- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- 298
- Konu Sahibi Bayan mimik
-
Ben bu ailenin pesine dusecegini de sanmiyorum zaten seni gelin olarak sevmemisler yeni gelin almak isterler. Ailene sigin ise gir cocuguna bak, bir daha da ailenin sozunu cignemeEvet ailem arkamda canım babam sadece hep diyor ben sana demiştim o adamla evlenme diye haklı olarak
Evet canım ailem arkamda eminim eşim sorun çıkarır bebeği almak istiyor annesine verecek heralde çünkü eşim akşamları saat 1 olmadan eve gelmez neyiyle ilgilenecekki bu bebeğinYaşın o kadar küçük ki düşünemedigine eminim
Ailen yanında olacak mı boşanma durumunda?
Çünkü eşinin sorunsuz bosanacagini sanmıyorum
Evet çok haklısın o kadar ısrar etilerki evlenmemem için ben yinede kendi bildiğimi yaptım ve çok pişmanımBen bu ailenin pesine dusecegini de sanmiyorum zaten seni gelin olarak sevmemisler yeni gelin almak isterler. Ailene sigin ise gir cocuguna bak, bir daha da ailenin sozunu cigneme
Bunu duyduğuma çok sevindim inan bebeğimi vermemek içinyurt dışına akrabalarımın yanına kaçmayı bile düşünmüştümBebeğini senden alamaz bu imkansız!
Çok küçük beslenmesi bile sana bağımlı hala.
Mahkemede ancak senin adli dengenin yerinde olmadığını ya da hayat kadını olduğunu ispatlarsa alabilir.
Kanun bu.
Alamaz canım senden eminim bundan.Bunu duyduğuma çok sevindim inan bebeğimi vermemek içinyurt dışına akrabalarımın yanına kaçmayı bile düşünmüştüm
Hmm anladım canım bilgi verdiğin için çok sağolAlamaz canım senden eminim bundan.
Bebeği yurtdışına çıkaramazsn zaten biyolojik ve resmi babası olduğu için izinsiz çıkaramazsın.
Off kıyamadım sana..Hakediyorumkızlar hepiniz çok haklısını
Hakediyorumkızlar hepiniz çok haklısını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?