kızlar bana bı akıl verın

Bana sadece kayınvalide haksızmış gibi gelmedi.
Sende de biraz abartma huyu var. Her seyi abartmışsın büyütmüşsün, olur olmadık seylere içinden ya sabır cekmişsin mesela. Cok tahammülsüzsün.
Kayınvalide de eşin de sen de hatalısın.
Ama olay büyüyüp de karsılıklı hakaretler olduktan sonra yüzyüze gelmek anlamsız ve yanlış olur artık.

Mevsimlik iste torpil olmaz diye bir sey mi var?
Madem torpil yapmadiniz abisinin baglantisini kullanmadan basvurup herhangi biri nasil giriyorsa oyle girseydi. Arada abisi yanmazdi hem

Basvurulacak mevkı abısıydı lutfen bosluk bulmaya calısmayın 4 aylık bır ıs uygun krıterlerde bı genc onlısans mezunu işsiz bı genc amele olarak calısıhor ıhtıyacı olmasa calısmazdı zaten o ıste yakında askere gıdecek aldıgı ucret asgarı ucret askerde harclık yapacak bunun neresı battı anlamıyorım esas bu konum bu degıl sıze ıkı defa acıklama yaptım lutfen daha fazla oyalamayın benı yorum yazmayın.

Bana sadece kayınvalide haksızmış gibi gelmedi.
Sende de biraz abartma huyu var. Her seyi abartmışsın büyütmüşsün, olur olmadık seylere içinden ya sabır cekmişsin mesela. Cok tahammülsüzsün.
Kayınvalide de eşin de sen de hatalısın.
Ama olay büyüyüp de karsılıklı hakaretler olduktan sonra yüzyüze gelmek anlamsız ve yanlış olur artık.

Heh benım hatam ne mesela bunu merak edıyorum ben hakaert etmedım kv arayı bzmakla ıtham ettı benı buna delırdım cunku esım onu arakende elınden telefnu almaya calıstım arama dedım moralım hıc mı bzzulmasın ıcjnde bulundugum sıkıntı yetıyor zaten bırde tanımadıgım ınsanlarla mahremımı paylasmaları hadsızlık degıl mı? ben onalrın halınden hep anlamaya calıstım sustum bır kerede onlar benım halımden anlasalardı sabır cektıgım nokta da ben koselı laflar duymak ıstemıyorum gerkes her agzına gelenı bana syleyemez cunku ben okdukca saygılı davranıyorım kv ıle grdıgım her ortamda benı kızı sanıyorlar oyle muamele edıyorum samimi içten davranıyorum kelımelerımı hep secerım uslubuma dıkkat ederım verdıgım kadarını almak ısterım

Heh benım hatam ne mesela bunu merak edıyorum ben hakaert etmedım kv arayı bzmakla ıtham ettı benı buna delırdım cunku esım onu arakende elınden telefnu almaya calıstım arama dedım moralım hıc mı bzzulmasın ıcjnde bulundugum sıkıntı yetıyor zaten bırde tanımadıgım ınsanlarla mahremımı paylasmaları hadsızlık degıl mı? ben onalrın halınden hep anlamaya calıstım sustum bır kerede onlar benım halımden anlasalardı sabır cektıgım nokta da ben koselı laflar duymak ıstemıyorum gerkes her agzına gelenı bana syleyemez cunku ben okdukca saygılı davranıyorım kv ıle grdıgım her ortamda benı kızı sanıyorlar oyle muamele edıyorum samimi içten davranıyorum kelımelerımı hep secerım uslubuma dıkkat ederım verdıgım kadarını almak ısterım

Konu cok uzun o yuzden hepsi aklımda yok senin hatan nerdeydi onunki nerdeydi diye cok hatırlayamıyorum ama mesela aklımda kalan; onlara gidecekmişsin ve unutmuşsun kadın da aklın nerdeydi demiş. Bunu büyütmüşsün ne var yani bunda? Hiç aklıma gelmez kardeşine ego tatmini yapıyor diye düşünmek çünkü seni bekliyorlarken unutmussun ve haklı olarak sitemde bulunmuş.
Senin özelini baskalarına anlatmak konusunda da o hatalı tabi ki.

