- 22 Ağustos 2015
- 29.616
- 1
- 86.357
- 598
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
Konularımı takip edenler bilir ama ben yinede bilmeyenler için bir kez kısa özetlemek istiyorum...
İki yıldır evliyiz eşimle severek aşkla evlendik...aramızda yaş farkıda var 11 yaş kadar... Bu sene bebeğimiz oldu... Başta aşkla bakan gözler artık bana karşı bulut kaplı...anlamıyorum ne yaptıysam anlamıyorum...altdan aldım sineye çektim olmuyor...ilgi sıfır...cinsellik haftada bir... Belli olmuyor hiç... Gelip sarılma yok öpme yok iltifat yok tamam öncedende çok yoğun yoktu ama şakalar yapardı muhabbetimiz vardı şimdi oda yok o konuşursa olur ben konuşursam rahat bırakılmak istiyor... Artık saygısızlığa gidiyor bu durum kapa çeneni dedi bana bende bunu unutma dedim yattım tüm gün ona ters davrandım ters davrandıkça o bana kaf atıyor umursamadıkça o ilgi veriyor ama bende ilgisiz bir yapıya sahip değilim çatlayacak gibi oluyorum... Birşey konuşmaya başlasam hep bahaneymiş gibi geliyor bana artık...ben hediyesnde değilim ama şöyle birşey oldu... Doğum gününde hediye aldım babalar gününde hediye aldım evlilik yıldönümündede aldım bana evlilik yıldönümüde bırakın hediyeyi nice yıllara bile demedi... Resimde gülmedi... Ben sevgiye çok açım ve şuan çok mutsuzum.... İlgisizlik sevgisizlikten ölebilirim içimi kemiriyor resmen... Beni ağlarken gördüğünde mesela onun yüzünden yanıma gelmez hiçbirşey yapmaz ama başka şeye ağlayayım sarılır felan... Benim için çok büyük bir konu cok acı çekiyorum hep dalıp gidiyor eşim bakıyor öyle duvar boş boş içimden geçiyor ne düşünüyor diye mutsuz mu diye ben çok takıntılıyım bide..... Ömrümün sonuna kadar böyle olmak istemiyorum bu yüzden yarın onunla ciddi bir şekilde konuşmak istiyorum neler demeliyim nasıl davranmalıyım...???bana yardım edin bazi şeyler tükeniyor hissediyorum
Cnm bole seyler oldumu direk allaha Sığın icaksin yoksa kmsenin sana yarari olmz bnde dualar var isyersn sana vereym bnmde buna benzer sikintlarm oldu bnde bu dualari suya okurdm hep sonrada esime icirirdm inan bna smdi ole ki bna hayatnda hediye almayn kisi bna hediye aldi cok sasirdm güzel sozler soylemeye basladi cok degisti denemekte fayda var derim
Tabi cnm ne demek senindemi ayni seylercanımm banada ver nolurrr
Siz umursamadıkça o ilgileniyormuş,cidden bir süre bu olumsuzlukları umursamayın mesela.Onu da umursamayın.Olumlu özelliklerine odaklanın.Bunları kendi içinizden yapın tabiki.O sizle ilgilenmezken siz onu pohpohlamayında.Önce kendi icinize dönmeden bu sorunu halledebilecegınizi sanmıyorum.Sevgiye aç olmanızdan dolayı sanırım bu boşluğu eşiniz doldursun istiyorsunuz ama bu aşırı sevgi isteği tam tersi negatif bir etki yaratıyor maalesef karşı tarafta.Siz de bu kadar boşluğa sebep olan geçmişinizle alakali nedir?Siz söylemesenizde o bu durumun farkındadır hissel olarak.Bence konuşmaniza gerek yok.Ilgi isteyip acik acik konusupta bunu surekli hale getiren,kazanan bir kadın göremedim ben daha.Kesinlikle sizi suçlamıyorum ama bakış açımızı degistirmemiz ve kendimize dönmemiz gerektigini düşünüyorumKonularımı takip edenler bilir ama ben yinede bilmeyenler için bir kez kısa özetlemek istiyorum...
