Kızlar evden kaçsam ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar Evden kaçsam beni devlet alırlar mı?
18 yaşındayım
Bundan önce konuştuğum biri vardı internet üzerinden buluşmak istediğini falan söylemişti gitmedim ailevi hayatımı anlattım biliyordu
Ama ben güvenmedim
Ailemden hayır görmedim ondan mı göreceğim diye düşündüm ilişkiyi kestim

Ailem yüzünden in düşünüyorum
Bana hiçbir yararları yok
Kendilerine karşı gram sevgi hissetmiyorum
Durmadan kırıcı konuşuyor
Eğitim hayatımdan da umut görmüyorum
Lise 2 de okudan almışlardı
3 sene evde kaldım temel de yok
O kadar sıkıldım ki anlatamam ölsem de kurtulsam diyoru
Zor dönemdesin anlıyorum seni.Ama kurtuluş kaçmak mı iyi düşün.Dünya o kadar kirli insanlar o kadar kötü ki.Öyle şeylerle karşılaşırsın ki keşke evde kalsaydım dersin.
Ne evlilik ne başka bir şey bu yaşta hiç uygun değil üstelik tehlikelide.Madem okul hayatın bitmiş kendine başka yollar arayacaksın.Ne gibi
Elinde akıllı telf var belli buraya yazdığına göre
Belediyenin sayfasına gir meslek edinme kurslar vb ne var incele
Kosgep sayfasına gir orada yaşlı bakım vb meslek edinme kursları var.Oradan girip sertifika alabilirsin.Yaşlı denince mutlaka yatalak yaşlı aklına gelmesin.Ayakta işini yapan sadece evine bakan onunla ilgilenen biri arayan çok.Bu sertifika elinde olursa işsiz kalmayacaksın.
Marketlerde iş arayan olur onları dene.
Sonuç kaçmayı aklından çıkart

Kızlar Evden kaçsam beni devlet alırlar mı?
18 yaşındayım
Bundan önce konuştuğum biri vardı internet üzerinden buluşmak istediğini falan söylemişti gitmedim ailevi hayatımı anlattım biliyordu
Ama ben güvenmedim
Ailemden hayır görmedim ondan mı göreceğim diye düşündüm ilişkiyi kestim

Ailem yüzünden in düşünüyorum
Bana hiçbir yararları yok
Kendilerine karşı gram sevgi hissetmiyorum
Durmadan kırıcı konuşuyor
Eğitim hayatımdan da umut görmüyorum
Lise 2 de okudan almışlardı
3 sene evde kaldım temel de yok
O kadar sıkıldım ki anlatamam ölsem de kurtulsam diyorum
Sakın internetten kimseye güvenme o kadar sahtekar var ki.Yaşın ufak kesinlikle kandırırlar.Orada yazılanların yüzde 90 yalan.

kacarsan gittigin adamlardan bir guzel dayaklar yersin seni k.pek gibi süründürurler annenin dayaklarini ozlersin.yavrum ailen okumana karsi olsaydi acikogretimwde izin vermezmis.bence biraz akilli uslu ol istedgn hayati yasamak istiyosan git oku calis is bul ayril evden yasin gelince.18 yasindasin resit oldun diye çenen açilmis senin.burda ajitasyon yapma.neymis temelim yok okuyamadim yok bla bla.yav hehe zaten okumaya niyeti olmayanlarin ilk bahanesi temelim yok sifirdan baslama teknikleri ve dersleri var tonla.aciktanda okuyosun.sinava 1 kez girme sansin yok cok kezde girebilirsin yani zamanda cok.yapan isteyen herturlu yapar.hadi sen git internette tanistgn erkeklere kaç.milletin yksde 1 rakibi elenmis olur

kacarsan gittigin adamlardan bir guzel dayaklar yersin seni k.pek gibi süründürurler annenin dayaklarini ozlersin.yavrum ailen okumana karsi olsaydi acikogretimwde izin vermezmis.bence biraz akilli uslu ol istedgn hayati yasamak istiyosan git oku calis is bul ayril evden yasin gelince.18 yasindasin resit oldun diye çenen açilmis senin.burda ajitasyon yapma.neymis temelim yok okuyamadim yok bla bla.yav hehe zaten okumaya niyeti olmayanlarin ilk bahanesi temelim yok sifirdan baslama teknikleri ve dersleri var tonla.aciktanda okuyosun.sinava 1 kez girme sansin yok cok kezde girebilirsin yani zamanda cok.yapan isteyen herturlu yapar.hadi sen git internette tanistgn erkeklere kaç.milletin yksde 1 rakibi elenmis olur
Kızlar ben erkeğe kacacam demedim relax
Sadece devlete yardım eder mi diye düşündüm

Neyse kızlar cevap veren herkese teşekkürler tekrardan diyorum erkeğe kaçma bir hayalim yok sadece devlet alır mı diye düşündüm artık buna da veda edeceğim 🙇🏻 kullanmayacağım kadınlar kulübünü en iyisi derslerime çalışayım teşekkürler her şey için

Neyse kızlar cevap veren herkese teşekkürler tekrardan diyorum erkeğe kaçma bir hayalim yok sadece devlet alır mı diye düşündüm artık buna da veda edeceğim 🙇🏻 kullanmayacağım kadınlar kulübünü en iyisi derslerime çalışayım teşekkürler her şey için
Çalış yavrum çalış oku kurtar kendını . Seni senden başkası beslemez lokmalarını sayarlar adamın

Haklısın birikmiş param var eğitim için saklıyorum açıktan okuyorum sınavlar iyi günler geçiyor az da kaldı mezun olmama yks şuan çalışmaya başladım 5 saat çalışıyorum ama kendimde umut görmüyorum 3 senem çöp temelim yok
Yaparsınız. Temel olmasa da düzenli konu tekrarı ve deneme çözerek insan çok yol kat eder. Pes etmeyin,önce okul önce diploma. Sonra ayrılırsınız evden.

Çağdaş eğitim kooperatifi var ÇEK. Arayıp durumunuzu anlatın. Yatılı öğrenci kabul ediyorlar. Şartları öğrenip oraya da gidebilirsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X