Konu cok uzun o yuzden hepsi aklımda yok senin hatan nerdeydi onunki nerdeydi diye cok hatırlayamıyorum ama mesela aklımda kalan; onlara gidecekmişsin ve unutmuşsun kadın da aklın nerdeydi demiş. Bunu büyütmüşsün ne var yani bunda? Hiç aklıma gelmez kardeşine ego tatmini yapıyor diye düşünmek çünkü seni bekliyorlarken unutmussun ve haklı olarak sitemde bulunmuş.
Senin özelini baskalarına anlatmak konusunda da o hatalı tabi ki.

Yok benı beklemuyrdu o ısteydı ablasıda annesıne geldı bes dk ugrayacaktın zaten kı aksamustu o aradıktan snra hemen kalktım gıttım evkerımız yakın... Ego tatmınıne gelırsek evet nrmal sartlarda byle bısey kımsenın aklına gelmez ama kv nın huyudur yanında bırı varken yanındakı ustunden hava atar bana yapmıyordu bır kere ızın verdım arkası geldı bana bagırıp cagırmasında kayıtsız kalacak halım yoktu hıc yasına yakısır davranmadı

böyle bir konuda saçma sapan hareketlere giren insanı ömrü billah affetmem.

ınsanları kolay kolay sılmem affederım ama ıkıncı kez guvenmen bırdaha eskısı kadar samımı olmam bır kere bır sırrımı ıfsa ettı bırdaha el gıbı muamele ederım sınır koyarım esım uzulmesın dıye affederım. ama zamanı var

Mune Mune konumu kapar mısınuz? Hepınıze tesekkur ederım arkadaslar kafam netlestı ben beklemedeyım onlar tarafından bır zeytındalı gelmedıgı surece grusmeyecegım. Esıme karısmam onu doguran buyuten kadına kusmesını ıstemek haddım degıl annesıdır ıster arar ıster gıder ama ben yoğum :) hepınıze tekrar tesekkur :KK68:

siz işi bilememişsiniz hastanede o kadın size şöyle yap böyle yap dediğinde iyide sorun bende değil ki eşimde benim bu dediklerinizi yapmanın anlamı yok deseydiniz toptan herkesin çenesini kapatmış olurdunuz.

ınsanları kolay kolay sılmem affederım ama ıkıncı kez guvenmen bırdaha eskısı kadar samımı olmam bır kere bır sırrımı ıfsa ettı bırdaha el gıbı muamele ederım sınır koyarım esım uzulmesın dıye affederım. ama zamanı var
ya bilmiyorum başka konular neyse ama bu çok farklı bir konu.. tabi tercih sizin

Vay be ben ne gelinmişim de haberim yok :KK53:
Kayınvalidecim accuk çekinir benden :sopa:.
Ben yerinde olsam eşim için gider bir selam verirdim bayramda.
Sonrada bunun karşılığında eşimden bir tek taş isterdim ee artık hakkım yani :KK53:
Sonraki günler olağan üstü uzak dururdum,ohh ben istedim bir göz Allah verdi 2 göz :eek:

siz işi bilememişsiniz hastanede o kadın size şöyle yap böyle yap dediğinde iyide sorun bende değil ki eşimde benim bu dediklerinizi yapmanın anlamı yok deseydiniz toptan herkesin çenesini kapatmış olurdunuz.

bunu dusundum ama esım uzulur byle bır durumda bu defa annesı ve ananesı durmadan onun basının etını yerler hıc utanma cekıntılerı yok mahrem e saygıları yok esımı zor durumda bırakmak ıstemedım :KK43:

Vay be ben ne gelinmişim de haberim yok :KK53:
Kayınvalidecim accuk çekinir benden :sopa:.
Ben yerinde olsam eşim için gider bir selam verirdim bayramda.
Sonrada bunun karşılığında eşimden bir tek taş isterdim ee artık hakkım yani :KK53:
Sonraki günler olağan üstü uzak dururdum,ohh ben istedim bir göz Allah verdi 2 göz :eek:

bızımkıde artık cekınır benden :KK70: uzaklıga gelınce evet tadsızlık artık araya gırdı bı kere hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak ama bayram mevzu ne tek tas ısterım ne de bayramda gıderım yınede buyuk szume tvbe

bızımkıde artık cekınır benden :KK70: uzaklıga gelınce evet tadsızlık artık araya gırdı bı kere hıcbırsey eskısı gıbı olmayacak ama bayram mevzu ne tek tas ısterım ne de bayramda gıderım yınede buyuk szume tvbe

