• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi

özellikle bahçesi çok hoş, güzel günler geçirsinler inşallah huzurla mutlulukla yerimseniben

burası ev diil malikane ...
çok hoş gule gule ağız tadıyla oturmayı nasip etsin rabbim..

sağol canım.

Bu arada kızlar bu ev rahmetli teyzemin dünyalar iyisi eşinin yani eniştemin anneanneme rahat etmesi için yaptırdığı bir ev.yani hediye.
Düşünebiliyor musunuz teyzem yaklaşık 4 sene önce vefat etti ama eniştem karısına olan sevgisinin göstergesi olarak annesini el üstünde tutuyor. Allahım bizlere de böyle evlatlar nasip etsin inşallah.

çok güzel yaseminciim yaa bayıldımkaydirigubbakcemile5
insan ne için yaşar ki,böyle bi evim olsun başka ne isterdimkaydirigubbakcemile2
çok güzel bi evmiş güle güle otursun annanen,siz de oraya sık sık gidin,arda da bayılıyodur zaten:emir_bebek:gamyoncuiremsu

yalnız üstteki yazın beni bitirdi:çok üzgünüm:
evet keşke teyzen hayatta olsaydı da bu ev olmasaydı:a015:
ama takdiri ilahi,allah rahmet etsin ne diyelim:Saruboceq:
eniştenin vefasına şapka çıkarılıralkisalkisalkis
duygulandım vallasenağlama

hepinize güzel yorumlarınızdan ötürü teşekkür ederim.
bu arada çoklu alıntı hiç yapmadım o yüzden tek tek teşekkür etmeyi beceremedim:)
biriniz anlatırsan çok sevinirim. 2 senedir üyeyim hiç kullanmadığım için bilmiyorum kaydirigubbakcemile3

Allahm harika bir bahçe bayıldım anneanneciğinizin güle güle oturmasını dilerim:)

Bayıldım harika:lepi:
Tek hayalim işte ;tek katlı bir evim ve koca bir bahçem..
Tam hayalimdeki gibi...
Rabbimden uzun sağlıklı ömürler diliyorum.Mutluluk hiç bir zaman eksik olmasın inşallaha.s.
aynneen canım eşimle hayalimiz bahçeli bir ev inşş

mutlulukla aotursunlar inş

çok hoş bahçesi sadelikle tevazu göstermişsiniz çooooook güzel filimlerdeki gibi

anneannecigim geldi gözümün önüne mekanin cennet olsun gül kokulum

cok güzelmis canim güle güle otursun

vavvv eve bak akannehir
ananene söyle beni evlatlik alsin:jeyyar:
kampanya var, bir aliyo ailece geliyoz
Allah uzun ömürler versin.:Saruboceq:

Canım,bahçesi ne kadar da bakımlı öyle...Çok beğendim.Ev prefabrik mi onu merak ettim.
Bu arada Allah eniştenin tuttuğunu altın etsin.Bu devirde var mı böyle insanlar yaa...Allah herkese öyle EŞ nasip etsin.

Back
X