T Tzk Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Mayıs 2017 2.798 2.378 34 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Safistd #41 Safistd .!.: Esım karakterlı bı adam haklıyı haksızı ayırd edebılıyor hepsı bu Genişletmek için tıkla...
Safistd .!.: Esım karakterlı bı adam haklıyı haksızı ayırd edebılıyor hepsı bu Genişletmek için tıkla...
desirrem Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ocak 2015 1.996 1.960 45 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Safistd #42 Bayramda kv ye gitmek yerine eşini alıp kendi ailene memleketine gitmeyi denesene.
Safistd Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2016 4.733 15.911 35 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Safistd #43 desirrem .!.: Bayramda kv ye gitmek yerine eşini alıp kendi ailene memleketine gitmeyi denesene. Genişletmek için tıkla... Allah nasıp ederse onu yapcam zaten bayramın ıkıncı gunu yolcuyuz :) oncesınde ılk gun muhattap olsammı dıye şeyettım
desirrem .!.: Bayramda kv ye gitmek yerine eşini alıp kendi ailene memleketine gitmeyi denesene. Genişletmek için tıkla... Allah nasıp ederse onu yapcam zaten bayramın ıkıncı gunu yolcuyuz :) oncesınde ılk gun muhattap olsammı dıye şeyettım
Psychopaths Popüler Üye Kayıtlı Üye 21 Ağustos 2015 5.728 10.315 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Safistd #44 Kv nin elini mi öpücen bi de? Öp öp ki daha çok burnundan getirsin!
Safistd Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2016 4.733 15.911 35 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Safistd #45 son izci kızlaaar esım aradı kv bıze gekmek ıstıyormus tatlıya baglamak ıstıyomus esım hatrım ıcın cevırme ben hep senı savundum senın hakkında kotu bısey sylemedı olayın hararetıyle kırmıs olabıkırım gonlunu almak ıstıyorum demıs
son izci kızlaaar esım aradı kv bıze gekmek ıstıyormus tatlıya baglamak ıstıyomus esım hatrım ıcın cevırme ben hep senı savundum senın hakkında kotu bısey sylemedı olayın hararetıyle kırmıs olabıkırım gonlunu almak ıstıyorum demıs
Safistd Popüler Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2016 4.733 15.911 35 11 Ağustos 2017 Konu Sahibi Safistd #46 Psychopaths .!.: Kv nin elini mi öpücen bi de? Öp öp ki daha çok burnundan getirsin! Genişletmek için tıkla... bana yakın cevremden bayrama kadar gelmezse sen gıt esını doldurur buna fıraat verme falan dedılerde yksa daha o gun esıme dedım benden gelıp ozur dıleyecek dıye
Psychopaths .!.: Kv nin elini mi öpücen bi de? Öp öp ki daha çok burnundan getirsin! Genişletmek için tıkla... bana yakın cevremden bayrama kadar gelmezse sen gıt esını doldurur buna fıraat verme falan dedılerde yksa daha o gun esıme dedım benden gelıp ozur dıleyecek dıye