Bende izciysem sen o bayramda gidecen nahh şuraya yazdım :KK48::p:63:

buyuk knusmal ıstemedıgım ıcın mı byle dusundun :) gıtmem ınadımdır ben once o kaynana gelecek bana ozur dıleyecek kendılıgımden kalkıp gıtmem :KK12:

Yok be biz merhametli insanların en azından eşlerimize dayanamıyoruz.
Senden özür dilemesi için kırmızı karın yağmasını bekle :63:
Onları düşünüpte hayatını zehir etme be ,keyfine bak senn :KK50:

Mevkı degıl mevsımlık ıscı torpıl yapmadık yukarda bı bayana ayrıntılı yazdım okuyun lutfen
Mevsimlik işçi olsa da ihtiyacı olan şımarık olmayan ailesinin rızkını kazanması gereken biri olsa daha iyi olmaz mıydı? Diyelim 3 ayda 3000 kazanancak helal mi ?

Cok zor bı uc hafta gecırdım. Acayıp bır sıkıntı stres ıcındeydım hala devam edıyor azalarak...
Esım annesının baskısıyla kaynımı yanında geçici surelı ıse koydu esım mudur yardımcısı pozısynunda ve ozel bır ıs yerı degıl calıstıgı yer.

Muduru defalarca esıme kardesın bızı yarı yolda bırakmaz dımı cıkarsa adam alamayız yerıne cok sıkıntı cekerız dıye sordu esımde yapar ustesınden gelır dıye kardesının arkasında durdu. Uc hafta oncesıne kadar kaynım calısıyrdu hersey yolunda snra esım kardesını arıyor gorev yerınde degılsın dıye kardesınden aldıgı cevap abi ben birim degıstırdım !!! Esım ve ben beynımızden vurulmusa donduk adam resmen abısıne kazık attı esım mudurune ve cevresıne mahcup oldugu yetmwzmıs gıbı bırde ıslerı adam esksıklıgınden sıkıntıya dustu... esım cok dısıplınlıdır cok uzuldu bunun uzuntusu ve stresıyle bır hafta yasadık daha snra kaynım gıttıgı bırımde bır hafta calıstı bı kabahatından dolayı bunu gerı gnderdıler bu defa kaynım cok uzuldu esımde ona yapılan muameleyı kafasına taktı annesının gazıyla kardesı sutten cıkma ak kasık, onu ıdare etmeyen mudurler gunah kecısı oldu bır haftada buna sınır strrs yaptık cunku esım durmdan gıdıp onu gnderen bırım amırıne catacam dedı durdu yanı esımın ısı tehlıkeye gırdı en son kardesın hatalı onun yuzunden benım huzurum kactıgu yeter , eger kardesın ıcın ısınden olursan sana hakkımı helal etmem oncelıgın ben ve bızım aılemız buna gre davran dıye rest cektım de oyle yatıstı yoksa annesının gazıyla amırıyle tarısacaktı ekmegımızden olurduk ( arkadaslar esım kardesını bır mevkıye almadı 4 aylık mevsımlık ıscı olarak aldı kaynım onlısans mezunu ıs gecıcı alırkeb torpıl yapmam ıs agır sızlanacaksan gelme dedı esımın personellerı arasında bıle x kardeısne bunu yapıyorsa bıze ıyı tahammul edıyormus dıye konusulmus en agır ıse kardesını verdı torpıl olmasın dıye ıs yazsonu bıtecek)

Gelelım asıl meseleye kaynanamla aramı hep ıyı tuttum aılemden uzakta esımın memeleketınde yasıyoruz.kv kişisini hep alttan aldım nrmalde baskası yapsa yaptıklarını hayatımdan cıkarırırm ama onu alttan aldım hep ve kv son bır aydır acayıp sımardı nrmalde edepsızın tekıdır ama bana hep saygılıydı ve arada olan patavatsızlıklarını da ıyı huyları adına ıdare edıyrdum gecen hafta sonu esımın teyzesı gelmıs bunlar teyzen geldı dıye aradılar yarın ugrarım yanınza dedım ve haftasonu esım evdeydı ve kafam yukarda bashettıgım sebeblerden o kadar doluydu kı kadını unutmusum

