- 18 Temmuz 2014
- 415
- 115
- 123
- Konu Sahibi Kiraz_Mevsimi_54
-
onun davranışlarından bahsederek başla...
doğumdan sonra huyların değişti, anlam veremiyorum, ben eski günlerimizi özlüyorum de...
çocuk engel değil, aşkımıza sevgimize de...
bana düzelir gibi geldi, inşaallah düzelir...Evet aynen çok iyi öyle başlamak... Çok sağol inşallah düzelir ben eşimş çooook seviyorum
İnşallah duygularımı belli etmekte hata mı ediyorumbana düzelir gibi geldi, inşaallah düzelir...
İşden eve evden işe gidiyor iş yeri eve çok yakın küçğk bi yer burası zamanıda yok ona... Telefonunuda hep bakıyorum birşey görmedimAllah yardimcin olsun cnm acaba görüştüğü biri mi varda böyle davraniyor ?
Araştiriyorum ama birşey çıkmıyor... Konuşacağım aynenKendini bu şekilde doldurup tüketceğine al karşına buraya nasıl yazdıysan aynen bu şekilde açık açık konuş anlat net bi şekilde. Ne demek ilgisizlik ya bu şekilde ömürmü geçer sana hayatı bu şekilde zindan etmeye hakkı yok. Neden evlenmiş o zaman yani.
Baktın konuştun olmuyo o zaman bırakırsın tek başına ne hali varaa görsün ister aklı başına gelsin ister gelmesin. Bide demişsin ya başkasımı var acaba die bu ihtimalide düşün, bi çaktrmadan araştr derim. Inşallah çözersiniz
sanki dimi...Aklı bi başka yerde gibi sinyaller var
Bi konuş derim tatlım inşallah düzelirİşden eve evden işe gidiyor iş yeri eve çok yakın küçğk bi yer burası zamanıda yok ona... Telefonunuda hep bakıyorum birşey görmedim
Konuşunca seni umursamaz dahada aynı davranışlarına devam ederse eğer bence aklını başını getir yani nasıl yaparsn bilmiyorum ama çok net ol karşısında
"Bana karşı davranışların çok değişti
Benimle ilgilenmiyorsun,dalıp dalıp gidiyorsun
Senin için endişeleniyorum
Ne oldu canın bişeye mi sıkkın,iş yerinde bi sorun mu var? " diye başlayıp verdiği cevaplara göre daha özel sorular sorabilirsin
Çok sağol canım allah hepinizden razı olsunValla ben olsam çokda yumuşak konuşmam kavgada etmem ama bıktığımı yorulduğumu gözüne sokarm yani, bu şekilde devam etmek istemediğini söyle, sen evde onun için ne ifade ediyosun seni düşünmek seninle ilgilenmek zorunda çünkü sen onun eşisin, ve sen o seninle ilgilensin die kendini yıpratmak zorunda değilsin derdi neyse söylesin. Sana bu hisleri yaşatmaya hakkı yok. Tek ihtaycı olan şey bence kaybetme korkusu , rahata bağlamş baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?