Kızlar ben kararımı verdim çocuğumu bırakıp gidicem artık dayanamıyorum ruh sağlığımı kaybettim evladima haksızlık asıl bu.

Bence bu kız evden ayrılıp biraz çalışıp psikolojisini toplasa sonra çocuğu almaya baksa daha iyi olacak. İntihara meyilli birisine benziyor, kadın intihar etse çocuk için daha mı iyi olacak?
Düşündüm ama öyle olmuyor ölünmüyor ki ha deyince bide evladım sürekli yanımda ona bakıyorum yapamam bırakıp gitsem görme ihtimalim var ölüp gitmek zor kafayı yicem

Çaresizlik diyip durma
Şu hayatta bir tek ölüme çare yok
Araştır et bak haklarına az mantık yürütmeye çalış ve anne olduğunu unutma
Hoş olamamışsın ama yine hatırlatmakta fayda var

Hiç öyle zavalliyim falan deme önce bı kendine tokat at kendjne gel pislik kocan gitsin gidiyorsa çocuğuna sahip çık kocani yok say sizin başka konunuz varmı bilmiyorum ama o çocuğun ahı sende de kalmaz babasinda da lütfen git çalış para kazan dimdik dur çocuğunu bırakma

Merhaba, öyle ya da böyle bir karar vermişsiniz. Dilerim sizin ve çocuk hakkında en hayırlısı olur. Planınız ne? Çalışmaya başlayacak mısınız? Çocuk kaç yaşında? Bu kadın sığınma evlerinde hayat nasıl oluyor ? Size ve çocuğunuza kalacak yer, yiyecek sağlıyorlar mı? Belki öyle bir çözümle çocuktan ayrılmamış olursunuz.

Toplum bu konuda cok iki yuzlu. Babalar evi terk edince sikinti yok ama is anneye gelince yerden yere vuruyorlar. Eger cocugunuz ac acikta kalmayacaksa velayeti verin babaya. Ama su var ki evden gitseniz bile cocugun hayatindan cikmayin. Hep gorusun, arayin, konusun. Hafta sonlari sizde kalsin vs

Çocuğumu vermiyor gücü yerinde benim de halim ortada . Nasıl anlatayım öyle biri ki çocuğuna düşkün yani soyum muhabbeti olarak . Beni öldürür ama vermez inanın nereye gidersem gideyim bulur çalışmak zorundayım işe giderken bulur ama çocuğu elbet görme hakkı olur o zaman kaçırır ama herşeyi yapar.bend baştan anlaşmalı ona versem sonra ben belirli günlerde göre bilsem diyorum ama böyle vicdansız kadın anne olamamış diyenleri görünce evet diyorum anne bile olamadım ben.

Simdi cocugu birakip gitmek, velayet davasinin sonucunu etkiler mi? Avukatla konustun mu?
Yok nasıl konuşayım ben evden çıkamam buraya bile gizlice yazdım bunca zaman. Yokki konuşacak kimse ne arkadaş ne çevre akraba herkesle baglantimi bitirdi

Yaşadığınız baskı ve stresten dolayı mantıklı düşünemiyorsunuz. Yüzünüzü yıkayın, Sakinleşin ve sonra akıllı düşünmeye çalışın.
Panikle değil soğukkanlılıkla deliller toplamaya çalışın, size el kaldıracak olsa direkt hastaneye gidip rapor alıp karakola gidin şikayet edin, boşanma ve uzaklaştırma kararı alın.
Siz niye gidiyosunuz evden ayrıca bunları size yapan adamı yollayın.
Çocuğunuzu bırakacak seviyede düşündüğünüze göre boşanmayı kafaya koymuşsunuz net, o zaman akıllı olun haklıyken haksız değil haklı sonuçlandırmak için delillerinizi toplayıp biriktirin bu süreçte de idare edin.
Çocuğunuz için !!!

Ahh bı bilseniz ben onsuz nasıl yaşarım bilmiyorum ama dayanabilsem dayanırım. Hakaretler yaptığı hareketler. Burnunu silip üzerime atıyor artık kölesin diyor herşeyi çektim de zorla bana bişey yapmaya çalışması ve napayım mecbur karı sen varsın demesi beni öldürüyor

Bırakıp gidince o çocuk ne halde olacak bunu hiç düşündün mü? Getiriyorsunuz dünyaya şartlar uygun olmayınca gideyim. Olur.
Eski konulara gore cocuk babaannesini ,babasini annesine tercih ediyormus. Benim yaninda babaannem gelsin diye agliyor yazmisti. Tahminin erkek cocuk diye cok simartmislar, ne isterse yapmislar. Cocugu al kadin siginmaya git desem, cocuk beni babaannemden, babamda ayirdin diye aglayacak gibi gorunuyor.

2 Ağlar 3.de susar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…