- 10 Eylül 2017
- 1.286
- 2.257
- 53
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
e sen bir önceki konun da,ülkem de ülkem diyordun.aman yediğim tavuklar helal kesim mi diye,karalar bağlıyordun.ne oldu da şimdi,çocuğuna yabancı isim araştırıyorsun?alıştın mı amerika' ya?
Millet koyabilir, görümce kv karışamazMillet çocuğumun adını ben koycam diye kv görümce kp eşle tartışır sen millete soruyorsun ilginç :)
Yusuf koy güzel isim. Josefin söylenişi güzel değil bence. Abraham'a değinmiyorum bile. İbrahim'in suyu mu çıktı?
Bence orda şöyle bi fark var : ) Bazi hadsiz kv ve gorumceler gelini hiçe saydığı icin amaclarina ulasamasinlar diye sorun ediliyor bu isim koyma mevzusu.. Ama milletten fikir almak daha farkli gibi gibi..Millet koyabilir, görümce kv karışamaz
Anne adaylarina soruyorum: Cocuguma illa ki farkli isim koyacagim diye rezil oldugunuzun farkinda misiniz?
e sen bir önceki konun da,ülkem de ülkem diyordun.aman yediğim tavuklar helal kesim mi diye,karalar bağlıyordun.ne oldu da şimdi,çocuğuna yabancı isim araştırıyorsun?alıştın mı amerika' ya?
Biz de onlardan almamışız. Ortak isimler bunlar. Kur'an da İncil de tevratta geçen isimler. Herkes kendine uygun olan şekliyle almışonlar bizden almiyor be chillcim
biz onlardan almisiz :)))
benim bizden kastim turklerdi :)Biz de onlardan almamışız. Ortak isimler bunlar. Kur'an da İncil de tevratta geçen isimler. Herkes kendine uygun olan şekliyle almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?