kizlar bebege ne ismi verirdiniz

Çok özenti açıkçası
Komşum çocuğuna joseefff dese deterjan markası sanırım aklıma diğer türlüsü gelmez bile

Bu sebeple önce nerde yaşadığınızı ve kokeninizi sorayım

Ben kızıma Ahsen ismini koydum en mükemmeli en güzeli demek
Bir kizim daha olsun istiyorum olursa onada nevra koyucam ışıklı parlak çiçek demek oda
Benimde ismim nisa malum bende bı annenin evladıyım annem yerine ben yazayım ismimi :)

Oğlum olsaydı ismini Gökhan koyardim heralde eşimin ismine yakın diye ne bileyim çınar da olabilir efe de mert de soy ismimize de uygun diye

Foks dizisindeki Josef mi. Hayır. Nerde yasiyor olursam olayım oğlumun ismini kesinlikle kendi dilimde anlamı olan birsey koyarım. Zira bu yaşadığım topraklar dışında bana yaşayacak yuvayok. Lütfen sizde gururla kendi dilinizde bir isim tercih edin. Benim tercihim bu yönde. Karar Tabiki sizin.

Bende kızım doğduğunda yurtdışında yaşıyordum, hiçde düşünmedim oraya uyarlamayı ismini. bolca içince Ü barındıran bir isim koydum. Okulada gitti orda sorun yaşamadık. zaten kimsenin tam ismni söyleyemiyorlar. Boşuna çabalamayın derim.

yurt dışında sıkıntı olmasın istiyorsanız Türkçe karakter barındırmayan bir isim olsun

ama ille de yabancı dilde olmasın zira bu sefer de buraya gelince sıkıntı olur ki siz dönmeyi düşünüyorsunuz

bu arada doğumdan sonra yazılışlara da dikkat edin

arkadaşın kızının adı Milena

ama İngilizce kimliğinde ya da doğum belgesinde büyük harf ile yazılı imiş yani MILENA

Türkçe kimliğini de ı ile yazmışlar oysa Türkçe de i olması gerekiyor

çok basit ayrıntı gibi olsa da aklınızda bulunsun yurtdışından belge alırken küçük harf ile yazdırın

Benim adim xsenia. Turk vatandasi degilim. Vatandaslik durumu ne olacak? Turk vatandasi olmayacaksa koyun gitsin.
Evraklarda falan sorun cikmiyor. Cunku bir cok seyi farkli prosedure gore yapiyoruz. Hatta ismi emre olan has be has türk ve türk vatandasi olan esimin 10 gunde yaptigi seyi ben yarim saattr hallediyorum genelde.

Bence kısa türk isimlerinden seçin, ne kadar bilindik olsa da farklı söylüyor yabancılar, en güzeli can falan gibi, söyleyemeyen de john desin :)

Böyle isimler asla tercih etmezdim.Yusuf ve İbrahimin suyu çıkmadı ya.

Çocuklarıma Arapça kökenli isim koydum.Ama ülkemizde kullanılan,yabancı olmayan,yadırganmayan isimler.

kız olursa demişsin bunlar erkek ismi? sorunun cevabı hayır koyma.

Kuzum bir kizim olursa ki daha evli bile degilim ama kesinlikle Aise (boyle yazilacak ama) ismini veriridim,yanina baska bir isim daha ekleyebilirim ben cift isim seviyorum ,buarada Humeyrayida seviyorum ...

Oğlumun adı Ömer bir oğlum daha olsaydı Ali koyacaktır kızıma hamileyim onunda adı betul olacak Allah izin verirse

Benim oglumun da kiziminda iki ismi var, biri turkce biri esimin dilinde.
Eger esinizde turkse josef filan koymak komik.
Benim Abd de yasayan arkadasim cocugun adini Suleyman koydu ki esi Amerikan.
Cok da havali durdu sipa, sanirsin padisah soyundan
Bende bi oglum daha olursa ismini Ediz istiyorum, kiz olursa Leyla veya Inci
Tabi yine iki isim olurlar.

Amerika'da yaşayan bir aile var tanıdık kızlarının ismi Zeynep yani hiç de oraya göre dusunmemisler sen niye bu kdr sıkıntı ettin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…