kizlar bebege ne ismi verirdiniz

Bence orda şöyle bi fark var : ) Bazi hadsiz kv ve gorumceler gelini hiçe saydığı icin amaclarina ulasamasinlar diye sorun ediliyor bu isim koyma mevzusu.. Ama milletten fikir almak daha farkli gibi gibi..
Aynen öyle, biz fikir verip kenara çekiliyoruz ama onlar direttiği için kabul görmüyorlar.

Benim bir oğlum var Ali Ulaş bu bebeğim erkek olursa Ali Deniz istiyorum Kız olurda Diren Nefes isim konusu biraz Ailelerin yaşam tarzı hayata bakışına göre değişiyor ama bende böyle çoçuklar hep küçük kalacakmış gibi düşünülüp konulan isimleri sevmiyorum bu arada konu sahibinde önerdiği isimleri hiç beğenmedim.

neden yabanci isim istiyorsun bilmiyorum ama benim icin cok zor bir dönem olmustu.

esim alman illa almanca isim istiyorum diye tutturdu bende illa türkce ve kurandan istiyorum tutturdum. oda burda yasiyoruz babasi alman neden sadece türkce olcakmis diye inatlasti. dogurana kadar hergün baya bi konustuk tartistik.

bu yüzden iki isim taktik. almanca-türkce. sen kendi bildigin gibi yap annesi sensin sonucta.

Oğlum Mustafa Hamza,bı kızım olursa Amine Meryem olucak inşallah :) bence isimlerin Türkçesini koyun...neticede eşiniz de Türk sanırsam.. Ama yine de sizin kararınız... Anlam olarak aynı neticede...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…