- 15 Şubat 2013
- 24.403
- 91.938
Düşündüm ama öyle olmuyor ölünmüyor ki ha deyince bide evladım sürekli yanımda ona bakıyorum yapamam bırakıp gitsem görme ihtimalim var ölüp gitmek zor kafayı yicemBence bu kız evden ayrılıp biraz çalışıp psikolojisini toplasa sonra çocuğu almaya baksa daha iyi olacak. İntihara meyilli birisine benziyor, kadın intihar etse çocuk için daha mı iyi olacak?
Çaresizlik diyip durmaBuraya yazmak inan aklımı yerinde tutmak için tokat gibi oluyor. Çünkü kimsem yok buradakilar ne derse herkes onu der diye düşünüyorum ve aklımı toplamak bilgi almak istiyorum. Ben elinde telefon olan ama evden dışarı çıkmayan zavallı bı insan oldum o yüzden buradayım yoksa burada size bunları mi sorardım. Çaresizim çaresiz
Hiç öyle zavalliyim falan deme önce bı kendine tokat at kendjne gel pislik kocan gitsin gidiyorsa çocuğuna sahip çık kocani yok say sizin başka konunuz varmı bilmiyorum ama o çocuğun ahı sende de kalmaz babasinda da lütfen git çalış para kazan dimdik dur çocuğunu bırakmaBuraya yazmak inan aklımı yerinde tutmak için tokat gibi oluyor. Çünkü kimsem yok buradakilar ne derse herkes onu der diye düşünüyorum ve aklımı toplamak bilgi almak istiyorum. Ben elinde telefon olan ama evden dışarı çıkmayan zavallı bı insan oldum o yüzden buradayım yoksa burada size bunları mi sorardım. Çaresizim çaresiz
Merhaba, öyle ya da böyle bir karar vermişsiniz. Dilerim sizin ve çocuk hakkında en hayırlısı olur. Planınız ne? Çalışmaya başlayacak mısınız? Çocuk kaç yaşında? Bu kadın sığınma evlerinde hayat nasıl oluyor ? Size ve çocuğunuza kalacak yer, yiyecek sağlıyorlar mı? Belki öyle bir çözümle çocuktan ayrılmamış olursunuz.Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Çocuğumu vermiyor gücü yerinde benim de halim ortada . Nasıl anlatayım öyle biri ki çocuğuna düşkün yani soyum muhabbeti olarak . Beni öldürür ama vermez inanın nereye gidersem gideyim bulur çalışmak zorundayım işe giderken bulur ama çocuğu elbet görme hakkı olur o zaman kaçırır ama herşeyi yapar.bend baştan anlaşmalı ona versem sonra ben belirli günlerde göre bilsem diyorum ama böyle vicdansız kadın anne olamamış diyenleri görünce evet diyorum anne bile olamadım ben.Merhaba, öyle ya da böyle bir karar vermişsiniz. Dilerim sizin ve çocuk hakkında en hayırlısı olur. Planınız ne? Çalışmaya başlayacak mısınız? Çocuk kaç yaşında? Bu kadın sığınma evlerinde hayat nasıl oluyor ? Size ve çocuğunuza kalacak yer, yiyecek sağlıyorlar mı? Belki öyle bir çözümle çocuktan ayrılmamış olursunuz.
Yok nasıl konuşayım ben evden çıkamam buraya bile gizlice yazdım bunca zaman. Yokki konuşacak kimse ne arkadaş ne çevre akraba herkesle baglantimi bitirdiSimdi cocugu birakip gitmek, velayet davasinin sonucunu etkiler mi? Avukatla konustun mu?
