kaçmış bir kadındır. Ananemlerin durumu yokmuş beni ona bırakıp gece gündüz çalıştı tekstilde. Bir gün kimseye muhtaç etmedi. Sizde bebeğinizi bırakmayın .

Ay yemin ederim böyle bi tanıdığım var. Çocuklarını bıraktı hele biri daha 3 yaşındaydı. Artık hayatımı yaşıycam zatne o tarafa düşkünler dedi. Boşanmasını çok destekledik ama çocuklarını al dedik, ne yaptıysak almadı. Gitti başkasıyla evlendi. O adamın çocuklarına analık yapıyor. Adamın torununu her gün torunum da torunum diye paylaşıyor. Yine adamın Çocuklarını yavrum diye paylaşıyor.
Böyle insanlar genelde erkek düşkünü olurlar. Evlat falan pek önem arz etmiyor bunlar için.
Allah gerçekten ömür boyu bakabileceksek evlat versin. Yavrularımızı bizleri doğru yoldan ayırmasın.

o kadar zorluklar yaşıyorum da çocuğumu babasına vermek aklıma gelmiyor.
bugün bana dedi ki anne bazı şeyleri alamadığımızda çok üzülüyorum ama ben seninle çok mutluyum.
bu benim için dünyalara beden. ona sarıldığım an güçlü hissediyorum daha çok savaşmak istiyorum. herşeyin üstesinden gelirim seninle diye düşünüyorum. nasıl kıyıp bırakırsınız küçücük bebeği? benim de cebmde para yoktu boşanmaya karar verdiğimde. ama bırakmadım 2 yaş bebeğimle yeni bir hayata başladım. yazık ya.

Bu detaylari bilmiyordum, konunun basini okuyup yorum yapmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…