Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bakın işte anneannemin sade,şık ve huzurlu evi
Ay maşallah.nasıl anane evi bu.benim ananeminki resmen farelik oldu yaşlı kadın bakamıyo napsın.Ama gerçekten çok düzenli ve tertemiz bir ev.Allah uzun ömür versin sağlıkla oturmak nasip etsin güzel evinde.opuyorumnanaktan
sorması ayıp ama merak ettim..meslek hanenizde memur yazıyor,bi memur böyle bi evi nasıl alır..ne memursunuz..gerçekten sırf meraktan soruyorum,art niyetim yok.....
ama Allahım bu ne güzel bahçe, resmen cennet bahçesi gibi.ömrum geçti böyle bir cennette oturamadım,insana huzur verir.anneannenede huzur dolu oturmayı nasip eylesin .....
cok guzel bi ev Allah hayirli uzun omur versin anneannenize rabbim benim annemede boyle olmasada istanbulda biz gittigimizde kardesler sigacagimiz buyuklukte bi ev nasip etsin.memurda ailem.gezmekten yerlesemediler bi yere