İki yıldır evliyiz eşimle severek aşkla evlendik...aramızda yaş farkıda var 11 yaş kadar... Bu sene bebeğimiz oldu... Başta aşkla bakan gözler artık bana karşı bulut kaplı...anlamıyorum ne yaptıysam anlamıyorum...altdan aldım sineye çektim olmuyor...ilgi sıfır...cinsellik haftada bir... Belli olmuyor hiç... Gelip sarılma yok öpme yok iltifat yok tamam öncedende çok yoğun yoktu ama şakalar yapardı muhabbetimiz vardı şimdi oda yok o konuşursa olur ben konuşursam rahat bırakılmak istiyor... Artık saygısızlığa gidiyor bu durum kapa çeneni dedi bana bende bunu unutma dedim yattım tüm gün ona ters davrandım ters davrandıkça o bana kaf atıyor umursamadıkça o ilgi veriyor ama bende ilgisiz bir yapıya sahip değilim çatlayacak gibi oluyorum... Birşey konuşmaya başlasam hep bahaneymiş gibi geliyor bana artık...ben hediyesnde değilim ama şöyle birşey oldu... Doğum gününde hediye aldım babalar gününde hediye aldım evlilik yıldönümündede aldım bana evlilik yıldönümüde bırakın hediyeyi nice yıllara bile demedi... Resimde gülmedi... Ben sevgiye çok açım ve şuan çok mutsuzum.... İlgisizlik sevgisizlikten ölebilirim içimi kemiriyor resmen... Beni ağlarken gördüğünde mesela onun yüzünden yanıma gelmez hiçbirşey yapmaz ama başka şeye ağlayayım sarılır felan... Benim için çok büyük bir konu cok acı çekiyorum hep dalıp gidiyor eşim bakıyor öyle duvar boş boş içimden geçiyor ne düşünüyor diye mutsuz mu diye ben çok takıntılıyım bide..... Ömrümün sonuna kadar böyle olmak istemiyorum bu yüzden yarın onunla ciddi bir şekilde konuşmak istiyorum neler demeliyim nasıl davranmalıyım...???bana yardım edin bazi şeyler tükeniyor hissediyorum
Bu suya duayi esimin eileside bana gonderdi hoca yazdi sürayiye koydum hep icirmeye calistim kagita yazdi yani ama kizim icnden aldi atmis malesef bir ay falan icirebildim ama bitanede eve yazmis duayı onu koydum biryerde duruyor.eskisi gibi kusmeleri uzatmalari yok ben eskiden birseye kizsam cok kizgin oluyordu küs kaliyordu tam düzelme olmasada o uzatmiyor artik insallh herkesin yuvasi iyi olur huzursuzluk cok kötü. Ya bol dua etmek lazimCnm bole seyler oldumu direk allaha Sığın icaksin yoksa kmsenin sana yarari olmz bnde dualar var isyersn sana vereym bnmde buna benzer sikintlarm oldu bnde bu dualari suya okurdm hep sonrada esime icirirdm inan bna smdi ole ki bna hayatnda hediye almayn kisi bna hediye aldi cok sasirdm güzel sozler soylemeye basladi cok degisti denemekte fayda var derim
Ewt cnm dua cok onemli allaha siginacksn ki sikintilarndan kurtulcksnBu suya duayi esimin eileside bana gonderdi hoca yazdi sürayiye koydum hep icirmeye calistim kagita yazdi yani ama kizim icnden aldi atmis malesef bir ay falan icirebildim ama bitanede eve yazmis duayı onu koydum biryerde duruyor.eskisi gibi kusmeleri uzatmalari yok ben eskiden birseye kizsam cok kizgin oluyordu küs kaliyordu tam düzelme olmasada o uzatmiyor artik insallh herkesin yuvasi iyi olur huzursuzluk cok kötü. Ya bol dua etmek lazim
Ahh allah ve duadan baska siginacak bir care olmuyor maalesefEwt cnm dua cok onemli allaha siginacksn ki sikintilarndan kurtulcksn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?