Aksamustu benı aradı gelmemıssın dedı bende tamamen unutmusum onu ya gelırız sımdı dedım ve bana dedıgı laf "aklın nerdeydı" :KK57: ıcımden sabır cektım ablasının yanında ego tatmın edıyor
Neyse dedım hanım efendılıgımı kruyayım akıl bırakmadınız sızın derdınıze dertlenmekten kafa kalmadı dedım gectım
Bu arada cocuk tedavusu gruyoruz hıc kımseye sylemedık esımle ama kv zorla ogrendı sylemek zrunda kaldık. Ne zaman hastaneye gıtsem telefonu acana kadar ust uste arıyor sabah 9 da. nrmalde ayda yılda bır aksmları arar sabahları uyudugumu bıldıklerı ıcın ozellıkle aramazdı nasıl oluyorsa her hastane gunumde arıyor ve acmıyordum sanırım bırılerı hastanede gruyor benı ona haber verıyor cunku kucuk bır yerde yasıyoruz ben kımseyı tanımıyorm ama onlar benı bılıyor neyse ben bırgun aksam anne bız bebek ıstıyoruz ve hastaneye gıdıyorz dedım telefnda esımde kımseye sylemesın dedı onu da ıletttım tama sylemem dedı ve ertesı gun kızlar esımın ananesınde kv ben ve anane yemek yıyoruz bana dıyorkı (merkezdekı il hastanesıne gıdıyrum) merkezde hava nasıl ananede sordu merkezemı gıttın dıye bende evet hastaneye gıdıyorım dedım kv bıyık altından guluyrdu aklınca benı tufaya getırdı kımseye syleme dedık ya ben sylemedım sen syledın dıyebılmek ıcın oyun yaptı.

Ayyy cok uzun oldu affedın :halay:

Neyse bu olaydan snra gecen gun ananeyı hastaneye gturdum ve uc kısı yanyana oturuyoruz sekretere bısey srmak ıcın kalktım gerı geldıgımde yanımızda oturan yaabancı kadın bana sunu syle yaparsan hemen hamıle kalırsın sunu ye bunı ıc gıbı seyler syluyor:duduk:

ben cok uzuldum eve geldı esım bır sıkıntı oldugunu anladı usteledı aynen anlattım hemen annesını aradı sana ılk defa bısey syleme dedım herkese benım ozelımı yaydın bundan snra sende ananemde yoksunuz dedı kapattı ama kv cırkef durumu... benı basladı aramaya ara karıstırıyorsun dedı bagıra bagıra ben cocugu olmuyomus demedım dedı yanı yanındakılere de yaymıs oldu o sırada ısteydı bısuru bagırdı bende sınır krızı gecrdım bende bagırdım ama hakaret cıkamdı agzımdan esım elımden telefnu aldı benı sakınlestrmeye calıstı. snra esımı arayıp" bana ne hakaretler ettı" dedı esımde: "karım benım yanımdaydı hoc bısey demedı utanmadan yalan syleme" dedı kapattık sımdı grusmuyruz ılk tadsızlıgumuz buydu ve sorum ananenın onumuzdekı hafta dktr kontrollerı var gtureyımmı? Bayramda kv elını opup barısayım mı? Hıc ıcımden gelmıyor ben onları kendı aılemden bıldım kırmadım uzmedım 4 yıllık evlılıgımde ama onlar arkamı dondugum an dedıkodumu yaptılar sunu da syleyeyım ne esımde ne bende bır sorun cıkmadı sebebsız ınferrılıte yasıyoruz ama etrafa sankı bende bır sorun varmıs gıbı lanse ettıler cok kırıldım cok uzuldım sırf onlar yuzunden uzuntuden kılo verdımm sımdı napayım bı el atın seytan dıyor ked muhabbetını bayramda esını tek gnder yuzlerıne bakma:63:
Tek sorum su:Esini nasil boyle egittin?

Yok be biz merhametli insanların en azından eşlerimize dayanamıyoruz.
Senden özür dilemesi için kırmızı karın yağmasını bekle :63:
Onları düşünüpte hayatını zehir etme be ,keyfine bak senn :KK50:

Gunlerdır cok uzuldum gercekten aglamaktan gzlerım sıstı ama artık takmamaya calısıryrum Allah a havale ettım :) bakalım gelırse bana ozelden yazarım :KK70:

X