• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi

Bahçe çok güzel insanın ömrünü uzatır valla...Allah ağız tadıyla oturmalarını nasip etsin...

tam hayalimdeki gibi bir ev..bahceli ve tek katlı.allah güle güle sağlıkla oturmaya nasip etsin uzun ömürler versin :)

ev çok hoşmuş canım özellikle dış görüntüsüne bahçesine bayıldım

Ay maşallah.nasıl anane evi bu.benim ananeminki resmen farelik oldu yaşlı kadın bakamıyo napsın.Ama gerçekten çok düzenli ve tertemiz bir ev.Allah uzun ömür versin sağlıkla oturmak nasip etsin güzel evinde.opuyorumnanaktan

sorması ayıp ama merak ettim..meslek hanenizde memur yazıyor,bi memur böyle bi evi nasıl alır..ne memursunuz..gerçekten sırf meraktan soruyorum,art niyetim yok.....

ama Allahım bu ne güzel bahçe, resmen cennet bahçesi gibi.ömrum geçti böyle bir cennette oturamadım,insana huzur verir.anneannenede huzur dolu oturmayı nasip eylesin .....

banyolar gördüğünüz gibi zaten her odada bir banyo var onun dıışnda mutfağı eklemeyi unuttum bir ara tekrar çeker eklerim

cok guzel bi ev Allah hayirli uzun omur versin anneannenize rabbim benim annemede boyle olmasada istanbulda biz gittigimizde kardesler sigacagimiz buyuklukte bi ev nasip etsin.memurda ailem.gezmekten yerlesemediler bi yere

Back
X