- 1 Ocak 2022
- 3.699
- 13.125
Öldürülme korkunuz var,anne baba perişan , cepte para yok .İş yok, güvenecek dal yok O zaman sorarlar adama yolculuk nereye???Alın çocuğu çağırın polisi devlete sığının.Dışarda kurda kuşa yem olur, çocuğunuzun yüzüne bakamsyacak hallere düşersiniz.....Dayak ye öldürül ama bırakma dimi annesin ya baba olsan önemli değil. Beni mahvetti bu hayat
Kocaya kendi aklınca ders verecek,ama bilmiyor ki o kapıya bir daha donemeyecek.Baska adama gitti diye dedikodusu çıkacak....Konu sahibi gitmiş ama belli ki sadece kocasına ders vermek istiyor derdi boşanmak falan değil konularında da büyü yapıldığinı düşünüyor sadece yoksa kimse bebesini bırakıp gitmez anne babasına giderken çocuğunu götürmeyen kadın başka şeyler düşünüyordur çaresizlik falan değil
Kafaya koyduysaniz karariniz netse neyi soruyorsunuz burdaki insanlara ben anlamadim birakin gidin o zaman? Yani evet babalar cocuk birakip gitse bu kadar tepki gormez ama annelik zaten baska bisey ya, cocuk ilk aylar sadece annesini kendinden bi parca gibi gorur babasini degil ki yani su an dusunuyorum cocugumu birakip gitmem icin ne olmasi gerek diye yok bisey gelmiyor aklima .. yani gitsem de zaten gittigim yer mevcut yerden daha berbat olur cunku ben surekli cocugum napiyor, ona iyi davraniyor mu, dikkat ediyor mu diye kurulurum. Keske anne olmasaymissinizKafaya koydum başka çare yok evet
Sonradan sana karşı çocuğunu kullanıp ya ona zarar verirse?Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Ay yemin ederim böyle bi tanıdığım var. Çocuklarını bıraktı hele biri daha 3 yaşındaydı. Artık hayatımı yaşıycam zatne o tarafa düşkünler dedi. Boşanmasını çok destekledik ama çocuklarını al dedik, ne yaptıysak almadı. Gitti başkasıyla evlendi. O adamın çocuklarına analık yapıyor. Adamın torununu her gün torunum da torunum diye paylaşıyor. Yine adamın Çocuklarını yavrum diye paylaşıyor.Cocugun velayetini babasina vermek istiyor. Diger konusunda cocuk babaannesini cok seviyor diye sogumus cocuktan. Madem.cok seviyor babaannesi baksin ben de arada goreyim kafasinda. Burda cok oneri yapan oldu cocugu almasi icin ,umrunda degil, surekli bahane buluyor.
Herkes çocuğunu da al götür ailene diyor, insanlık dışı muameleye katlan demiyor. Çocuk babaanne baba diye ağlıyormuş, annesiyle durmak istemiyormuş. Bırakır giderse bu ana oğul sonuna kadar kullanırlar, çocuğun yüzünü göstermezler ve annen seni bırakıp gitti diye beynini yıkarlar çocuğun. Velayeti kaptırırsa anne çocuk ilişkisi kopar gider. 4 yaşındaki çocuk biberonla mamayla besleniyor. Hepsi bir tuhaflar. Ailenin evine git çalış diyoruz, çalışamam bulur bizi diyor. Çocukla git sığınma evine diyoruz, ağlar babasını ister diyor. Anne babanın yanına git diyoruz, çok yaşlılar durumları yok diyor. Çocuğun babası ölmüş olsa ne yapacaktı? Tek yazdığı kaçıp gidiyorum. Plansız altyapısız çıkıp giderse sokakta daha kötüsüyle karşılaşabilir.
Bu detaylari bilmiyordum, konunun basini okuyup yorum yapmistimCocugun velayetini babasina vermek istiyor. Diger konusunda cocuk babaannesini cok seviyor diye sogumus cocuktan. Madem.cok seviyor babaannesi baksin ben de arada goreyim kafasinda. Burda cok oneri yapan oldu cocugu almasi icin ,umrunda degil, surekli bahane buluyor.
Kesinlikle öyle çocuğunu seven isteyen bir kadın yok her insan anne olamazNormalde asla cocugunu bırakma derdim ama ben bu kadının ruh haline guvenemedim. Ya çocuğa bir zarar verirse? Babanesinde kalmasi daha iyi gibi geldi.
Ya o el kadar masum yavruya bişey yaparsa. Kendi canını düşünüp gidiyorsun canından parçanı neden goturmuyorsun. Al evladını git bir siginma evine .Dayak ye öldürül ama bırakma dimi annesin ya baba olsan önemli değil. Beni mahvetti bu hayat