Yaşadığınız baskı ve stresten dolayı mantıklı düşünemiyorsunuz. Yüzünüzü yıkayın, Sakinleşin ve sonra akıllı düşünmeye çalışın.Daha önce de bahsettiğim gibi eşim denen insan beni gözden çıkarmış sadece çocuğu biraz daha buyuteyim diye bu evde tutuyormuş beni mesajlarını gördüm arkadaşlarına bile anlattığı bu. Benim çocuğumu bırakıp gidemeyisim onun için bu işe yarıyor Muş evde bir hizmetçi ve çocuğuna bakıp büyütecek bı kadın sonra çocuğum kendini toplayıp bakımı azalınca zaten tekmeyi vuracakmış bana. Ben delirdim aklım yerinde değil artık. Bu akılla yavruma da bı faydam olmuyor.zavalli çocuğum agliyorken görüyor sürekli anne mutlu ol diyo bana dayanamıyorum. Kötü vicdansız anne desinler çocuğumu bırakıp gitmek zorunda kaldım diye başka çarem yok. Cebimde beş kuruş param yok anamın babamın hali perişan. Çocuğum mama iciyo daha yanıma alıp naparim kış günü. Dayanmak istedim çocuğum için ama hakaretler dayanacak gibi değil ve çok az kaldı dövecek üstüme yürüyor ben kaçıyorum resmen. Dava süreci başlayana kadar görmemeye sabretmek zorundayım o benimde çocuğum elbet bı gün görücem bu umutla yaşamak zorundayım. Bana dua edin nolur.
Kadin siginma evine mi gideceksiniz yoksa babanizin evine mi?Yok nasıl konuşayım ben evden çıkamam buraya bile gizlice yazdım bunca zaman. Yokki konuşacak kimse ne arkadaş ne çevre akraba herkesle baglantimi bitirdi
Ahh bı bilseniz ben onsuz nasıl yaşarım bilmiyorum ama dayanabilsem dayanırım. Hakaretler yaptığı hareketler. Burnunu silip üzerime atıyor artık kölesin diyor herşeyi çektim de zorla bana bişey yapmaya çalışması ve napayım mecbur karı sen varsın demesi beni öldürüyorToplum bu konuda cok iki yuzlu. Babalar evi terk edince sikinti yok ama is anneye gelince yerden yere vuruyorlar. Eger cocugunuz ac acikta kalmayacaksa velayeti verin babaya. Ama su var ki evden gitseniz bile cocugun hayatindan cikmayin. Hep gorusun, arayin, konusun. Hafta sonlari sizde kalsin vs
Baba evine yoksa sığınma evine gitsem her türlü iftirayı atar . Baba evinde durumu yok kendi halinde yaşlılarKadin siginma evine mi gideceksiniz yoksa babanizin evine mi?
Eski konulara gore cocuk babaannesini ,babasini annesine tercih ediyormus. Benim yaninda babaannem gelsin diye agliyor yazmisti. Tahminin erkek cocuk diye cok simartmislar, ne isterse yapmislar. Cocugu al kadin siginmaya git desem, cocuk beni babaannemden, babamda ayirdin diye aglayacak gibi gorunuyor.Bırakıp gidince o çocuk ne halde olacak bunu hiç düşündün mü? Getiriyorsunuz dünyaya şartlar uygun olmayınca gideyim. Olur.
Ay iftirasına s.çarlar haa.Baba evine yoksa sığınma evine gitsem her türlü iftirayı atar . Baba evinde durumu yok kendi halinde yaşlılar
2 Ağlar 3.de susarEski konulara gore cocuk babaannesini ,babasini annesine tercih ediyormus. Benim yaninda babaannem gelsin diye agliyor yazmisti. Tahminin erkek cocuk diye cok simartmislar, ne isterse yapmislar. Cocugu al kadin siginmaya git desem, cocuk beni babaannemden, babamda ayirdin diye aglayacak gibi gorunuyor.
Çocuğunu alıp kadın sığınma evine gitsen devletimiz bunkonuda kasına çok yardımcıDayak ye öldürül ama bırakma dimi annesin ya baba olsan önemli değil. Beni mahvetti bu hayat
Okuyorum gidemem zaten buralarda yok annem babam yaşlı onlar anlamaz sığınma evi başka birine kaçtım sanarlar onların yanına gitmem gerekKadın sığınma evi denip duruyor size o kısımları okuyor musunuz?